QUOTE(Bittersweet @ 2009 03 13, 07:37)
mes cia ne apie elementaria higiena snekam.
o kad as tingiu dazytis ir daznai iseinu nesidazius tai man giliai vienodai, kad gal petrui ir marytei butu smagiau ziuret i mano padazytas blakstienas. ir kazko arba saves negerbimu to nelaikau.
man ryte prie veidrodzio uztenka maksimaliausiai 10min. nelabai isivaizduociau ka ten valanda veikt

a nu plaukus issidziovint dar uztrunka apie 10min jei cia ir tai skaiciuojam
Man irgi kelių minučių užtenka- veido kremas, tušas, blizgis. O jei dar vėluoju, išvis greit susisuku

Galvą plaunu vakarais, kad nereiktų ryte vargt, ilgiau pamiegu
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 13, 10:56)

sveikutes aciu, aciu uz patarimus ateina pavasaris, maziukas jau 6men tai nusprendziau padaryti keleta eksperimentuku, eisiu i lauka, namie nesedesiu nes jau namai tapo monotomija ir ziuresiu kas gausis gavau kelis pasiulymuas su mamytem susitikti i parkiuka lekti taip ir darysiu, juk vaikai ne kancia o musu gelytes...

ziuresiu kaip bus po men ar vyras sureguos ar ne, jei taip tada suorganizuosiu kokia iskylele i gamta ar taip ka, nes pakolkas jam neidomu su mumis net iseiti pasivaikstyneti

skaudu tas labai kai gauni replika pati kalta kad mazas vaikas tai ir sedek namie su jais bet ... planas huliganas jau sukurtas

vasara pas senelius i kaima.... kaip smagu ir vaikams gerai... o tetis zinau , kad tada lakstys kaip nuo linciugo paleistas, bet nereikia kreipti i tai per daug, nes kai kreipi pastebejau tuo kis dar skaudziau kanda, o gal jam neidomu jau su mumis? per prievarta laimingas nebusi juk, na bus matyti, aciu saulytes kad uzvedet ant kelio mane

Išeidama iš namų pasidažyk, apsirenk kokį gražesnį drabužį, jauskis graži, pasitikėk savim. Nė nepastebėsi, kaip vyras iš naujo atras tave.