QUOTE(krištolė @ 2009 01 02, 19:55)
Ačiū.Aš MAC irgi labai norėjau,bet paskaitinėjau,tai daug kas skundėsi,kad užkemša poras,tai ir nepirkau...
jei labai retai naudot, tai gal puse velnio

bet kasdien nepatarčiau niekam
QUOTE(mazute@ @ 2009 01 02, 20:03)
Merginos, patarkit. Nusipirkau Chanel "Teint Innocence" Nr. 30 ir biria Nr. 40. Parsinesiau namo. diena pasitepiau biria pudra ir per tamsi

Kaklas labai skiriasi spalva, o kaklo tepti nenoriu, net negaliu nes daznai sviesias palaidines deviu

Kremine pudra dar puse velnio, nors man atrodo galetu buti irgi sviesesne

Zodziu. pinigai i bala

Galvoju apie Vitalumiere Nr. 20 . O kaip galvojat, biria, jei pirkti, tai 30 ar net 20 nr. (nors Kristianoj sake tokios spalvos neturi)? Ir dar klausimas, ar meteoritai (pvz. Mythic) pabalina veida, ar pagelbeja uzsitepus siek tiek per tamsios kremines pudros

?
jei 30 nr per tamsi, tai reiktų 20
kodėl kreminė perki vieno numerio, birią kito?
Mythic'ai veidą pabalina ir stipriai, jei daug kartų braukai
bandyk nešt pudras į
SM išparduotuvę, jei rimtai nusprendei, kad tau jos netinka
QUOTE(Aquawille @ 2009 01 02, 20:43)
lb geros BOURJOIS firmos pudrytes, gerai maskuoja, lygiai dengia, ypac superine ,,10 hour sleep effect''

'ir kaina padori ir iperkama
maskuoja?

man jinai leabai lengva pasirodė
QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 20:44)
Kokia kremine pudra tiktu, jei oda lyg ir misri- t.y.- T zona kiek riebesne, bet neypatingai, spuogu neturiu beveik- gal kokia pora ir rasciau pries "savo dienas", poros nedideles- o va skruostai- tai gal ir sausoki, nes pudra kartais plemais tepasi- ypac tokia-, kur sausoka buna. Bet i vakara tai jei makiazas nekoreguojamas- ta T zona igauna nedideli blizgejima.
Maskavimo didelio nereikia-tik sulyginti spalva odos kazkiek, nes saltuoju metu laiku nosis rausta, dar paakiai tamsoki.
As pati galvoju apie Chanel Matt Lumiere, Biotherm, arba apie Parure Aqua, arba Sublimine.
Lauksiu nuomoniu ir patarimu.
Parure Aqua ir Sublimine netiks, jei T zona riebi
QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 22:07)
O jei Chanel Vitalumiere?

Bet ji gal vasarai daugiau?
Chanel Vitalumiere sausai odai, ant riebios odos jinai "nuplauks"