Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(Alegorija @ 2008 09 29, 08:29)
KaŽkokias nesąmones čia rašinėjate.

Matyt, per daug laisvo laiko turite  mirksiukas.gif

Ne nuo laiko praleisto prie veidrodžio žmogus atrodo gražiau, o nuo to, ar jis sugeba atrodyti gražiai.

Man pakanka  gero pusvalandžio  smile.gif

Neturedamos laisvo laiko cia is vis neilenda... Beveik visas supermamu forumas - pilstymas is tuscio i kiaura. Kiekvienoj temoj galima rast ir samoniu ir nesamoniu - tik spek skaityt. O gal geriau bendraminciu ieskot? rolleyes.gif
P.s. O kaip gali sugebet atrodyt graziai be laiko, praleisto prie veidrodzio? Ar cia toks sugebejimas - kai pasidazai neziuredamas i veidrodi?
Jetus, matau, kad visos galvoja, kad cia raso tik visiskos tingines, neprisiziurincios saves. lotuliukas.gif
Baikit.....
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 09 28, 15:58)
Na turbut vienintelio dalyko ko netingiu tai - sportuot!  fitness4.gif, kai po uzsibrezto tikslo matai gera rezultata tai taip smagu, kad siukstu pagalvot- ai tingiu ir neisiu, neleidziu sau tokiu minciu- privalau! biggrin.gif o kas del dazymosi- tai kancia dazytis, bet po to pagalvoju- argi taip sunku atrodyti graziai, vat tuom ir vadovaujuosi! sekmes visoms ir jokiu tingejimu! smile.gif  (p.s. buna ir man niuriu dienu, bet po to viska atitaisau!) bigsmile.gif

Gera tema, kažkaip tik dabar pamačiau.
Aš tai nereali tinginė.... doh.gif
Tingiu ryte dažytis-bet nepasidažiusi jaučiuosi nelabai graži, o tikslaiu visai negraži, man atrodo, kad jau nebeturiu teisės būti nepasidažiusi , nes paaugliško grožio nebeliko, liko tik brandus nail.gif . Tad ryte noriu nenoriu- kremas su spalva+meteoritai+šešėliai+tušas+ lūpų blizgis, tada jau į žmones.
Sportuoti..........nu negaliu i psio. Nusipirkau abonementą, tai daugiau laiko prasirgau, nei lankiau, nors turėjau labai neblogą kompaniją....žodž baigėsi sportas.
Namie pasportuoti, kokią kalanetiką ar pan. TINGIU tongue.gif
Netingiu tik vakare po dušu pliuškentis. O vonioje gulėti tingiu.
Dar tingiu manikiūrą darytis. Tai dažniausiai apsiriboju dilde+nail teko nagų stipriklis +aliejukas apynagėms.
Nu va visas tinginizmas ax.gif
Atsakyti
Jo... su sporto klubu ir man buvo kuriozu. Po pirmo gimdymo sumaniau greiciau formas igaut. Su azartu nusipirkau abonimenta visam menesiui. Nuejau tik viena karta.
Po antro gimdymo neberizikuoju isleist tiek pinigu uz viena "seansa" ...
Ir kas vel kaltas? Tinguliukas. (Na dar truputis laiko stoka ir nesusiderinimas del vaiko prieziuros...)
Atsakyti
O man patinka savimi rupintis, nes jauciuosi l. moteriska; galiu pabuti viena.

Esu susikurusi ritualu, kad butu maloniau daryti visas tas proceduras pvz. vonioj maudaus zvakiu sviesoj ir grojant muzikai (nors karta per menesi) ir tada prasideda - pilingai, plauku kaukes, manikiurai pedikiurai, o po vonios ir depiliacija ne tokia skausminga...

Kas Tavimi pasirupins, palepins, jei ne Tu pati?!

