Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(odetee @ 2009 01 13, 18:50)
Sveikos,labai reikalinga jusu pagalba!paprasiau kad atvestu Guerlain parure aqua krempudra,bet neturiu galimybes realiai paziureti spalvyciu doh.gif,tad reikia rinktis is ineto sad.gif prasau labai patarkit gal kas naudojat,kuri buti spalvute vidutinio tamsumo,i ruduma??gal nr 04 ar 05?

labai laukiu jusu pagalbos  4u.gif

imk 04 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odetee @ 2009 01 13, 17:50)
Sveikos,labai reikalinga jusu pagalba!paprasiau kad atvestu Guerlain parure aqua krempudra,bet neturiu galimybes realiai paziureti spalvyciu doh.gif,tad reikia rinktis is ineto sad.gif prasau labai patarkit gal kas naudojat,kuri buti spalvute vidutinio tamsumo,i ruduma??gal nr 04 ar 05?

Guerlain Parure Extreme: 02 ir 23 numeriai
user posted image
ta šviesesnė 02 beige clair, ta tamsi - 23 dore naturel

dar pagal pudros spalvos pavadinimą gali orentuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 01 11, 19:36)
tada manau reiktų rinktis krempudrą mišriai odai  g.gif šiaip tiktų ir šita, bet reikia bandyti, o įdomu Kristianoje duoda meginėlių? g.gif

zinokit nezinau, ngaliu pasakyti, reikia nueiti paziureti. ax.gif
Atsakyti
o aš šian Kristianoj labai nemaloniai pasijaučiau unsure.gif buvom su mama nulėkusios, priėjom prie Guerlain stendo, įsipyliau truputį vienos spalvytės, ir pilantis kitos, priėjo konsultantė, ir tiesiogine to žodžio prasme užsipuolė, kodėl aš neatsiklausus pilu blink.gif bet kai pasakiau porą žodžių, tai nelabai turėjo, ką atsakyt biggrin.gif bet labai nemalonu buvo, pasijaučiau lyg vagianti doh.gif bandysiuos šiom dienom...
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 01 13, 19:49)
o aš šian Kristianoj labai nemaloniai pasijaučiau  unsure.gif  buvom su mama nulėkusios, priėjom prie Guerlain stendo, įsipyliau truputį vienos spalvytės, ir pilantis kitos, priėjo konsultantė, ir tiesiogine to žodžio prasme užsipuolė, kodėl aš neatsiklausus pilu  blink.gif  bet kai pasakiau porą žodžių, tai nelabai turėjo, ką atsakyt  biggrin.gif  bet labai nemalonu buvo, pasijaučiau lyg vagianti  doh.gif  bandysiuos šiom dienom...

Lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 01 13, 21:49)
o aš šian Kristianoj labai nemaloniai pasijaučiau  unsure.gif  buvom su mama nulėkusios, priėjom prie Guerlain stendo, įsipyliau truputį vienos spalvytės, ir pilantis kitos, priėjo konsultantė, ir tiesiogine to žodžio prasme užsipuolė, kodėl aš neatsiklausus pilu  blink.gif  bet kai pasakiau porą žodžių, tai nelabai turėjo, ką atsakyt  biggrin.gif  bet labai nemalonu buvo, pasijaučiau lyg vagianti  doh.gif  bandysiuos šiom dienom...

esu girdejus apie kristianos konsultanciu skvarbius zvilgsnius,kazin kaip jos klientu neatbaido tokiu savo elgesiu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 13, 21:13)
esu girdejus apie kristianos konsultanciu skvarbius zvilgsnius,kazin kaip jos klientu neatbaido tokiu savo elgesiu.. g.gif

na matai, ne visos turi kur nubegt, nes LT daugiau kazi ar kas prekiauja tam tikrais brandais... mastau.gif tai ir chamelina doh.gif man ne karta tiesiog nepavyko prisisaukt konsultantes, karta net po stalciu produkcijos teko paciai pasiknist, kad rast reikiama spava pirkti.. siaubas, nori nenori kaip vagis jauties..
Atsakyti
niekad neturejau problemu su konsultantem, ypav pagirciau didz. kristianos konsultantes, visada labai malonios dirol.gif
kalbant i tema, kita savaite jau planuoju tureti savo nauja GArmani pudra wub.gif
Atsakyti
Na ką, išbandžiau ir aš Guerlain Parure Extreme (03 numeriuką) ax.gif 02 manau bus per šviesus, šitas kaip tik. Patiko, - tekstūra tokia faina, dengiasi nuostabiai wub.gif maskuoja vidutiniškai, tokia lengvutė ir kvepia skaniai. Veidukas tarsi aksominis atrodo. Žiūrėsiu, kaip per dieną išsilaikys mirksiukas.gif
Atsakyti
pudrytes foto
Laba diena. 4u.gif gal kas nors esate tureje tokia? Ar atitinka spalvos? Kaip pavaizduota, ar realiai jos kiek nors tamsesnes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 14 sausio 2009 - 12:18
QUOTE(odetee @ 2009 01 13, 18:50)

jei renkiesi tarp situ dvieju, imk 04. pati tokia naudoju ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 01 14, 14:54)
jei renkiesi tarp situ dvieju, imk 04. pati tokia naudoju ir esu patenkinta  thumbup.gif

as neturiu supratimo tarp kuriu rinktis,kai realiai negaliu paziureti ir pabandyti verysad.gif tiesiog atkreipiau demesy i situos numeriukus g.gif todel ir prasau pagalbos renkantis,gal kas parekomduos koks numeriukas,butu vidutinio tamsumo,nors gali buti ir tamsesnis truputi uz vidutiny ir i rusvuma.

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(odetee @ 2009 01 14, 17:48)
as neturiu supratimo tarp kuriu rinktis,kai realiai negaliu paziureti ir pabandyti verysad.gif tiesiog atkreipiau demesy i situos numeriukus g.gif todel ir prasau pagalbos renkantis,gal kas parekomduos koks numeriukas,butu vidutinio tamsumo,nors gali buti ir tamsesnis truputi uz vidutiny ir i rusvuma.

aciu 4u.gif

buciau labai dekinga jei kas pakomentuoti nr 24 ir 25 parure aqua pudros.

kuo jos skiriasi nuo o4 ir 05 spalvytes?
Atsakyti