Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

lb geros BOURJOIS firmos pudrytes, gerai maskuoja, lygiai dengia, ypac superine ,,10 hour sleep effect'' thumbup.gif 'ir kaina padori ir iperkama mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia kremine pudra tiktu, jei oda lyg ir misri- t.y.- T zona kiek riebesne, bet neypatingai, spuogu neturiu beveik- gal kokia pora ir rasciau pries "savo dienas", poros nedideles- o va skruostai- tai gal ir sausoki, nes pudra kartais plemais tepasi- ypac tokia-, kur sausoka buna. Bet i vakara tai jei makiazas nekoreguojamas- ta T zona igauna nedideli blizgejima.
Maskavimo didelio nereikia-tik sulyginti spalva odos kazkiek, nes saltuoju metu laiku nosis rausta, dar paakiai tamsoki. ax.gif
As pati galvoju apie Chanel Matt Lumiere, Biotherm, arba apie Parure Aqua, arba Sublimine. g.gif 4u.gif
Lauksiu nuomoniu ir patarimu.
Papildyta:
QUOTE(Aquawille @ 2009 01 02, 21:43)
lb geros BOURJOIS firmos pudrytes, gerai maskuoja, lygiai dengia, ypac superine ,,10 hour sleep effect'' thumbup.gif 'ir kaina padori ir iperkama mirksiukas.gif

Sita pudryte labai lengva. Turiu. Bet ziemai as noreciau kazko tirstesnio g.gif O ir nemaskuoja ji. Tik atspalvi duoda. ax.gif
Atsakyti

na man tai sita pudra visai nieko nemaskavo schmoll.gif

QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 21:44)
Kokia kremine pudra tiktu, jei oda lyg ir misri- t.y.- T zona kiek riebesne, bet neypatingai, spuogu neturiu beveik- gal kokia pora  ir rasciau pries "savo dienas", poros nedideles- o va skruostai- tai gal ir sausoki, nes pudra kartais plemais tepasi- ypac tokia-, kur sausoka buna. Bet i vakara tai jei makiazas nekoreguojamas- ta T zona igauna nedideli blizgejima.
Maskavimo didelio nereikia-tik sulyginti spalva odos kazkiek, nes saltuoju metu laiku nosis rausta, dar paakiai tamsoki. ax.gif
As pati galvoju apie Chanel Matt Lumiere, Biotherm, arba apie Parure Aqua, arba Sublimine. g.gif  4u.gif

riebesnems vietoms tai Mat Lumiere liuks, tikrai padaro matine oda ir ilgai laikosi (bent jau man).. bet va sausai odai manau nelabai gerai butu g.gif
gal geriau Chanel Teint Innosence tiktu g.gif ji tinka visu tipo odai..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 22:37)
na man tai sita pudra visai nieko nemaskavo  schmoll.gif 
riebesnems vietoms tai Mat Lumiere liuks, tikrai padaro matine oda ir ilgai laikosi (bent jau man).. bet va sausai odai manau nelabai gerai butu  g.gif 
gal geriau Chanel Teint Innosence tiktu  g.gif  ji tinka visu tipo odai..

O kuri Teint innosence- kremine- skysta, ar ta kur kremine- pudra kompaktiniame pavidale? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 22:55)
O kuri Teint innosence- kremine- skysta, ar ta kur kremine- pudra kompaktiniame pavidale? ax.gif

as tai galvoje turejau skysta.. kitos nesu bandzius.. o mano sese abi yra turejus, tai sake skysta labiau patiko..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 22:58)
as tai galvoje turejau skysta.. kitos nesu bandzius.. o mano sese abi yra turejus, tai sake skysta labiau patiko..

as esu bandzius kompaktine ta- tai bent man tai kiek pameginau- ji tepesi nemaloniai- per sausa matyt mano oda,arba tiesiog taip pasirode ir spalva netolygiai skirstesi. O vat skystos tai net nebandziusi esu- o Kristianoje yra sitos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 02 sausio 2009 - 22:03
QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 23:02)
as esu bandzius kompaktine ta- tai bent man tai kiek pameginau- ji tepesi nemaloniai- per sausa matyt mano oda,arba tiesiog taip pasirode ir spalva netolygiai skirstesi. O vat skystos tai net nebandziusi esu- o Kristianoje yra sitos? blush2.gif

turetu buti
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 02, 22:37)
na man tai sita pudra visai nieko nemaskavo  schmoll.gif 
riebesnems vietoms tai Mat Lumiere liuks, tikrai padaro matine oda ir ilgai laikosi (bent jau man).. bet va sausai odai manau nelabai gerai butu  g.gif 
gal geriau Chanel Teint Innosence tiktu  g.gif  ji tinka visu tipo odai..