Tad susiimkit, raskit dziaugsmo tai ka darote, ir uzmirskit savoka as tingiu ir kt."atmazus"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikele: 10 lapkričio 2008 - 19:25
Su Persikele visiskai sutinku, kas palepins jei nepati, man kaip uzeina, turiu daug laisvo laiko tai kad jus pamatytumet kas darosi su manim, ko tik neprisikraunu ant saves biggrin.gif galva plaunu kasdien, jau ir pripratau, savaitgaliais tai neturiu kada nes vaikai namie, o vyras mano daznai komandiruotese, tai kaip ir viena pastoviai bunu, bet man ir patinka prisiziureti, pati geriau jauciuos.
Atsakyti
man paciai smagu savim rupintis. labai retai buna, kad tingiu ax.gif juk del saves tai darai, o tai turi but malonu. man tai ziauru ziuret kai moteris visa susikuitus pastoviai.
Atsakyti
i zmones be min makiazo neinu schmoll.gif ir gyvenimo be blizgesio lupoms neisivaizduoju biggrin.gif buna didziausi tinginiukai uzeina savaitgaliais blush2.gif bet labai greitai atsigaunu ir susimu, kai pamatau kokia grazia moteri - iskart atsiranda ir savimotyvacija lotuliukas.gif
p.s. tik vat sportui - NE. nors man su mano 47 kg kolkas jo reiketu nebent del gero tonuso, o ne trukumams salinti g.gif turejau kelis kartus abonementa, tai i sporto sale keliu menesiu begyje ne karto neuzsejau blush2.gif tik i kokia joga (jeigu spedavau), arba i baseina, jacuzzi, pirti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 11, 16:25)
i zmones be min makiazo neinu schmoll.gif ir gyvenimo be blizgesio lupoms neisivaizduoju biggrin.gif
Kaip ir as biggrin.gif
Vienintelis dalykas kuri laaaaabai tingiu tai darytis manikiura neturiu kantrybes,tai kartais padarau minimalu o seip pateikiu si darba manikiurininkei ax.gif na dar su sportu ne kas bet kolkas ir reikalo nera, kai jau TIKRAI reikes tai norom nenorom sportuociau kad tik buciau grazi sau ir kitiems rolleyes.gif
Atsakyti
Jau tinginė tai aš siaubinga, viskas nukeliama į rytdieną, išskyrus savęs priežiūrą. Niekada nesitingėjo sportuoti, nes tik nutraukiau aktyvumą iš karto atsirado nugaros skausmai. Riebaluotais plaukais negalėčiau niekur rodytis. Ir veidą kremu tenka pasitepliot, oda metrais lupasi, ypač po vasaros gerą pusmetį... blush2.gif Prisidažyti ir laiko nebūna, ir noro nėra rolleyes.gif. O lepinimasis - pats didžiausias malonumas. Vat nagučius galėčiau labiau prisižiūrėt ax.gif
Kažkaip gatvėje labai retai tenka matyti, savęs neprisižiūrinčios moters. Na, mano nuomone, bent minimalios higienos normos yra, bet kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas ar jų laikytis ar ne.
Atsakyti
sveikos, smile.gif

patarkit man kaip prisiversti save sportuoti?!!!!!! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimondėlė: 13 lapkričio 2008 - 17:43
QUOTE(Raimondėlė @ 2008 11 13, 19:42)
sveikos,  smile.gif

patarkit man kaip prisiversti save sportuoti?!!!!!! g.gif

kazkoks psichologas yra pasakes ,kad tai uzprogramuota musu genuose. ir jei nera noro net brangiausiu abonimentu issigijimas nepades prisiverst... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 11 13, 19:27)
kazkoks  psichologas yra pasakes ,kad tai uzprogramuota musu genuose. ir jei nera noro net brangiausiu  abonimentu issigijimas nepades prisiverst...  doh.gif

Gali būti...

O mane geriausiai motyvuoja trenerė, vaikštau į Pilatesą, tai pamačius trenerės figūrą (kai pirmą kartą pamačiau tą moterį, galvojau, kad miražas, tokių nebūna, negalėjau nespoksot... blush2.gif ) noras sportuoti savaime atsiranda, nors irgi esu tinginiukė...
Atsakyti