Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Gelaite @ 2008 11 29, 14:23)
Sveikos, gal galetumete rekomenduoti kokia gera tamsia kremine pudryte? Nes paieskose esu. Vienos nepakankamai tamsios, o kitos i ryzuma.  blush2.gif  Busiu labai dekinga, jei padesite ir pasiulysite ka nors ax.gif  4u.gif

QUOTE(sweety123 @ 2008 11 29, 16:27)
juodaode esat? smile.gif

QUOTE(Gelaite @ 2008 11 30, 07:40)
Prie ko cia juodaode? blink.gif  Jetau, paklausiau patarimo, o prasideda nesamoningi pasisakymai.

as tai nematau cia jokio nesamoningo pasisakymo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 11 30, 17:19)
as tai nematau cia jokio nesamoningo pasisakymo blink.gif

žodis juodaodė galbūt įžeidė ax.gif jei ieško tamsios pudros, dar nereiškia, kad juodaodė smile.gif galų gale, kas ta tamsi pudra, man Chanel 50 nr. jau tamsi D:
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 30, 18:23)
žodis juodaodė galbūt įžeidė  ax.gif jei ieško tamsios pudros, dar nereiškia, kad juodaodė  smile.gif galų gale, kas ta tamsi pudra, man Chanel 50 nr. jau tamsi D:

Na 50 Chanelio, tai ner tamsi ji linkus prisitaikyti, bet 60 nr. jau tamsokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 11 30, 17:30)
Na 50 Chanelio, tai ner tamsi ji linkus prisitaikyti, bet 60 nr. jau tamsokas  smile.gif

aš kaip pavyzdį rašiau, nes žodis "tamsi" visos kitaip įsivaizduojam biggrin.gif kam tamsi, o kam per šviesi gali atrodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 30, 18:36)
aš kaip pavyzdį rašiau, nes žodis "tamsi" visos kitaip įsivaizduojam  biggrin.gif kam tamsi, o kam per šviesi gali atrodyt  ax.gif

As tave supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 11 30, 07:40)
Prie ko cia juodaode? blink.gif  Jetau, paklausiau patarimo, o prasideda nesamoningi pasisakymai.

Nenorejau izeisti 4u.gif nepykite mirksiukas.gif
Atsakyti
chanelio 60 hale spalvyte labai grazi, jei esate tamsesne biggrin.gif pati tokia naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Gal kasnors galit parasyt atsiliepimu apie SHISEIDO,
Isadora Velvet touch? Ar man tiktu jei yra strazdaneliu ir ar uzmaskuoja raudoni?
Atsakyti
Isbandziau siandien (ir jau nusipirkau biggrin.gif ) Clinique Supermoisture Makeup
user posted image
Neradau normalaus lietuvisko aprasymo doh.gif
Mano nuomone: tinka sausai/normaliai odai, maskuoja vidutiniskai, labai gerai drekina thumbup.gif (kas aktualu ypac ziema)
Sudetyje yra laaabai mazyciu blizguciu - jie optiskai islygina veido spalva, padaro oda svytincia, pailsejusia. wub.gif
Atrodo tikrai labai graziai. bet, aisku reiktu susitaikyti su siokiu tokiu blizgejimu. As ant virsaus uzsitepiau + presuotus meteoritus (METEORITES POUDRE DE PERLES, Illuminating Perfecting Pressed Powder). Likau patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 01 gruodžio 2008 - 13:56
naudoju maxfactor jau du metus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau L'Oreal True Mach. Man ji patinka. Gerai isigeia, ir tikrai prisitaiko prie odytes. MAskuoja vidutiniskai, bet manau kasdienai tai puiki. uztepi plonu sluoksniu ir go go!! clap.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu apie sia pudra?
user posted image
4u.gif
Atsakyti