Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

As cia ir kazkada pagalvojau, kiek mano brangaus laiko atima visos tos grozio proceduros doh.gif , buna taip, kad igirstu MB is miegamojo besaukianti "ka ten tiek darai" hihihi.gif , bet jei reikia depiliuotis, paskui issitepti skirtingas kuno vietas skirtingais kremais, o paskui dar plaukus issidziovinti, tai ir uztrunku nuo 1 iki 1.5 val. doh.gif. Pagal vonioj praleista laika tureciau atrodyti kaip fyfa, bet toli grazu taip nera schmoll.gif. Iseina, kad norint bent minimaliai "tvarkai" palaikyti reikia juodai dirbti cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 04 04, 12:14)
Tai va butent sunku suprasti kiekvieno ka reiskia priziureti save...As kartais prisiskaitau kiek cia visokios merginos ka daro uzsigeidziu ir as  nueiti minetas veido procedura pasidaryt, tai mano drauge dirbanti toje profesijoje sveikatos ir grozio centre, sako tik nepradek issidirbineti nuo 26 metu...

biggrin.gif drinks_cheers.gif Vat ir mane labiausia grazintis ikvepia sitas forumas, tiesa sakant blush2.gif zinoma, ir pati labai noriu but grazi, tai duoda gera stimula ax.gif , bet formume prisiskaicius apie budus ir priemones grazeti pajuntu ir dar didesne paskata 4u.gif
O del to, ar anxti pradesi visas tas proceduras, ar velai, tai, manau, individuolus zmogaus reikalas. Va, pvz, mano vienai pazistamai net 20 nera, bet veidas jau rauksletas, apdribes... doh.gif Atrodo kaip 40ies blink.gif O kita ir 35iu atrodo kaip mokyklinuke rolleyes.gif Tad kiekvienai savaip rolleyes.gif
O siaip tai manau, kad gi reikia tam tikrus dalykus daryti, kol dar jaunas esi ir problemos su tuo dideles nera, o tai veliau kai susigriebsi, tai jau bus velu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 03 17, 15:31)
o as abejoju ar kuriai nors "patinka vaikscioti visai susikuitusiai ir riebaluotai". Manau pries smerkdamos pacios susilaukit vaiku, o tada jau mokykit naujagimiu mamytes cool.gif Is tiesu juk buna visokiu situaciju ir nereikia cia baisetis kad neseniai pagimdziusiai mamai pora valandu miego gali pasirodyti vertingesnes uz veido kauke  cool.gif Vienzo, nespjaukit i sulini  tongue.gif

Nu ką aš žinau, bet man atrodo vakio gimimas ne priežastis save aplesti. Juk mes dar ir moterys, žmonos, ne tik mamos. aš pvz., tikrai ne fyfa, bet dar iki gimdymo likus savaitei keliavau į kirpyklą, tvarkiausi antakius, dažiau plaukus. tiesiog norėjau būti graži svarbią gyvenimo dieną. Taip, tai nėra svarbiausia, bet man smagu dabar pasižiūrėti nuotraukytes , kur aš dar gimdymo namuose, pakankamai gražiai atrodau. Po gimdymo praėjus 2 mėn jau ėjau dažytis plaukų. būčiau ir anksčiau ėjus, bet tiesiog nereikėjo, dar nelabai ataugę buvo, nes aš sruogelėmis dažau. Kosmetikos net į gimdymo skyrių vežiausi. Ir po gimdymo- nors mažius kas pora valandų valgė mano pieną, bet aš ir depiliuodavausi, ir nagus pasilakuodavau. O kad vaikščioti riebaluota galva- tai išvis nesusipratimas, niekad taip nedarydavau- vežimą pastačius ties vonios durimis visas procedūras darydavausi. Aš tai savęs imčiau neapkęsti, jei būčiau apsileidus. Save mylėti reikia. Pastebėjau, kad po gimdymo save apleidžia tos mamos, kurios ir iki tol pritingėdavo prisižiūrėti, o po gimdymo- tai kaip ir priežastį randa taip elgtis- ai aš mama, neturiu laiko. Laiko rasti galima, reiia ti knoro. Ir tai ne teoriniai mano pasvaičiojimai. mano lelius tikrai nebuvo ramus, auklės neturėjau, močiutės toli, bet sau dėmesio skirdavau.
Atsakyti
sutinku su auroryte, ir be to, su naujagimiu kaip tik maziau bedu buna, nes jis per para ismiega 16 valandu (nu gerai, tarkim neramus vaikai ismiega keliom valandom maziau), tikrai imanoma rasti sau minute ir susitvarkyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 31, 22:43)
sutinku su auroryte, ir be to, su naujagimiu kaip tik maziau bedu buna, nes jis per para ismiega 16 valandu (nu gerai, tarkim neramus vaikai ismiega keliom valandom maziau), tikrai imanoma rasti sau minute ir susitvarkyti.  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 31, 22:43)
sutinku su auroryte, ir be to, su naujagimiu kaip tik maziau bedu buna, nes jis per para ismiega 16 valandu (nu gerai, tarkim neramus vaikai ismiega keliom valandom maziau), tikrai imanoma rasti sau minute ir susitvarkyti.  smile.gif

