Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(rozyte255 @ 2008 12 04, 15:21)
Sveikutes merginos as prie jusu irgi prisidesiu man labai faina yra kremine pudra YSL TEINT SINGULIER  , TEINT MAT PURETÉ man jos patinka graziai tepasi ir gerai laiko, nereibina odos nedaro tokios blizgios  thumbup.gif
user posted image

user posted image

turejau pirmaja, ziauriai patiko, pas mane riebi oda, tai taip fainai ilgai laikydavosi, neblizgejo bet tuo paciu ir nesausino, o kokia svelni konsistencija mm wub.gif
Atsakyti
sveikos mergytes,norejau kreiptis i jus pagalbos gal zinote kiek mazdaug kainuoja chanel kem pudryte PRO LUMIERE FOND DE TEINT MODELEUR UNIFIANT PROFESIONAL.SPF 15 5 NATUREL 4u.gif noriu ja parduoti pasiulyti draugems ar siaip kam ir nezinau kiek prasyt kadangi pirkau ja ne LT tai ir nezinau tikslios kainos.Ji man per ruda pirkau kai variau i Egipta atostogu ir galvojau kad po atostogu busiu labaiiii ruda blush2.gif bet deja,tai va panaudojau gal 2 kartus ir vsio,o taip gaila kad stovi nenaudojama 4u.gif
Atsakyti
Man tinka ir patinka wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 08 gruodžio 2008 - 16:55
mergytes, per ka uzsakinejate kremines pudras?nukreipkite kur nors... 4u.gif
Atsakyti
man paciausia yra CHANEL DOUBLE PERFECTION FLUID wub.gif tik lyg jau ja nebeprekiauja , pakeite i MAT LUMIERE, nors jos isvis nepanasios unsure.gif
o gal kuri zinot kur isgyt pirmaja? 4u.gif
Atsakyti
Panytes, vakar jau kupina ryzto nuzygiavau pirkti Gyvenchy Subli'mine , ale ir nepasisek tu man sad.gif , pasirodo ju yra net 2 ! Viena stiklinej bonkutej, o kita tiubike ir vadinasi Subli'mine sculpting fluid. Tai kuri cia is ju ta stebuklingoji? Ir ar aplamai 35+ amziaus moteriskei su riebiu veidu tiktu tokia pudryte? Man reikia, kad veidas svytetu, atrodytu naturaliai, ne kaip kauke, bet ir gerai pamaskuotu. Isvadoj kadangi ne normaliu spalvu nebuvo, kol kas nusipirkau nnnnn taji Exuviance buteliuke Gedimino vaistinej. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 12 09, 09:24)
Panytes, vakar jau kupina ryzto nuzygiavau pirkti Gyvenchy Subli'mine , ale ir nepasisek tu man sad.gif , pasirodo ju yra net 2 ! Viena stiklinej bonkutej, o kita tiubike ir vadinasi Subli'mine sculpting fluid. Tai kuri cia is ju ta stebuklingoji? Ir ar aplamai 35+ amziaus moteriskei su riebiu veidu tiktu tokia pudryte? Man reikia, kad veidas svytetu, atrodytu naturaliai, ne kaip kauke, bet ir gerai pamaskuotu. Isvadoj kadangi ne normaliu spalvu nebuvo, kol kas nusipirkau nnnnn taji Exuviance buteliuke Gedimino vaistinej.  ax.gif

šita mirksiukas.gif user posted image

Bet ji mažai maskuoja, be to su ja veidas toks kaip drėgnas atrodo, gyvas, tai jei riebi oda, bijau, akd atrodytum kaip taukais išsitepus unsure.gif man labai puikiai nepraleidžia blizgesio meteoritai, net jei atrodo veidas turėtų būti kaip aliejuotas ir raudonas nuo karčio ir prakaito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 12 09, 10:36)

Bet ji mažai maskuoja, be to su ja veidas toks kaip drėgnas atrodo, gyvas, tai jei riebi oda, bijau, akd atrodytum kaip taukais išsitepus  unsure.gif  man labai puikiai nepraleidžia blizgesio meteoritai, net jei atrodo veidas turėtų būti kaip aliejuotas ir raudonas nuo karčio ir prakaito  doh.gif

Aciu labai 4u.gif
Be meteoritu tai ir as ne kojos is namu ax.gif , ale jauciu prisivarvinsiu koki induka pabandymui pries perkant, jei tik spalvu normaliu bus, nes vakar Kauno Akropoly tai tik klaikiai pilkai melsvos spalvos buvo ( gal nuo Helovyno liko lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 12 09, 10:24)
Panytes, vakar jau kupina ryzto nuzygiavau pirkti Gyvenchy Subli'mine , ale ir nepasisek tu man sad.gif , pasirodo ju yra net 2 ! Viena stiklinej bonkutej, o kita tiubike ir vadinasi Subli'mine sculpting fluid. Tai kuri cia is ju ta stebuklingoji? Ir ar aplamai 35+ amziaus moteriskei su riebiu veidu tiktu tokia pudryte? Man reikia, kad veidas svytetu, atrodytu naturaliai, ne kaip kauke, bet ir gerai pamaskuotu. Isvadoj kadangi ne normaliu spalvu nebuvo, kol kas nusipirkau nnnnn taji Exuviance buteliuke Gedimino vaistinej.  ax.gif

Pagal oda ir poreikius, tai Sublime jums visai turetu netikt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegancija.: 09 gruodžio 2008 - 17:43
Sveikos,internete nusipirkau maybellino krempudra kur vienoje puseje baltas kremas o kitoje rudas,gal galite pasakyti kaip ja reikia taisiklingai tepti(vienos sako kad jas abi tepant sumaiso,kitos sako kad pirma reikia balta tepti paskui ruda,o kaip is tikruju reikia?)
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 07, 16:48)
vaje, 10 psl perskaiciau, tai tik Chanel , Dior ir dar parure kazkokia  lotuliukas.gif
Man idomu, o kaip MF pudros? Jei gera, tai kuri? Nepersunkios jos?

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 07, 18:33)
aciu, man labiau patinka 'spindintis' veidas  rolleyes.gif  na, be blizgucio, aisku. manau, zinot ka turiu omeny  unsure.gif

belieka chanel,dior ir parure lotuliukas.gif
reiks guerlain bandyt po chanelio...bet siaip man jis kol kas geriausias ax.gif naudoju professional finish ar kazkas tokio...matine ...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif norejau daugiau suzinoti kaip uzsakot kosmetika per braskes? 4u.gif neisivaizduoju kieno galeciau paklaust g.gif smile.gif
Atsakyti