QUOTE(lotta23 @ 2009 01 11, 15:22)
Turiu Studio Fix ir Select spf 15 krempudras.
Siaip skirtumo as tarp ju kaip ir nepastebejus, aprasymai irgi ju labai panasus.
Poru man tikrai nekemsa. As beje turiu T zona, gana atviras poras ant zandu prie nosies srities, tai man puikiai jas sulygina, maziau matomas padaro ir tikrai neatrodo kad uzsikimse. Nes zinau pati kas yra uzsikimse poros su krempudra, kai tiesiog matai krempudros taskiukus porose...
Taigi, esu labai patenkinta. Beje naudojasi irgi labai taupiai, reikia visai mazai, kad palygint, padaryti grazia odai kasdienai, na o jei kokiai ypatingesnei progai - tada nepagailiu, nors tikrai netarodo 'kaip su kauke'.
O kiek laiko ją naudoji?
Nes man pradžioj irgi nekimšo, galvoju visos čia rašo, kad kemša, o man visai ne, bet vėliau pasirodė visu gražumu
QUOTE(Maserati @ 2009 01 11, 23:57)
Deborah man geriausiai islaiko matiskuma,ji pusiau putu-kremines konsistencijos. O skystos pudros visos anksciau ar veliau uzteptos suriebalina veida.
Siaip rekomenduociau dr.hauchka biria pudra,nes sita tai stebuklas,islaiko matini veiduka labai ilgai,be to naturali,nekemsa poru- ko daugiau bereikia?
O mane nuo Deborah pudros buvo labai išbėrę, dabar net bijau ką ir bandyt tos firmos