Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(Nerry @ 2007 06 01, 14:28)
Siaip ivairiai galima supranti, ka reiskia priziureti save...

Na, jei panages svarios, plaukai kvepia sampunu, o ne tvoskia riebalais, dantys neistrupeje, pazastys neapzelusios, tai saves prisiziurejimo programa "minimum" - vykdoma sekmingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 01 birželio 2007 - 16:03
QUOTE(jbs @ 2007 06 01, 17:03)
Na, jei panages svarios, plaukai kvepia sampunu, o ne tvoskia riebalais, dantys neistrupeje, pazastys neapzelusios, tai saves prisiziurejimo programa "minimum" - vykdoma sekmingai.

Taip tai yra prisiziurejimas.

Bet tikrai negaleciau pasakyt, kad jeigu nesidazau, neinu daryt papildomu proceduru, nesilakuoju nagu ir t.t..... Tai yra neprisiziurejimas....
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 06 02, 09:47)

Bet tikrai negaleciau pasakyt, kad jeigu nesidazau, neinu daryt papildomu proceduru, nesilakuoju nagu ir t.t..... Tai yra neprisiziurejimas....

O as kalbejau apie lakuotus nagus?
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 06 02, 10:47)

tai aisku, kad ne tai yra ne neprisiziutejimas. 4u.gif
prisiziureti save galima ne tik taip kad leisti belenkokius pinigus visokiom procedurom ir t.t
Atsakyti
Bet butent cia paskaicius taip galima suprast
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 06 02, 12:31)
Bet butent cia paskaicius taip galima suprast

O kurie pasisakymai čia taip teigia?
Atsakyti
keli puslapiai atgal...yra visokiu nuomoniu ir mes matyt supranta ivairiai.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 02 birželio 2007 - 12:50
QUOTE(neraska @ 2005 06 27, 18:02)
Labutis, merginos. Kaip priversti save prisižiūrėti? Labai jau tingiu, neturiu visiškai noro. O pagražinti tikrai jau daug ką reikėtų. Jaučiuosi negraži, gal dėl to toks kvailas nenorėjimas rūpintis savimi. Anksčiau net keldavaus anksti ryte, kad tik spėčiau pasidažyti. O dabar...Vis atidėlioju kaip palėdžiukas, vis rytoj. Greit pavirsiu į pabaisą. Patarkit.

seniai užvesta tamstoas tema.bet galiu pasakyti,gera nuotaika,sėkmingai suplanuota diena,net gi geri pietūs veikia daug geriau negu dažai-kas iš to špaklio,jei ūpo nebus,nosis nukabinta.grožis turi spindėti iš vidaus.moteris turi būti ne graži,o laiminga,pasitikinti savimi. ax.gif
Atsakyti
Na iš esmės, tai galvą išsiplaut, dantis išsivalyt ir pan, laiko būdavo. Manau tai paprasčiausia higiena. O aš kalbėjau apie depiliacijas, normalų manikiūrą, kitas savęs gražinimo ir puoselėjimo procedūras smile.gif
To labai pasigesdavau, ir tikrai jaučiaus nei graži nei ką, nes mano odai reikia skirt daug priežiūros, kitaip baisu,,, tai baisu ir buvo.... biggrin.gif Na bet dabar atsiimu su kaupu, kol nedirbu tai vaikas namie malasi, o aš galiu gražintis, kiek širdis geidžia nail.gif
Atsakyti
Aš irgi tingiu save prižiūrėti unsure.gif Kartas nuo karto nusidepiliuoju, kad akių nebadytų kailiukas ir nagus nusikarpau. Vis vien nėra tikslo gražintis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2007 06 03, 14:01)
Na iš esmės, tai galvą išsiplaut, dantis išsivalyt ir pan,  laiko būdavo. Manau  tai paprasčiausia higiena. O aš kalbėjau apie depiliacijas, normalų manikiūrą, kitas savęs gražinimo ir puoselėjimo procedūras  smile.gif

Paprasčiausia higiena irgi yra savęs prisižiūrėjimas. Dar to betrūko, kad vaikščiotumėm nulakuotais nagais ir riebaluotais plaukais doh.gif Tai čia vadintųsi "prisižiūrinti save, bet nehigieniška"? Ar kaip?
Atsakyti
visa laika save priziuriu ir lepinu, man tai moteriska wub.gif
Atsakyti