Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(Bittersweet @ 2009 02 23, 19:27)
nu tai kam cituot tas nesamones as nesuprantu

Atsakymas, manau, labai paprastas- butent sio pasisakymo autorei mano pastaba. Dabar aiskiau pasidare? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilijadab @ 2009 02 23, 23:40)
Atsakymas, manau, labai paprastas- butent sio pasisakymo autorei mano pastaba. Dabar aiskiau pasidare? blush2.gif  ax.gif  4u.gif

o ar matai, kad pacitavus ta nesamone liko? kam to reikia?
pats postas buvo istrintas, bet visvien yra, pastaba galima pasakyt ir necituojant tos paklodes.
aiskiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 27 vasario 2009 - 08:23
QUOTE(Eveline @ 2008 12 28, 13:26)
as tai negaliu buti nedepiliuota ilgiau nei savaite. Nezinau kodel, net jei esu tikra, kad manes nieks nepamatys koki menesi (per sesija pvz sedziu namie), vis tiek jauciuosi labai nepatraukli ir begu depiliuoti koju. bet va kai sedziu namie tai laaaabai tingiu pasidazyti bent minimaliai  doh.gif
va dabar be makiazo sedziu pries kompa, mokausi, i vedrodi baisu ziureti, bet tingiu pasidazyti  doh.gif

Namie ir nereikia dažytis, odai irgi reikia pailsėt nuo tų visų pudrų ir kito velnio.. Jei nerengi kokio vakarėlio, ar nelauki svarbių svečių, tai ir sėdėk sau nesidažius - kitom dienom mažiau makiažo reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 02 21, 18:41)
4u.gif noriu patarimo jusu, esu dvieju kinderiuku mama jauna.... nesu pabaisa, bet pastebejau kad vyras nebesidomi manimi, kazkada jaunystej kai tik susipazinom ir jam kritau i aki buvau sodrios vysnios plauku spalvos tas jau ir uzkliuvo  4u.gif  4u.gif  4u.gif  na naguciai priauginti t.t o db sedziu namuose nei tu nagu nebeturiu persidaziau plaukus i tamsiai rudus ...ir net nzn kaip ji vel ikaitinti negi vel prisiauginti nagus, bet gi mazas vaikas...  g.gif  tie raudoni plaukai irgi jau nebe tas amzius net nzn

Manau, kad ne tiek isvaizdoj esme, o bendravime.
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 02 21, 19:41)
4u.gif noriu patarimo jusu, esu dvieju kinderiuku mama jauna.... nesu pabaisa, bet pastebejau kad vyras nebesidomi manimi, kazkada jaunystej kai tik susipazinom ir jam kritau i aki buvau sodrios vysnios plauku spalvos tas jau ir uzkliuvo  4u.gif  4u.gif  4u.gif  na naguciai priauginti t.t o db sedziu namuose nei tu nagu nebeturiu persidaziau plaukus i tamsiai rudus ...ir net nzn kaip ji vel ikaitinti negi vel prisiauginti nagus, bet gi mazas vaikas...  g.gif  tie raudoni plaukai irgi jau nebe tas amzius net nzn

As irgi drinks_cheers.gif , kad ne isvaizdoj esme turetu buti. Ir manau kad galima buti graziai ir be raudonu ar sviesiu blodinisku plauku, ilgu priaugintu nagu.....juk vyras turetu mylet ne uz grozi mirksiukas.gif

Priaugintu nagu niekad neturejau, taciau ir trumpi savi nagai gali atrodyti graziai. pasidaryk manikiura, nueik pas kirpeja, apsikirpk kitaip nei visad ( tik aisku taip kaip tiktu) irmanau bus viskas okei smile.gif dar del vyro gali nusipirkti koki seksualu apatini drabuzeli blush2.gif ir pamatysi, nereiks jokiu imantriu dalyku. Tik auksciau nosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
na jam neidomu visa ta romantika tie apatiniai jau baigiu i depresija iklimpti kad ir ka darau viskas negerai vis sako paziurek kaip tu atrodai...? o nesu as stambi vos 50tesveriu kauliukai kyso o jam viskas blogai blush2.gif
Atsakyti
[quote=vilte66,2009 03 01, 10:20]
na jam neidomu visa ta romantika tie apatiniai jau baigiu i depresija iklimpti kad ir ka darau viskas negerai vis sako paziurek kaip tu atrodai...? o nesu as stambi vos 50tesveriu kauliukai kyso o jam viskas blogai blush2.gif
[/qu

Tada siulyciau pasisodint vyra ir tiesisi sviesiai paklaust kas jam nepatinka ir ko jis is taves nori. Nes jau tikrai absurdas gaunasi, kai taip kalbet pradeda unsure.gif
Suprantu, kad sunku, kai artimas zmogus taip atstumia, gal poros dienu atostogos padetu? Kaqd ir kokius Druskininkus islektumet, truputi nuo namu aplinkos pailsetumet, vaikucius mociutei pasaugot g.gif Reik sprest, nes jau cia ne vien tavyje esme gaunasi mano nuomone......
Atsakyti
Kodėl visada visos moterys siūlo: išvažiuoti ir pailsėti, nusipirkti naujų apatinių, pasidaryti naują šukuoseną, ir pan.? Seni įgrisę patarimai, kurie nė velnio neveiksmingi doh.gif Ir jeigu moterys skundžiasi, tai, manau, visus šiuos patarimus jau yra išbandę, nes net "maži vaikai" juos žino. Būtų gerai, jeigu pasidalintumėt naujais ir negirdėtais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 01, 16:08)
Kodėl visada visos moterys siūlo: išvažiuoti ir pailsėti, nusipirkti naujų apatinių, pasidaryti naują šukuoseną, ir pan.? Seni įgrisę patarimai, kurie nė velnio neveiksmingi  doh.gif  Ir jeigu moterys skundžiasi, tai, manau, visus šiuos patarimus jau yra išbandę, nes net "maži vaikai" juos žino. Būtų gerai, jeigu pasidalintumėt naujais ir negirdėtais  biggrin.gif

Tai pasidalink prasom tais naujais ir negirdetais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 03 01, 17:57)
Tai pasidalink prasom tais naujais ir negirdetais  smile.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 03 01, 16:08)
Kodėl visada visos moterys siūlo: išvažiuoti ir pailsėti, nusipirkti naujų apatinių, pasidaryti naują šukuoseną, ir pan.? Seni įgrisę patarimai, kurie nė velnio neveiksmingi  doh.gif  Ir jeigu moterys skundžiasi, tai, manau, visus šiuos patarimus jau yra išbandę, nes net "maži vaikai" juos žino. Būtų gerai, jeigu pasidalintumėt naujais ir negirdėtais  biggrin.gif

smile.gif
Atsakyti
man tai patinka save priziureti. turbut negaleciau buti prizelusiom pazastim,nedepiliuotom kojom. ypac isejus is duso kai issitepu kokiu kvepianciu kremu,tai net paciai malonu biggrin.gif
Atsakyti
Kai gerai save priziuri tai pati jautiesi geriau ir smagiau wink.gif
Atsakyti