Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 29, 19:25)
o kokia jos kaina?  ax.gif

159 lt ax.gif
QUOTE(Moniux @ 2008 10 29, 19:38)
Mergytes, o jum taip paprastai ir geranoriskai ipila meginuka?  g.gif  As nuejau Klaipedoj i BIGé esancia Sarma ir pasigailejau... Ne viena karta ten su pardavejom esu nudegus, nu tokios pasiputeles ten dirba,  kad boze moi    doh.gif    doh.gif    doh.gif  Susigundziau ir as paprasyt meginuko, tai jos i mane toookiuuuu zvilgsniu paziurejo, kad prasiau jog zeme prasivertu ir prarytu mane  biggrin.gif

todėl aš niekad neprašau, kad įpiltų. Pati įsipilu, nes jei jos atsisakytų įpilt, tai jau be šansų būtų įspilt pačiai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. O tas 159lt. - Guerlain Parure pudros?
O jos yra Sarmose, Kristianoj?
Na ir svarbiausias klausimas - apart to , jog mano oda ypac kakta greit blizget pradeda, oda linkusi i raudoni, na tokia nelygi - gelbes mane si pudra? Maskuoja gerai?
Labai aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maam: 30 spalio 2008 - 11:08
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 11:07)
Sveikos. O tas 159lt. - Guerlain Parure pudros?
O jos yra Sarmose, Kristianoj?
Na ir svarbiausias klausimas - apart to , jog mano oda ypac kakta greit blizget pradeda, oda linkusi i raudoni, na tokia nelygi - gelbes mane si pudra? Maskuoja gerai?
Labai aciu.

taip, Guerlain Parure 159 lt, ją turbūt tik Kristianoj galima rast mastau.gif
maskuoja lb gerai, jinai lb panaši į MAC Studio fix'ą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 30, 12:12)
maskuoja lb gerai, jinai lb panaši į MAC Studio fix'ą  smile.gif

liuks, eisiu siandien bandyt rolleyes.gif
Atsakyti
As nuejau i Kristiana ir paprasiau ideti man Guerlaino AQUA PARURE krempudros. tai ji idejo panasiai kiek pauksciukas prikakoja lotuliukas.gif
po to nuejau i Sarma,paprasiau LANCOME pabandymui, man pasake - idekite kiek jums reikia thumbup.gif
na??! kas per konsultantes dirba Kristianoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 30, 14:50)
As nuejau i Kristiana ir paprasiau ideti man Guerlaino AQUA PARURE krempudros. tai ji idejo panasiai kiek pauksciukas prikakoja lotuliukas.gif

na pauksciukas pauksciukui nelygus! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 30, 15:51)
na pauksciukas pauksciukui nelygus! lotuliukas.gif

zinant kristianos konsulantes, tai ten zvirblis garantuotai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 30, 15:00)
zinant kristianos konsulantes, tai ten zvirblis garantuotai lotuliukas.gif

Arba kolibris (zinant - jog tai maziausias pasauly pauksciukas).... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 30, 12:12)
maskuoja lb gerai, jinai lb panaši į MAC Studio fix'ą  smile.gif

Na blush2.gif Mac Studio fix ??? Kiek si kainuoja ir taippogi tik Kristianoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maam: 30 spalio 2008 - 14:16
Niekaip nesugebu išsirinkt normalios pudros...
Atrodo nueini į parduotuvę, toj labai apšviestoj patalpoj pudra atrodo normaliai, nusiperki, ir kelis kart pasitepus pajaučiu, kad arba traukia veida, arba jį suriebina labai, arba atspalvis visiškai neatitinka... doh.gif Nebežinau jau kaip ką kur rinktis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 15:14)
Na  blush2.gif  Mac Studio fix ???  Kiek si kainuoja ir taippogi tik Kristianoj?

MAC per tarpininkes
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 30, 15:29)
MAC per tarpininkes

Aciu. Bet man tada neisdegs. Reiks ziurinetis tos Kristianoj kaip ji ten.... nu ta 159lt. doh.gif O kiek ten ml?
Atsakyti
QUOTE([Greisė] @ 2008 10 30, 14:23)
Niekaip nesugebu išsirinkt normalios pudros...
Atrodo nueini į parduotuvę, toj labai apšviestoj patalpoj pudra atrodo normaliai, nusiperki, ir kelis kart pasitepus pajaučiu, kad arba traukia veida, arba jį suriebina labai, arba atspalvis visiškai neatitinka... doh.gif  Nebežinau jau kaip ką kur rinktis. verysad.gif

vat todėl reik prašyt mėginukų arba prisipilt ax.gif
išvis neįsivaizduoju, kaip galim išsirinkt pudrą prie jų apšvietimo doh.gif
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 14:34)
Aciu. Bet man tada neisdegs. Reiks ziurinetis tos Kristianoj kaip ji ten.... nu ta 159lt. doh.gif  O kiek ten ml?

30 ml ax.gif
Atsakyti