O jei Chanel Vitalumiere? g.gif Bet ji gal vasarai daugiau?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 23:07)
O jei  Chanel Vitalumiere?  g.gif Bet ji gal vasarai daugiau?

del sitos tai nezinau.. turejau meginuka, bet nebandziau, nes spalva 40 nr buvo, o man max 20 nr. siuo metu tinka.. tai ir ismeciau tuos meginukus..
Pro Lumiere esu dar bandzius, tai man pasirode, kad sunkiai tepasi, na kazkokia lipnoka tokia biggrin.gif nepatiko konsistencija.. bet vaizdas pasidazius tai neblogas buvo..
as asmeniskai tai sau Mat Lumiere (sita tai turiu ir naudoju dabar) ir Teint Innosence (o sia pirksiu veliau, nes anksciau patiko) pasirinkciau.. bet mano oda is riebesniuju..
Atsakyti

Turėjau,tai labai labai.... thumbup.gif

QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 21:44)
Kokia kremine pudra tiktu, jei oda lyg ir misri- t.y.- T zona kiek riebesne, bet neypatingai, spuogu neturiu beveik- gal kokia pora  ir rasciau pries "savo dienas", poros nedideles- o va skruostai- tai gal ir sausoki, nes pudra kartais plemais tepasi- ypac tokia-, kur sausoka buna. Bet i vakara tai jei makiazas nekoreguojamas- ta T zona igauna nedideli blizgejima.

Mano oda viens prie vieno kaip tavo,nieko čia ir nepadarysi,ta T zona visad išlysdavo ir išlys,nors š.... ant veido drėbk doh.gif ,o žandai sausoki....
Tiesiog visur su savim nešioju presuotą pudrą ir reikalui esant pakoreguoju makiažą.Ji man pasausina T zoną,nuima blizgesį.Kiek pudrų turėjus,kiek bandžius - tai nei viena nėra laikius visą dieną be blizgėjimo.Visad tas riebumas išlenda....
Tiesiog tokia mūsų oda mirksiukas.gif Naudok mišriai,riebesniai ar visiems tipam skirtą kosmetiką ir su savim nešiokis presuotą pudrą, kurią rekomenduoju pirkt geresnę,nepagailėt daugiau pinigėlių....

O Borjois 10hours sleep efect pudra man pralenkė net YSL pudrą,kuria žiauriai nusivyliau.... nors kaina bene 5kart didesnė už Borjois doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 02 sausio 2009 - 23:29
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 03, 00:28)
Turėjau,tai labai labai.... thumbup.gif
Mano oda viens prie vieno kaip tavo,nieko čia ir nepadarysi,ta T zona visad išlysdavo ir išlys,nors š.... ant veido drėbk doh.gif ,o žandai sausoki....
Tiesiog visur su savim nešioju presuotą pudrą ir reikalui esant pakoreguoju makiažą.Ji man pasausina T zoną,nuima blizgesį.Kiek pudrų turėjus,kiek bandžius - tai nei viena nėra laikius visą dieną be blizgėjimo.Visad tas riebumas išlenda....
Tiesiog tokia mūsų oda  mirksiukas.gif  Naudok mišriai,riebesniai ar visiems tipam skirtą kosmetiką ir su savim nešiokis presuotą pudrą, kurią rekomenduoju pirkt geresnę,nepagailėt daugiau pinigėlių....

O Borjois 10hours sleep efect pudra man pralenkė net YSL pudrą,kuria žiauriai nusivyliau.... nors kaina bene 5kart didesnė už Borjois  doh.gif

Aciu uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krištolė @ 2009 01 02, 19:55)
Ačiū.Aš MAC irgi labai norėjau,bet paskaitinėjau,tai daug kas skundėsi,kad užkemša poras,tai ir nepirkau...

jei labai retai naudot, tai gal puse velnio smile.gif bet kasdien nepatarčiau niekam schmoll.gif

QUOTE(mazute@ @ 2009 01 02, 20:03)
Merginos, patarkit. Nusipirkau Chanel "Teint Innocence" Nr. 30 ir biria Nr. 40. Parsinesiau namo. diena pasitepiau biria pudra ir per tamsi  verysad.gif Kaklas labai skiriasi spalva, o kaklo tepti nenoriu, net negaliu nes daznai sviesias palaidines deviu  doh.gif Kremine pudra dar puse velnio, nors man atrodo galetu buti irgi sviesesne  g.gif Zodziu. pinigai i bala  verysad.gif Galvoju apie Vitalumiere Nr. 20 . O kaip galvojat, biria, jei pirkti, tai 30 ar net 20 nr. (nors Kristianoj sake tokios spalvos neturi)? Ir dar klausimas, ar meteoritai (pvz. Mythic) pabalina veida, ar pagelbeja uzsitepus siek tiek per tamsios kremines pudros  ax.gif ?

jei 30 nr per tamsi, tai reiktų 20 g.gif
kodėl kreminė perki vieno numerio, birią kito?
Mythic'ai veidą pabalina ir stipriai, jei daug kartų braukai smile.gif
bandyk nešt pudras į SM išparduotuvę, jei rimtai nusprendei, kad tau jos netinka smile.gif

QUOTE(Aquawille @ 2009 01 02, 20:43)
lb geros BOURJOIS firmos pudrytes, gerai maskuoja, lygiai dengia, ypac superine ,,10 hour sleep effect'' thumbup.gif 'ir kaina padori ir iperkama

maskuoja? g.gif man jinai leabai lengva pasirodė ax.gif
QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 20:44)
As pati galvoju apie Chanel Matt Lumiere, Biotherm, arba apie Parure Aqua, arba Sublimine.

Parure Aqua ir Sublimine netiks, jei T zona riebi schmoll.gif

QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 22:07)
O jei  Chanel Vitalumiere?  g.gif Bet ji gal vasarai daugiau?

Chanel Vitalumiere sausai odai, ant riebios odos jinai "nuplauks" smile.gif
Atsakyti