Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

o mano sesuo Dior Forever naudoja, jokios kaukės schmoll.gif
Sublimine lengvesnė už Dior Forever ax.gif mažiau maskuoja
Atsakyti
na prisikaiciau cia pagyru guerlain parure extreme pudrikei tai jau ryt turbut gausiu ir as ja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 07, 13:19)
na prisikaiciau cia pagyru guerlain parure extreme pudrikei tai jau ryt turbut gausiu ir as ja... smile.gif

nebloga, nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 07, 14:19)

Sorry, jei pakartosu kieno klausimus, nelabai sekiau tema, kokia sios Guerlain Parure extreme kaina apytiksli? Ar galima butu ja sulyginti su Chanel mat lumiere? g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2008 12 07, 13:29)
Sorry, jei pakartosu kieno klausimus, nelabai sekiau tema, kokia sios Guerlain Parure extreme kaina apytiksli? Ar galima butu ja sulyginti su Chanel mat lumiere? g.gif
Aciu 4u.gif

na siaip nzn kiek tiksliai parure kainuoja manau apie 130lt blush2.gif siaip esu turejusi mat lumiere o jei ryt gausiu ir parure uz poros dienu galesiu parasyti atsiliepimus ir palyginti 4u.gif
Atsakyti
Guerlain Parure kainuoja 159 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 07, 14:43)
na siaip nzn kiek tiksliai parure kainuoja manau apie 130lt blush2.gif  siaip esu turejusi mat lumiere o jei ryt gausiu ir parure uz poros dienu galesiu parasyti atsiliepimus ir palyginti  4u.gif

Labai aciu, butu faina, nes noriu baigus mat lumiere pabandyt parure ax.gif
Atsakyti
vaje, 10 psl perskaiciau, tai tik Chanel , Dior ir dar parure kazkokia lotuliukas.gif
Man idomu, o kaip MF pudros? Jei gera, tai kuri? Nepersunkios jos?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 07, 01:13)
o mano sesuo Dior Forever naudoja, jokios kaukės  schmoll.gif
Sublimine lengvesnė už Dior Forever  ax.gif mažiau maskuoja

drinks_cheers.gif man irgi su forever jokios kaukes,tik blizgesys greit isleinda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 07, 16:48)
vaje, 10 psl perskaiciau, tai tik Chanel , Dior ir dar parure kazkokia  lotuliukas.gif
Man idomu, o kaip MF pudros? Jei gera, tai kuri? Nepersunkios jos?

MF Color adapt buvo mano pirmoji pudra, labai gerai maskuoja thumbup.gif bet sunki, tiršta lb
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 07, 20:07)
MF Color adapt buvo mano pirmoji pudra, labai gerai maskuoja  thumbup.gif  bet sunki, tiršta lb

aciu, man labiau patinka 'spindintis' veidas rolleyes.gif na, be blizgucio, aisku. manau, zinot ka turiu omeny unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 07, 18:33)
aciu, man labiau patinka 'spindintis' veidas  rolleyes.gif  na, be blizgucio, aisku. manau, zinot ka turiu omeny  unsure.gif

tai nepatiks, nes matinį veidą padaro smile.gif reiktų bandyt prieš perkant ax.gif
Atsakyti