Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Gilberta @ 2008 12 30, 22:17)
Del maskavimo tai drinks_cheers.gif
O Teint innosence kaip maskuoja?

labiau pamaskuoja, kaukes efekto nera.. na mano oda nera labai jau is tu problematisku kur reiktu labai daug maskavimo, bet siek tiek pamaskuoti reikia..
Atsakyti
merginos, kurios naudojat dior forever, sakykit kokia spalva turit?as naudojau chanel 30, tai labai tiko, dabar turiu diorio 031 nr-sake sita artimiausia chanelio 30 spalvai,bet tai tamsoka..023 ziauriai sviesi, o 030 sake kad tamsesne uz 031..kazkaip keistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 12 31, 13:32)
merginos, kurios naudojat dior forever, sakykit kokia spalva turit?as naudojau chanel 30, tai labai tiko, dabar turiu diorio 031 nr-sake sita artimiausia chanelio 30 spalvai,bet  tai tamsoka..023 ziauriai sviesi, o 030 sake kad tamsesne uz 031..kazkaip keistai g.gif

as turejau Dior Forever 023 numeri.. manau ji labiau atitinka pagal sviesuma Chanelio 20 numeri.. bet tik atspalvis skiriasi, nes Forever i ruzavuma siek tiek, o Chanelío i gelsvuma..
Atsakyti
DPF is Chanelio man irgi pati paciausiua, tik kad nebegamina tai cia vejai toki gera produkta isimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 12 31, 13:35)
DPF is Chanelio man irgi pati paciausiua, tik kad nebegamina tai cia vejai toki gera produkta isimti  doh.gif

tai kad as pastebejau, visada kas yra gero to po to nebegamina ir vietoj to padaro ne toki gera daikta.. bet kadangi naujiena buna, tai visi ir perka biggrin.gif
Atsakyti
is kart atsiprasau uz kvaila klausima blush2.gif vakar nusipirkau isgirtaja Chanel Teint innosence siandien galvojau pabandysiu atsisuku ir blink.gif kaip ja is tos bonkutes iskrapstyt? su kazkokiu specialiu teptuku ar kaip? doh.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2008 12 28, 20:04)
O gal žinot, ar yra pas mus LT arb agal kas naudojat Parure Nr. 04?  g.gif  neatkreipiau dėmesio parduotuvėj.

as naudoju Parure 04, bet pas mane aqua thumbup.gif bet reikia gerai issitepti. as tepu su kempinele, tai irgi kaip cia merginos minejo, pastebiu kad kartais keliose vietose nelygiai pasidengia.. g.gif bet pataisau tas vietas ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2008 12 31, 14:07)
is kart atsiprasau uz kvaila klausima  blush2.gif  vakar nusipirkau isgirtaja Chanel Teint innosence siandien galvojau pabandysiu atsisuku ir  blink.gif  kaip ja is tos bonkutes iskrapstyt? su kazkokiu specialiu teptuku ar kaip? doh.gif

aciu

Na, ją pirmiausia reikia suplakti prieš kiekvieną naudojimą. Aš ją paprasčiausiai pavertus iškratau iš buteliuko ant rankos ir tepu su specialiu teptuku skystai pudrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 12 31, 13:32)
merginos, kurios naudojat dior forever, sakykit kokia spalva turit?as naudojau chanel 30, tai labai tiko, dabar turiu diorio 031 nr-sake sita artimiausia chanelio 30 spalvai,bet  tai tamsoka..023 ziauriai sviesi, o 030 sake kad tamsesne uz 031..kazkaip keistai g.gif

As tai naudoju 030 - tai tamsoka ji tikrai..nu bet man tai tinka,nes siaip esu tamsesnes odos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2008 12 31, 14:41)
Na, ją pirmiausia reikia suplakti prieš kiekvieną naudojimą. Aš ją paprasčiausiai pavertus iškratau iš buteliuko ant rankos ir tepu su specialiu teptuku skystai pudrai  4u.gif

O kas cia per spec teptukas skystai pudrai?(atsiprasau ir as uz kvaila klausima, vadinas reiks pasidomet) doh.gif
O tai geriau, nei su pirstais?
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2008 12 31, 15:45)
O kas cia per spec teptukas skystai pudrai?(atsiprasau ir as uz kvaila klausima, vadinas reiks pasidomet) doh.gif
O tai geriau, nei su pirstais?

yra tema apie sepeteliu rolleyes.gif va cia My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 31 gruodžio 2008 - 15:26
QUOTE(Tutia @ 2008 12 28, 21:04)
O gal žinot, ar yra pas mus LT arb agal kas naudojat Parure Nr. 04?  g.gif  neatkreipiau dėmesio parduotuvėj.

vilniaus akropolio kristianoj tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 12 31, 21:27)
vilniaus akropolio kristianoj  tikrai yra  4u.gif

zinoma yra, klp yra kristianoj 4u.gif
Atsakyti