kaip sakoma zmogus po 2 metu atsiskleide pasijuto ,,karaliumi,,
svarbu duoda seima ismaitina kalbejau skirtis nenori jam gerai...

o siaube, begciau nuo tokio kuo toliau. Ne jus ji islepinot, jis toks yra. Nezinau visu niuansu, bet protingas vyras tokia moteri kaip jus, nesiotu ant ranku. Tokiu vyru tikrai yra, patikekit

QUOTE(vilte66 @ 2009 03 18, 14:27)
taip ir yra merginos, buvau atgulusi su maziuku i ligonine snd tik gryzom abu, o vyras pirma diena net neaplanke musu, o man valgyt nedave valdiskai... tai griszau namo isiprasiusi o maniskis ramiausiai prie kompiuterio sedi
varge vargeli galvoju ir gryzusi pamaciau su kuo as gyvenu...
liudna teisybe, bet yra mano kalte pati per savo meile ji islepinau nesiau kava i lova...o man niekada nera atneses
ir teko snd paciai vienai is ligonines su taxsi gryzti 

nu siaubas

QUOTE(Vitulka @ 2009 03 18, 15:33)
o aš manau, kad čia nėra nei lašo jūsų kaltės. Tokį požiūrį į šeimą vyras atsineša iš savo šeimos
ir galit stengtis, kiek norit, nepakeisit
reikėjo žiūrėt už ko einat 

O tame kaltės nėra- blogas pasirinkimas?

QUOTE(vilte66 @ 2009 03 18, 16:40)
kaip sakoma zmogus po 2 metu atsiskleide pasijuto ,,karaliumi,,
svarbu duoda seima ismaitina kalbejau skirtis nenori jam gerai...

Bet vis tiek manau, kad įmanoma rasti bendrą kalbą (jei tikrai labai labai norėtųsi).
Ir pradėti, tikiu, reikia nuo savęs: gerbti save, leisti suprasti, kur kieno vieta, aiškiai įvardyti reikalavimus, norus gyvenimui...
Bet ir skyrybos - variantas.
Jei abudu sutartinai nesiruošiate rūpintis meile viens kitam - nebus jokio praradimo.
Žinoma, nebent ypač šiuo - vaiko auginimo - metu yra finansinė "priklausomybė"...
Ką ruošiatės daryti??
va ta finansine priklausomybe ir ira, nes kiek besistengiu nieko nesiseka pakeisti, net jau lovoj miega kaip jam patogu, sakau pasislink man truputi vietos mazai, o tas man ******, kad tau mazai
kol pati nedirbu niekur nera kito kelio... jau pastebejau kad jau pas ji nebera buk gerute padaryk...o tiesiai sviesiai kol as grysiu padarai man ta ir ana...
pabuvus ligonineje pabendravusi su zmonemis daug ka pastebejau sugryzusi, o seniau budavau namie ir net nebepastebedavau kas kaip ...
atbukau

QUOTE(vilte66 @ 2009 03 19, 14:27)
va ta finansine priklausomybe ir ira, nes kiek besistengiu nieko nesiseka pakeisti, net jau lovoj miega kaip jam patogu, sakau pasislink man truputi vietos mazai, o tas man ******, kad tau mazai
kol pati nedirbu niekur nera kito kelio... jau pastebejau kad jau pas ji nebera buk gerute padaryk...o tiesiai sviesiai kol as grysiu padarai man ta ir ana...
pabuvus ligonineje pabendravusi su zmonemis daug ka pastebejau sugryzusi, o seniau budavau namie ir net nebepastebedavau kas kaip ...
atbukau

tai, žiūrėk, yra ir teigiamų dalykų - pradėjai pastebėti.
kai pradėjai pastebėti, tai ir reaguoti gali: nusistatyti galima taisykles, sankcijas ir pan.
Jei vyras negali gerbti tavęs lovoje ar bet kur kitur, tu gali negaminti valgyti...
bet, aišku, ultimatumai ne išeitis...
Bet ir toks gyvenimas - irgi ne išeitis...
As noreciau pasisakyti apie savo tinginystes
kazkuri jau minejo, kad ziema labai sunku issiplaut galva
man tas pats
kadangi neturim vonios, ner kaip pasilenkus issiplaut galvos, tenka visai nusirenkt ir lyst i dusa
jeigu dar dregna ir vesu namie, tai isvis tempiu iki paskutines minutes kol jau butinai reikia galva plaut
siaip plaunu kas 2-3 dienas
ir dar kartais labai prityngiu nagucius pasilakuot
bet niekada nevaikstau purvinom panagem, buna tvarkingi, bet nelakuoti naguciai 
kiekviena diena naudoju tik tusa ir lupu blizgesi
dusas taip pat kasdien
labai megstu su dove muiliuku praustis, po to oda tokia svelnute pasidaro

ir dar kartais labai prityngiu nagucius pasilakuot

kiekviena diena naudoju tik tusa ir lupu blizgesi

dusas taip pat kasdien

QUOTE(mylimuke @ 2009 03 19, 03:10)
meilė gi, rožiniai akiniai gal

o man labiausiai gaila to, kad vaikai mato tokį pavyzdį

QUOTE(D+R @ 2009 03 19, 19:08)
As noreciau pasisakyti apie savo tinginystes
kazkuri jau minejo, kad ziema labai sunku issiplaut galva
man tas pats
kadangi neturim vonios, ner kaip pasilenkus issiplaut galvos, tenka visai nusirenkt ir lyst i dusa
jeigu dar dregna ir vesu namie, tai isvis tempiu iki paskutines minutes kol jau butinai reikia galva plaut
siaip plaunu kas 2-3 dienas

O tai kaip galima kelias dienas nelysti po dušu tai sorry, bet nesuprantu. Man ir MB sušas kasdien tai tas pats kas kai kuriems puodelis kavos ryte arba išsivalyti dantis

QUOTE(jadzka @ 2009 03 19, 19:30)

O tai kaip galima kelias dienas nelysti po dušu tai sorry, bet nesuprantu. Man ir MB sušas kasdien tai tas pats kas kai kuriems puodelis kavos ryte arba išsivalyti dantis

taigi mergina parase kad dusas kasdien,galva ne kasdien plauna,gal ne taip supratot
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 19, 12:27)
va ta finansine priklausomybe ir ira, n
skaičiau skaičiau viską ir ..

įdomios tos moterys, vyrai iš jų š... daro, jos užsideda lineiką SM forume su širdelėm riūžaviausiom ir deklaruoja visiems, kad "mes laimingi jau n metų

vilte66, jei teisybę rašot, spėju, kad ištekėjot labai jauna, išsilavinimo nelabai spėjot įgyti, dirbti iki vaikų gimimo nelabai dirbot, to jest pradėjot gyvenimą ne nuo to galo

o į temą - jeigu nesidažymas rytais ar nagų nelakavimas yra aplinkos negerbimas, tai aš dažnokai negerbiu viso pasaulio ir visai dėl to blogai nesijaučiu

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 03 19, 19:30)
niu čia apie galvos plovimą turbūt žmogus rašė, kad ne kasdiena plauna. dėl dušo.. žinau keletą žmonių, kurie po dušu nusiprausia "iš vakaro". aš tai nelabai suprantu tokio dalyko