Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

Na pastebejimas - noras pasigrazint didesnis tada - kai graziai ir taip atrodai.TADA NORISI DAR GERESNIU REZULTATU. Nes ziurint i veidrodi tada, kai esi kazkiek save pamirsus, rankos kyla tai daryt vangiai.
As jau kazkur rasiau, pasikartosiu - man upas didesnis, kai prisiziuriu graziai atrodanciu moteriskiu. Gatveje ar televizoriuje - nesvarbu. Bet tada uzplusta nuotaikingos mintys - o kodel as tingiu? Va pasitvarkysiu ir atrodysiu sauniai. (nebutinai atrodysiu tobulai kaip jos, bet savy tada jausiuos kur kas geriau)
Stai va ir dabar tai rasant - uzejo didziulis noras pasilepint vonioj, pasidaryt kokiu tai proceduru.....Begu yu.gif
Atsakyti
O as priziuriu save. smile.gif Nors laiko ziauriai mazai turiu, du darbai - ne juokas sakyciau. Aisku, nesu modelis, ar kokia damute, fifute issiciustijusi iki to man toli, ir tai net nera mano tikslas, taciau, tikrai susitvarkau, kiek mano supratimas, poreikis reikalauja bei kisene leidzia) , ir pasidazau, kad ir neryskiai, ir rubus derinu,ir kvepalus gerus naudoju. NIEKAD nevaikstau net ir siek tiek riebaluotais plaukais, ar nedepiliuotomis kojomis, net ir ziema( o jei vyras sugalvos kojas paglostyti, o tai man net nuo saviskio, su kuriuo esame senokai kartu, butu nesmagu, kad ant mano blauzdu razienos siurkscios), nei su apsilupusiu nagu laku, nei nepesiotais antakiais, ir panasiai.
Negaleciau i save ziureti nesusitvarkiusia, aisku , buna dienu, kada nera nuotaikos, liudna, bloga diena, bet vis tiek tvarkausi. Jei nesitvarkyciau, tai gauciau netgi ne tik kad nuo vyro, bet ir nuo mamos " pliausku", nes ji nors ir 60 m, taciau labai graziai atrodo, tvarkinga, madinga pagal amziu, ir tikrai i "boba " nepanasi.
Kai is vaikystes matai susitvarkiusia mama, tai ir dukrai kazkaip iskiepijama, kad moteris privalo buti susitvarkiusi. biggrin.gif Manyciau taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 27 rugsėjo 2008 - 20:50
QUOTE(auroryte @ 2008 09 27, 21:48)
O as priziuriu save. smile.gif Nors laiko ziauriai mazai turiu, du darbai - ne juokas sakyciau. Aisku, nesu modelis, ar kokia damute, fifute issiciustijusi iki to man toli, ir tai net nera mano tikslas, taciau, tikrai susitvarkau, kiek mano supratimas, poreikis reikalauja bei kisene leidzia) , ir pasidazau, kad ir neryskiai, ir rubus derinu,ir kvepalus gerus naudoju. NIEKAD nevaikstau net ir siek tiek riebaluotais plaukais, ar nedepiliuotomis kojomis, net ir ziema( o jei vyras sugalvos kojas paglostyti, o tai man net nuo saviskio, su kuriuo esame senokai kartu, butu nesmagu, kad ant mano blauzdu razienos siurkscios), nei su apsilupusiu nagu laku, nei nepesiotais antakiais, ir panasiai.
Negaleciau i save ziureti nesusitvarkiusia, aisku , buna dienu, kada nera nuotaikos, liudna, bloga diena, bet vis tiek tvarkausi. Jei nesitvarkyciau, tai gauciau netgi  ne tik kad nuo vyro, bet ir nuo mamos " pliausku", nes ji nors ir 60 m, taciau labai graziai atrodo, tvarkinga, madinga pagal amziu, ir tikrai i "boba " nepanasi.
Kai is vaikystes matai susitvarkiusia mama, tai ir dukrai kazkaip iskiepijama, kad moteris privalo buti susitvarkiusi. biggrin.gif Manyciau taip ax.gif

Tpfu, dziugu,kad dar ir prisiziurinciu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 09 27, 21:48)
Negaleciau i save ziureti nesusitvarkiusia, aisku , buna dienu, kada nera nuotaikos, liudna, bloga diena, bet vis tiek tvarkausi. Jei nesitvarkyciau, tai gauciau netgi  ne tik kad nuo vyro, bet ir nuo mamos " pliausku", nes ji nors ir 60 m, taciau labai graziai atrodo, tvarkinga, madinga pagal amziu, ir tikrai i "boba " nepanasi.

