Įkraunama...
Įkraunama...

Tingiu prižiūrėti save

kaip sakoma zmogus po 2 metu atsiskleide pasijuto ,,karaliumi,, blush2.gif svarbu duoda seima ismaitina kalbejau skirtis nenori jam gerai...
Atsakyti
o siaube, begciau nuo tokio kuo toliau. Ne jus ji islepinot, jis toks yra. Nezinau visu niuansu, bet protingas vyras tokia moteri kaip jus, nesiotu ant ranku. Tokiu vyru tikrai yra, patikekit bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 18 kovo 2009 - 14:44
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 18, 14:27)
taip ir yra merginos, buvau atgulusi su maziuku i ligonine snd tik gryzom abu, o vyras pirma diena net neaplanke musu, o man valgyt nedave valdiskai... tai griszau namo isiprasiusi o maniskis ramiausiai prie kompiuterio sedi  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  varge vargeli galvoju ir gryzusi pamaciau su kuo as gyvenu...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  liudna teisybe, bet yra mano kalte pati per savo meile ji islepinau nesiau kava i lova...o man niekada nera atneses  unsure.gif ir teko snd paciai vienai is ligonines su taxsi gryzti  verysad.gif

nu siaubas blink.gif paskaičiau ir taip susinervinau mad.gif čia ne vyras, čia chamas! tokiam tik pendelį uodegon, atsiprašant, ir tegu gyvena vienas, ar šiaip ar taip, panašu, kad jis ir jaučiasi taip lyg būtų vienas, lyg namuose jam niekuo nereikėtų rūpintis blink.gif pagyvens vienas tai supras kad ne karalius gun_bandana.gif o jum dar lengviau bus be tokio, kuriam tik kompas ir telikas galvoj, o kad vaikai verkdami mamos greičiau pareinant laukia tai jam matomai vienodai mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 18, 15:33)
o aš manau, kad čia nėra nei lašo jūsų kaltės. Tokį požiūrį į šeimą vyras atsineša iš savo šeimos  ax.gif  ir galit stengtis, kiek norit, nepakeisit  schmoll.gif  reikėjo žiūrėt už ko einat  ax.gif

O tame kaltės nėra- blogas pasirinkimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 18, 16:40)
kaip sakoma zmogus po 2 metu atsiskleide pasijuto ,,karaliumi,, blush2.gif svarbu duoda seima ismaitina kalbejau skirtis nenori jam gerai...

unsure.gif vaje... kokia nesąmonė...
Bet vis tiek manau, kad įmanoma rasti bendrą kalbą (jei tikrai labai labai norėtųsi).
Ir pradėti, tikiu, reikia nuo savęs: gerbti save, leisti suprasti, kur kieno vieta, aiškiai įvardyti reikalavimus, norus gyvenimui...

Bet ir skyrybos - variantas.
Jei abudu sutartinai nesiruošiate rūpintis meile viens kitam - nebus jokio praradimo.
Žinoma, nebent ypač šiuo - vaiko auginimo - metu yra finansinė "priklausomybė"...

Ką ruošiatės daryti??

Atsakyti
va ta finansine priklausomybe ir ira, nes kiek besistengiu nieko nesiseka pakeisti, net jau lovoj miega kaip jam patogu, sakau pasislink man truputi vietos mazai, o tas man ******, kad tau mazai g.gif kol pati nedirbu niekur nera kito kelio... jau pastebejau kad jau pas ji nebera buk gerute padaryk...o tiesiai sviesiai kol as grysiu padarai man ta ir ana... blink.gif pabuvus ligonineje pabendravusi su zmonemis daug ka pastebejau sugryzusi, o seniau budavau namie ir net nebepastebedavau kas kaip ... doh.gif doh.gif doh.gif atbukau
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 19, 14:27)
va ta finansine priklausomybe ir ira, nes kiek besistengiu nieko nesiseka pakeisti, net jau lovoj miega kaip jam patogu, sakau pasislink man truputi vietos mazai, o tas man ******, kad tau mazai  g.gif kol pati nedirbu niekur nera kito kelio... jau pastebejau kad jau pas ji nebera buk gerute padaryk...o tiesiai sviesiai kol as grysiu padarai man ta ir ana...  blink.gif  pabuvus ligonineje pabendravusi su zmonemis daug ka pastebejau sugryzusi, o seniau budavau namie ir net nebepastebedavau kas kaip ...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  atbukau

