Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

QUOTE(mylimuke @ 2009 03 01, 16:08)
Kodėl visada visos moterys siūlo: išvažiuoti ir pailsėti, nusipirkti naujų apatinių, pasidaryti naują šukuoseną, ir pan.? Seni įgrisę patarimai, kurie nė velnio neveiksmingi  doh.gif  Ir jeigu moterys skundžiasi, tai, manau, visus šiuos patarimus jau yra išbandę, nes net "maži vaikai" juos žino. Būtų gerai, jeigu pasidalintumėt naujais ir negirdėtais  biggrin.gif

aš turbūt stengčiausi gražintis, atrodyti įspūdingai, bet ne jam, t.y. vyrui tongue.gif o tiesiog daugiau išeičiau su draugėm susitikti, susirasčiau kokius įdomius kursus, seminarus, paprašyčiau kad vaikus mama padėtų pažiūrėt lotuliukas.gif o vyras manau jau po kelių mėnesių suprastu, kad čia kažkas ne taip, kad ne jam į ši... lenda jo moteris, pats atbėgtų klausti, kur kas ir kaip?.. va tada ir pašnekėčiau su juo... manau mes moterys pernelyg daug dėmesio suteikiam savo vyrams, ir jiems tiesiog atsibosta, nebeįdomu pasidaro, moteris turi būti įdomi ne vien savo išvaizda ax.gif aš taip manau ir man atrodo daryčiau taip. Bet yra labai sunku patarti, kai nežinai nei žmogaus charakterio, nei tarpusavio santykių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 03 05, 13:03)
aš turbūt stengčiausi gražintis, atrodyti įspūdingai, bet ne jam, t.y. vyrui tongue.gif o tiesiog daugiau išeičiau su draugėm susitikti, susirasčiau kokius įdomius kursus, seminarus, paprašyčiau kad vaikus mama padėtų pažiūrėt lotuliukas.gif o vyras manau jau po kelių mėnesių suprastu, kad čia kažkas ne taip, kad ne jam į ši... lenda jo moteris, pats atbėgtų klausti, kur kas ir kaip?.. va tada ir pašnekėčiau su juo... manau mes moterys pernelyg daug dėmesio suteikiam savo vyrams, ir jiems tiesiog atsibosta, nebeįdomu pasidaro, moteris turi būti įdomi ne vien savo išvaizda ax.gif aš taip manau ir man atrodo daryčiau taip. Bet yra labai sunku patarti, kai nežinai nei žmogaus charakterio, nei tarpusavio santykių unsure.gif

Aš taip būtent darau lotuliukas.gif Veiksminga drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano nuomone jei neskiri demesio savo isvaizdai, vadinasi negerbi aplinkos ir tai ne laiko, pinigu, o noro iprocio,pareigos reikalas smile.gif o kiek jus laiko kasdien praleidziat prie veidrodzio, neskaiciuojant duso? as tai 1val tikrai..kol pasidazau,uztrunka ilgai, nes tai darau letai,kadangi man tai atsipalaidavimas ,malonumas, ramina kazkaip tas procesas,beto turiu problematiska oda su kuria vargstu verysad.gif na ir plaukai,apsirengimas, o jus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 12, 14:20)
mano nuomone jei neskiri demesio savo isvaizdai, vadinasi negerbi aplinkos ir tai ne laiko, pinigu, o noro iprocio,pareigos reikalas smile.gif o kiek jus laiko kasdien praleidziat prie veidrodzio, neskaiciuojant duso? as tai 1val tikrai..kol pasidazau,uztrunka ilgai, nes tai darau letai,kadangi man tai atsipalaidavimas ,malonumas, ramina kazkaip tas procesas,beto turiu problematiska oda su kuria vargstu verysad.gif na ir plaukai,apsirengimas, o jus? smile.gif

O as manau, kad jei neskiri demesio savo isvaizdai, visu pirmiausia negerbi saves. Ir aplinka cia ne prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkiria: 12 kovo 2009 - 18:55
QUOTE(kumiko @ 2009 03 12, 14:20)
mano nuomone jei neskiri demesio savo isvaizdai, vadinasi negerbi aplinkos ir tai ne laiko, pinigu, o noro iprocio,pareigos reikalasda su kuria vargstu verysad.gif na ir plaukai,apsirengimas, o jus? smile.gif

eikit jus biesas zino kur cool.gif savo gyvenime atskaitos taskas esu as pati ir visa aplinka man iki lemputes. ir tai jokiu budu nereiskia, kad bandau aplinka derinti prie saves.. kaip kas nori taip tas gyvena, nieko bendro su pareiga ir pagarba neturi. tai grynai iprocio, pomegio, saves, saves aplinkoje suvokimo reikalas.
Atsakyti
del nepagarbos aplinkai..turėjau omeny tai jog kiekvienam is musu nemalonu buti salia nesipraususio, purvinais drabuziais ..zodziu nehigienisko zmogaus, tai jei tu gerbi save ir kitus,privalai bent minimaliai rūpintis savo isvaizda..o kdl nesakot kiek skiriat, praleidziat laiko kasdien prie veidrodzio(neskaiciuojant duso) smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 12, 20:18)
del nepagarbos aplinkai..turėjau omeny tai jog kiekvienam is musu nemalonu buti salia nesipraususio, purvinais drabuziais  ..zodziu nehigienisko zmogaus, tai jei tu gerbi save ir kitus,privalai bent minimaliai rūpintis savo isvaizda..o kdl nesakot kiek skiriat, praleidziat laiko kasdien prie veidrodzio(neskaiciuojant duso)  smile.gif ?