Na tai gal ne toj temoj issiliejai.... Nepavydziu , kad tokia "apsitvarkiusi"... Gerai, kad taip viska speji. Tiesiog cia ne apie tai...... cia apie tai, kaip iveikt ta tingejima. "Kaip as save prisiziuriu" temoj manau bus kaip tik tokiam pasisakymui.
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 09 28, 10:11)
Na tai gal ne toj temoj issiliejai.... Nepavydziu , kad tokia "apsitvarkiusi"... Gerai, kad taip viska speji. Tiesiog cia ne apie tai...... cia apie tai, kaip iveikt ta tingejima. "Kaip as save prisiziuriu"  temoj manau bus kaip tik tokiam pasisakymui.

O ko jau cia nepavydeti?" apsitvarkius" g.gif - tai kad as rasiau , jog " susitvarkius" Tai nera sinonimai. Nisuupratauuu bigsmile.gif
Beje, jei atidziau skaitytumete, tai suprastumete, kodel as nepasiduodu tam tingejimui.
Gerai jau gerai, einu pas netingincias. Sorry, netrukdysiu tingeti.
Imkit baliona 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 28 rugsėjo 2008 - 11:58
QUOTE(auroryte @ 2008 09 28, 12:54)
O ko jau cia nepavydeti?" apsitvarkius"  g.gif - tai kad as rasiau , jog " susitvarkius" Tai nera sinonimai. Nisuupratauuu bigsmile.gif
Beje, jei atidziau skaitytumete, tai suprastumete, kodel as nepasiduodu tam tingejimui.
Imkit baliona 4u.gif  biggrin.gif

hihihi.gif lotuliukas.gif
O man baliono neduosit? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 28, 13:03)
hihihi.gif  lotuliukas.gif
O man baliono neduosit?  blush2.gif  lotuliukas.gif

Duosiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad ir tris.
Atsakyti
Na turbut vienintelio dalyko ko netingiu tai - sportuot! fitness4.gif, kai po uzsibrezto tikslo matai gera rezultata tai taip smagu, kad siukstu pagalvot- ai tingiu ir neisiu, neleidziu sau tokiu minciu- privalau! biggrin.gif o kas del dazymosi- tai kancia dazytis, bet po to pagalvoju- argi taip sunku atrodyti graziai, vat tuom ir vadovaujuosi! sekmes visoms ir jokiu tingejimu! smile.gif (p.s. buna ir man niuriu dienu, bet po to viska atitaisau!) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 09 28, 12:54)
O ko jau cia nepavydeti?" apsitvarkius"  g.gif - tai kad as rasiau , jog " susitvarkius" Tai nera sinonimai. Nisuupratauuu bigsmile.gif
Imkit baliona 4u.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
Mes cia visos ir apsitvarkiusios, ir pasitvarkiusios, ir susitvarkiusios..... Mes kartais tik patingim. Darbas (ir du ir trys).. vaikiukai (bele kiek)... nu pasakykit kuri nepatingi... Nebent kuri balionukus dalina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 09 28, 14:11)
Duosiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kad ir tris.

Uij dekuj dekuj,labai dekavoju 4u.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ginariukas @ 2008 09 28, 15:58)
Na turbut vienintelio dalyko ko netingiu tai - sportuot!  fitness4.gif, kai po uzsibrezto tikslo matai gera rezultata tai taip smagu, kad siukstu pagalvot- ai tingiu ir neisiu, neleidziu sau tokiu minciu- privalau! biggrin.gif o kas del dazymosi- tai kancia dazytis, bet po to pagalvoju- argi taip sunku atrodyti graziai, vat tuom ir vadovaujuosi! sekmes visoms ir jokiu tingejimu! smile.gif  (p.s. buna ir man niuriu dienu, bet po to viska atitaisau!) bigsmile.gif

Jo, kai rezultata matai tai isvis nuostabu wub.gif skatina nenuleist ranku ir siekti vis geresniu ir geresniu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Ai... tingiu dabar jau ir rasyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maam: 28 rugsėjo 2008 - 21:21
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 27, 18:07)
Vat butent  smile.gif ir dar tas noras atrodyt isskirtinai graziai ir pan. ta visa tinguliuka pramusa, aisku jei to noro atrodyt graziai nera, jei patinka atrodyt kaip urviniam zmogui, tai niekas nebepades  unsure.gif

KaŽkokias nesąmones čia rašinėjate.

Matyt, per daug laisvo laiko turite mirksiukas.gif

Ne nuo laiko praleisto prie veidrodžio žmogus atrodo gražiau, o nuo to, ar jis sugeba atrodyti gražiai.

Man pakanka gero pusvalandžio smile.gif
Atsakyti