tongue.gif Apie labai gerus vaikus kalbat, man atrodo biggrin.gif
kai miegi naktį 3-4 val,o dieną vaikas būna tik ant rankų(nes pilvo diegliai jam siaubingi ir nuolatiniai),maitini kas pusvalandį(nes stengies išsaugot pieną), ir tavo vientintelė svajonė dar pamiegoti, nes dėl miego stokos ir taip atrodai kaip zombis, tai galiu pasakyti, kad save prižiūrėti tikrai TINGISI ax.gif
Va tokį vaiką aš turėjau 5 mėn(na paskui nemaitinau kas pusvalandį, bet pilvo pūtimas vaiką ir mus siaubingai vargino). Jėgų užtekdavo tik palįst po dušu, ir apsitvarkyt minimaliai, kad būtum švari ir tiek.
Tai prisipažįstu, kad tvarkytis TINGĖJAU, nes norėjau tik miegot, miegot ir miegot. Bet nei vyras kada priekaištavo, nei pas kitą pabėgo. Pats ne ką geriau atrodė tuos pirmus mėnesius tongue.gif
O kai jau žmoniškai išsimiegojau, vaikui praėjo visos bėdos, tada ir tinginystė rūpintis savimi, savaime dingo biggrin.gif
Na čia tiesiog pavyzdys, kad kartais naujagimiai ne tik valgo ir miega tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2007 06 01, 08:36)

Tai prisipažįstu, kad tvarkytis TINGĖJAU, nes norėjau tik miegot, miegot ir miegot. Bet nei vyras kada priekaištavo, nei pas kitą pabėgo.

Gal ir nepabego, bet nereiskia, kad nebegiojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 01, 09:39)
Gal ir nepabego, bet nereiskia, kad nebegiojo  lotuliukas.gif

Na jei ir pabėgiojo , tai nežinau ir širdies neskauda tongue.gif Svarbu sugrįžo mirksiukas.gif Niekuomet po praeitį nesikuičiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2007 06 01, 08:49)
Na jei ir pabėgiojo , tai nežinau ir širdies neskauda  tongue.gif  Svarbu sugrįžo  mirksiukas.gif  Niekuomet po praeitį nesikuičiau  tongue.gif

Na ir saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
o aš vaikų dar neturiu, bet vistiek taip tingiu save prižiūrėti.. unsure.gif tik kai pradedu pastebėti, kad problemos su oda prasideda, tada imuosi priemonių. Dar ir šis forumas kelia norą save prižiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fbc @ 2007 06 01, 09:12)
o aš vaikų dar neturiu, bet vistiek taip tingiu save prižiūrėti..  unsure.gif tik kai pradedu pastebėti, kad problemos su oda prasideda, tada imuosi priemonių. Dar ir šis forumas kelia norą save prižiūrėti rolleyes.gif

Man pasirode, kad Tu dar labai jauna. O jau dabar tingi save prisiziuret? Kas bus veliau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 01, 10:24)
Man pasirode, kad Tu dar labai jauna. O jau dabar tingi save prisiziuret? Kas bus veliau?  unsure.gif

man 26-eri. Kai buvau 18-os labiau save prižiūrėjau nei dabar, baisu pačiai darosi unsure.gif smile.gif
reiktų kažkaip griežčiau su savimi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fbc: 01 birželio 2007 - 09:29