Visa tema apie tai prirašyta wink.gif
Ir, mano manymu, elementari higiena yra visai kas kita negu savęs prižiūrėjimas, apie kurį čia kalbama.
Atsakyti
mes cia ne apie elementaria higiena snekam.
o kad as tingiu dazytis ir daznai iseinu nesidazius tai man giliai vienodai, kad gal petrui ir marytei butu smagiau ziuret i mano padazytas blakstienas. ir kazko arba saves negerbimu to nelaikau.
man ryte prie veidrodzio uztenka maksimaliausiai 10min. nelabai isivaizduociau ka ten valanda veikt g.gif a nu plaukus issidziovint dar uztrunka apie 10min jei cia ir tai skaiciuojam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 13 kovo 2009 - 06:39
4u.gif sveikutes aciu, aciu uz patarimus ateina pavasaris, maziukas jau 6men tai nusprendziau padaryti keleta eksperimentuku, eisiu i lauka, namie nesedesiu nes jau namai tapo monotomija ir ziuresiu kas gausis gavau kelis pasiulymuas su mamytem susitikti i parkiuka lekti taip ir darysiu, juk vaikai ne kancia o musu gelytes... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ziuresiu kaip bus po men ar vyras sureguos ar ne, jei taip tada suorganizuosiu kokia iskylele i gamta ar taip ka, nes pakolkas jam neidomu su mumis net iseiti pasivaikstyneti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif skaudu tas labai kai gauni replika pati kalta kad mazas vaikas tai ir sedek namie su jais bet ... planas huliganas jau sukurtas blink.gif blink.gif blink.gif vasara pas senelius i kaima.... kaip smagu ir vaikams gerai... o tetis zinau , kad tada lakstys kaip nuo linciugo paleistas, bet nereikia kreipti i tai per daug, nes kai kreipi pastebejau tuo kis dar skaudziau kanda, o gal jam neidomu jau su mumis? per prievarta laimingas nebusi juk, na bus matyti, aciu saulytes kad uzvedet ant kelio mane wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 03 13, 07:37)
mes cia ne apie elementaria higiena snekam.
o kad as tingiu dazytis ir daznai iseinu nesidazius tai man giliai vienodai, kad gal petrui ir marytei butu smagiau ziuret i mano padazytas blakstienas. ir kazko arba saves negerbimu to nelaikau.
man ryte prie veidrodzio uztenka maksimaliausiai 10min. nelabai isivaizduociau ka ten valanda veikt g.gif a nu plaukus issidziovint dar uztrunka apie 10min jei cia ir tai skaiciuojam biggrin.gif

Man irgi kelių minučių užtenka- veido kremas, tušas, blizgis. O jei dar vėluoju, išvis greit susisuku biggrin.gif Galvą plaunu vakarais, kad nereiktų ryte vargt, ilgiau pamiegu rolleyes.gif

QUOTE(vilte66 @ 2009 03 13, 10:56)
4u.gif  sveikutes aciu, aciu uz patarimus ateina pavasaris, maziukas jau 6men tai nusprendziau padaryti keleta eksperimentuku, eisiu i lauka, namie nesedesiu nes jau namai tapo monotomija ir ziuresiu kas gausis gavau kelis pasiulymuas su mamytem susitikti i parkiuka lekti taip ir darysiu, juk vaikai ne kancia o musu gelytes... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ziuresiu kaip bus po men ar vyras sureguos ar ne, jei taip tada suorganizuosiu kokia iskylele i gamta ar taip ka, nes pakolkas jam neidomu su mumis net iseiti pasivaikstyneti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif skaudu tas labai kai gauni replika pati kalta kad mazas vaikas tai ir sedek namie su jais bet ... planas huliganas jau sukurtas  blink.gif  blink.gif  blink.gif  vasara pas senelius i kaima.... kaip smagu ir vaikams gerai... o tetis zinau , kad tada lakstys kaip nuo linciugo paleistas, bet nereikia kreipti i tai  per daug, nes kai kreipi pastebejau tuo kis dar skaudziau kanda, o gal jam neidomu jau su mumis? per prievarta laimingas nebusi juk, na bus matyti, aciu saulytes kad uzvedet ant kelio mane  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

mirksiukas.gif Išeidama iš namų pasidažyk, apsirenk kokį gražesnį drabužį, jauskis graži, pasitikėk savim. Nė nepastebėsi, kaip vyras iš naujo atras tave.
Atsakyti
ti8k va vyras ipranta prie gero labai greitai gryzta valgyt yra net nepastebes kad musu nera, nes prie kompo sedi visada, bet reikia meginti, veikti ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 13, 13:23)
ti8k va vyras ipranta prie gero labai greitai gryzta valgyt yra net nepastebes kad musu nera, nes prie kompo sedi visada, bet reikia meginti, veikti  ax.gif  ax.gif  ax.gif

O tu valgyt nedaryk, iškart pastebės tongue.gif
Nesuprantu, ko moterys taip tarnauja savo vyrams, o po to verkia, kad jų nepastebi. unsure.gif Nesupykit, bet pačios kaltos, kad tampat tik namų šeimininkėmis, kurios nebejaudina vyro taip, kaip anksčiau. Aišku, suprantu, kad turint tokį mažą vaikiuką sunku kažką veikti, bet tai laikina, tuo labiau, kad pradžia jau padaryta ax.gif
Atsakyti