tai, žiūrėk, yra ir teigiamų dalykų - pradėjai pastebėti.
kai pradėjai pastebėti, tai ir reaguoti gali: nusistatyti galima taisykles, sankcijas ir pan.
Jei vyras negali gerbti tavęs lovoje ar bet kur kitur, tu gali negaminti valgyti...
bet, aišku, ultimatumai ne išeitis...
Bet ir toks gyvenimas - irgi ne išeitis...
Atsakyti
As noreciau pasisakyti apie savo tinginystes ax.gif kazkuri jau minejo, kad ziema labai sunku issiplaut galva smile.gif man tas pats blush2.gif kadangi neturim vonios, ner kaip pasilenkus issiplaut galvos, tenka visai nusirenkt ir lyst i dusa doh.gif jeigu dar dregna ir vesu namie, tai isvis tempiu iki paskutines minutes kol jau butinai reikia galva plaut blush2.gif siaip plaunu kas 2-3 dienas smile.gif
ir dar kartais labai prityngiu nagucius pasilakuot ax.gif bet niekada nevaikstau purvinom panagem, buna tvarkingi, bet nelakuoti naguciai smile.gif
kiekviena diena naudoju tik tusa ir lupu blizgesi smile.gif
dusas taip pat kasdien smile.gif labai megstu su dove muiliuku praustis, po to oda tokia svelnute pasidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 19, 03:10)
O tame kaltės nėra- blogas pasirinkimas?  ax.gif

meilė gi, rožiniai akiniai gal ax.gif kitas dalykas, sako, kad po vestuvių žmonės keičias g.gif
o man labiausiai gaila to, kad vaikai mato tokį pavyzdį ax.gif ypač berniuko, tą patį atsineš į savo šeimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 kovo 2009 - 18:47
QUOTE(D+R @ 2009 03 19, 19:08)
As noreciau pasisakyti apie savo tinginystes  ax.gif  kazkuri jau minejo, kad ziema labai sunku issiplaut galva  smile.gif  man tas pats  blush2.gif  kadangi neturim vonios, ner kaip pasilenkus issiplaut galvos, tenka visai nusirenkt ir lyst i dusa  doh.gif  jeigu dar dregna ir vesu namie, tai isvis tempiu iki paskutines minutes kol jau butinai reikia galva plaut  blush2.gif  siaip plaunu kas 2-3 dienas smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Aš neįsivaizduoju nė dienos be dušo blink.gif Net Indijoje važiuojant naktiniu traukiniu atsibusdus ryte traukinyje (ten I klasės vagonai turi dušus. Pobaisiai ale funkciją atlieka...) lindau po dušu ir galvą ploviau doh.gif:
O tai kaip galima kelias dienas nelysti po dušu tai sorry, bet nesuprantu. Man ir MB sušas kasdien tai tas pats kas kai kuriems puodelis kavos ryte arba išsivalyti dantis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 19, 19:30)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Aš neįsivaizduoju nė dienos be dušo  blink.gif Net Indijoje važiuojant naktiniu traukiniu atsibusdus ryte traukinyje (ten I klasės vagonai turi dušus. Pobaisiai ale funkciją atlieka...) lindau po dušu ir galvą ploviau doh.gif:
O tai kaip galima kelias dienas nelysti po dušu tai sorry, bet nesuprantu. Man ir MB sušas kasdien tai tas pats kas kai kuriems puodelis kavos ryte arba išsivalyti dantis  blush2.gif

taigi mergina parase kad dusas kasdien,galva ne kasdien plauna,gal ne taip supratot
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 19, 12:27)
va ta finansine priklausomybe ir ira, n

skaičiau skaičiau viską ir .. doh.gif
įdomios tos moterys, vyrai iš jų š... daro, jos užsideda lineiką SM forume su širdelėm riūžaviausiom ir deklaruoja visiems, kad "mes laimingi jau n metų wub.gif " vyras iš ligoninės nesugeba parsivežt ir alkanas vaikas jam dzin, moteris mąsto, ar priklijuojami nagai padėtų "sudominti" vyrą doh.gif čia aš šiaip bendrai...
vilte66, jei teisybę rašot, spėju, kad ištekėjot labai jauna, išsilavinimo nelabai spėjot įgyti, dirbti iki vaikų gimimo nelabai dirbot, to jest pradėjot gyvenimą ne nuo to galo doh.gif nes neįsivaizduoju, kad finansiškai nepriklausoma moteris kęstų tokį dalbaj...ą namie. baisu. nors gal viskas nėra taip siaubinga, kaip atrodo, ką čia forume žinosi smile.gif

o į temą - jeigu nesidažymas rytais ar nagų nelakavimas yra aplinkos negerbimas, tai aš dažnokai negerbiu viso pasaulio ir visai dėl to blogai nesijaučiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 03 19, 19:30)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Aš neįsivaizduoju nė dienos be dušo  blink.gif

niu čia apie galvos plovimą turbūt žmogus rašė, kad ne kasdiena plauna. dėl dušo.. žinau keletą žmonių, kurie po dušu nusiprausia "iš vakaro". aš tai nelabai suprantu tokio dalyko g.gif skamba panašiai, kaip "antradienį prisivalgysiu, kad ketvirtadienį nereikėtų valgyt" biggrin.gif
Atsakyti