Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

niu čia apie galvos plovimą turbūt žmogus rašė, kad ne kasdiena plauna. dėl dušo.. žinau keletą žmonių, kurie po dušu nusiprausia "iš vakaro". aš tai nelabai suprantu tokio dalyko g.gif skamba panašiai, kaip "antradienį prisivalgysiu, kad ketvirtadienį nereikėtų valgyt" biggrin.gif
[/quote]

O aš po dušu prausiuosi ir vakare ir ryte...Kažkaip man nelb malonu į lovą gultis nesipraususiai. O galvą kas antrą dieną plaunu, nes ilgi pas mane...o ir šiaip plaukam nelb gerai dažnas plovimas. O šiaip tai irgi prie tinginiukų esu...galėčiau dažniau pasidažyt daugiau nei tušas blush2.gif ir pas manikiūrininke galėčiau nusityst...bet artimiausiu metu jau planuoju šį žygį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 19, 20:30)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Aš neįsivaizduoju nė dienos be dušo  blink.gif Net Indijoje važiuojant naktiniu traukiniu atsibusdus ryte traukinyje (ten I klasės vagonai turi dušus. Pobaisiai ale funkciją atlieka...) lindau po dušu ir galvą ploviau doh.gif:
O tai kaip galima kelias dienas nelysti po dušu tai sorry, bet nesuprantu. Man ir MB sušas kasdien tai tas pats kas kai kuriems puodelis kavos ryte arba išsivalyti dantis  blush2.gif

galima nelysti i dusa ir kelias dienas,bet tai nereiskia,kad zmones nesiprausia tongue.gif as kasdien i dusa nelendu,bet nesu nesvari ar su kvapu kaip sakant lotuliukas.gif juk apsiprausiama ryte ir vakare,o,kad visas kunas suslaptu,man to visiskai nereikia,jeigu kasdien lysciau i dusa kaip vasara,vargse mano oda,ji ir taip sausa,aplamai mane supras tos,kurios taip pat nelenda i tuos dusus kasdien,esu labai save prisiziurinti,visada svari ir kvepianti vat tongue.gif o zinau zmoniu,kurie ir pliuskenasi voniose kasdien ir vistiek ir prakaito kvapas,nors ir naudoja priemones ir siaip svarumu nepasizymi zmogeliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei dar kas nors tingit prižiūrėti save, gal būtų neblogai pabandyti plauti galvą miltais. Daugiau nereikia jokių balzamų ar kaukių, nes miltuose nėra šarmo. Tai daroma taip: paimam kokius nors miltus, bet tik ne baltus, geriausia sojų ar žirnių, sumaišom su vandeniu, ištepam šaknis ir išskalaujam vandeniu. Toks būdas netinka prieš tai tepantis plaukus aliejumi, tačiau tai yra visiškai ekologiškas, nekenksmingas ir idealus tinginėms. tongue.gif Tik jokiu būdu negalima naudoti įprastų miltų, nes balti miltai + vanduo = klijai. Plaukai sulips ir nesu tikra, ar išsiplaus. Geriau naudoti kuo baltymingesnius miltus. Taip pat jei kur nors gamtoj nėra šampūno galima kokiam ežere plaukus išplauti smėliu.
Svarbiausia atsiminti, kad balti miltai netinka.
cool.gif
Atsakyti
o ne paprasciau galva issiplaust su paprasciausiu sampunu?
manau daryt kose is miltu daug ilgiau uztrunka biggrin.gif
o su smeliu galva plaut tai cia isvis blink.gif jau geriau tada toj gamtos su kepuraite pavaiksiociau nei su smeliu plauciau
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2009 04 30, 00:42)
galima nelysti i dusa ir kelias dienas,bet tai nereiskia,kad zmones nesiprausia  tongue.gif as kasdien i dusa nelendu,bet nesu nesvari ar su kvapu kaip sakant  lotuliukas.gif juk apsiprausiama ryte ir vakare,o,kad visas kunas suslaptu,man to visiskai nereikia,jeigu kasdien lysciau i dusa kaip vasara,vargse mano oda,ji ir taip sausa,aplamai mane supras tos,kurios taip pat nelenda i tuos dusus kasdien,esu labai save prisiziurinti,visada svari ir kvepianti  vat tongue.gif  o zinau zmoniu,kurie ir pliuskenasi voniose kasdien ir vistiek ir prakaito kvapas,nors ir naudoja priemones ir siaip svarumu nepasizymi zmogeliai  lotuliukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Balenciaga @ 2009 08 26, 14:36)
o ne paprasciau galva issiplaust su paprasciausiu sampunu?
manau daryt kose is miltu daug ilgiau uztrunka  biggrin.gif
o su smeliu galva plaut tai cia isvis  blink.gif jau geriau tada toj gamtos su kepuraite pavaiksiociau nei su smeliu plauciau

man irgi atrodo kad greiciau issiplaut butu, na bet gerai zinot, kad yra alternatyvu, kas cia zino, gal kada atsirasi dykumoj kur vien tik smelis ir nieko daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 08 27, 10:20)
man irgi atrodo kad greiciau issiplaut butu, na bet gerai zinot, kad yra alternatyvu, kas cia zino, gal kada atsirasi dykumoj kur vien tik smelis ir nieko daugiau  biggrin.gif

na dykumoj ir vandens neatrastu biggrin.gif
Atsakyti
O tai kam ta galva plauti jei jau taip tingi. Ir kam pazastis skusti ir kitas vietas praretinti. Tik paskui nereikia verkti, kad vyras ziuri i kitas ar laksto paskui kitus sijonus.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 08 27, 23:00)
O tai kam ta galva plauti jei jau taip tingi. Ir kam pazastis skusti ir kitas vietas praretinti. Tik paskui nereikia verkti, kad vyras ziuri i kitas ar laksto paskui kitus sijonus.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
super pasakyta
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 08 27, 22:00)

thumbup.gif
Atsakyti
jei tikrai labai tingiu, neplaunu galvos, susirišu uodegą ir tiek, nedarau iš to problemos.
pastebėjau, kad kasdien po dušu lįst negaliu, išsausėja oda ir nelendu, tik iki pusės. Smirdanti nevaikštau cool.gif
ir šiaip kasdien lįst į dušą ryte ir vakare, man atrodo yra išpindėjimas cool.gif
į diskusijas nesivelsiu, galit neprovokuot rolleyes.gif
Atsakyti