Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2008 12 04, 18:29)
Chanel Vitalumiere tik sausai odai, mano nuomone  ax.gif nesistebiu, kad netiko  ax.gif

Na ji tinka ir mišriai odai ax.gif Bet ideali sausai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2008 12 04, 17:38)
Na ji tinka ir mišriai odai ax.gif Bet ideali sausai drinks_cheers.gif

man tai su ja oda blizgedavo po pusvalandzio - turiu misria oda
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 04, 17:41)

nu man ne po pusvalandzio, bet dienos vidury kazkur kakta ziuriu labai blizga, kaip su nei viena kita. nu taip susinervinau blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2008 12 04, 16:24)
O kuo tau gera ši pudra? Ar tinka mišriai odai? Kokį numerį pirkai? Įdomu, ar jautriai odai tinka...
Oi, kol rašiau klausimus, jau yra ir atsakymai blush2.gif

Pas mane spalva 030, patinka tuo, kad lengvai dengiasi, maskuoja man pakankamai, graziai sulygina veido spalva, mano oda misri, todel skruostai siek tiek sausoki ir jautresni, bet uzsitepus ju netraukia. Taupiai naudojasi, ilgam uztenka, patogi pakuote su dozatoriumi good.gif tai tokie mano pastebejimai ax.gif o cia aprasymas jos:

Beauty Lift pagrindas su Vitamin Lift kompleksu.
Smulkūs fotorefleksiniai pigmentai sukuria glotnumo efektą, išlygindami smulkias linijas ir nelygų odos atspalvį;
Vitamin Lift kompleksas padeda atgaivinti ir sudrėkinti odą, sulygina jos spalvą;
Medžiagos, neutralizuojančios laisvuosius radikalus, ir SPF 10 saugo odą nuo kasdienio streso.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 04, 18:41)

Mano irgi mišri,bet man blizgėdavo tik vakare unsure.gif
Atsakyti
Patarkit, ekspertės 4u.gif

man reikia vidutiniškai maskuojančios pudros - ne lengviausios, bet ir ne pačios pačios sunkiausios. Ne geltonos, natūralios spalvos, gerai, jei skaistintų, bet oda mano mišri, tai tos, kur tik sausai odai, man netiktų. Ir į kokius atspalvius kreipti dėmesį? čia jei kuri labai konkrečiai rekomenduotų, kad negeltonintų, bet ir nepadarytų mirtišės biggrin.gif ačiū visoms, kurios atsakys 4u.gif
Atsakyti
norejau paklaust,o kaip suprast pudra skaistina veida?as noriu tokios ,maciau foto bet ant pudros juk neraso skaistina veida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 12 04, 18:21)
Patarkit, ekspertės 4u.gif

man reikia vidutiniškai maskuojančios pudros - ne lengviausios, bet ir ne pačios pačios sunkiausios. Ne geltonos, natūralios spalvos, gerai, jei skaistintų, bet oda mano mišri, tai tos, kur tik sausai odai, man netiktų. Ir į kokius atspalvius kreipti dėmesį? čia jei kuri labai konkrečiai rekomenduotų, kad negeltonintų, bet ir nepadarytų mirtišės biggrin.gif ačiū visoms, kurios atsakys 4u.gif

Dior forever labai atitinka tavo apibudinima.Del spalvos tai ju didelis pasirinkimas,teks paciai issirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar mane domintu jusiskiai atsliepimai apie MAKE UP FACTORY krempudryte smile.gif nauodoju ir patinka bent kol kas...
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 12 04, 19:47)
Dar mane domintu jusiskiai atsliepimai apie MAKE UP FACTORY krempudryte smile.gif nauodoju ir patinka bent kol kas...

Turiu nusipirkus ekspromtu make up factory pudra, reikejo sviesios spalvos, tai ji man lyg ir tiko, plius dar su maskuokliu kartu dezutej buvo, tai ir susiviliojau. Bet nenaudoju as jos, man ji visus veido nelygumus isryskina, ir tokia sausa atrodo, gal riebiai odai geriau tiktu, nezinau g.gif
Siandien irgi bandziau ja issitept, nu negyvas veidas kazkoks, tai ant virsaus chanel vitalumiere sluoksniuka uztepiau smile.gif
Beda ta kad vitalumiere man per mazai maskuoja..
Gal galit rekomenduot kas stipriau maskuotu, bet atrodytu panasiai kaip vitalumiere?
Kreminiu pudru pas mane jau visa kruva, bet niekaip nerandu tos vieninteles..
Oda siaip nera sausa, poros issipletusios, reikia kad jas uzlygintu graziai.
Atsakyti
Aš šaltu metų laiku naudoju jau antrą CHANEL Vitalumiere, ir galiu visom keturiom sutikti su tomis, kurios sako, kad ji ideali sausos odos savininkėms. Mano oda mišri, todėl labai greitai kakta ima blizgėti kaip riebalais sutepta. Bet jos nenaudoti negaliu, nes man ji vienintelė neerzina odos, idealiai tinka atspalvis ir atrodo laaaabai natūraliai bei skaisčiai. Ir dar ji naudojasi nenormaliai skalsiai - vieno indelio man užtenka pusei metų, naudojant kasdien. Kad neblizgėtų taip, kaktą papildomai užtepu kompaktine Mat lumiere, tačiau blizgesys vistiek išlenda doh.gif . vasara jos išvis netepu, apsiriboju tik kompaktine. Šį indelį pabaigus turbūt pirksiu TEINT innocence, nes kiek čia skaičiau, visos kas naudojo, sako, kad ji mažiau riebina odą...
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 04, 16:36)
doh.gif  nu kad tos mano odod nesuprasi. kartais ji sausa man atrodo, es kai nusiprausiu traukia, o kartais misri doh.gif

Tai matomai jūsų oda ne sausa, o tik išsausėjusi mišri odytė.
Ta prasme mišri (odos tipas), išsausėjusi (būklė), reikia labai stipriai drėkinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 04, 16:22)
gal kuri noretu CHANEL pudrytes? 25nr jei neklystu. sviesi tokia  ax.gif

Apie kokią CHANEL kalba eina? Mane domina, parašykit į AŽ visas detales 4u.gif
Atsakyti