Zodziu as tos Parure galiu Kristianoj prasyt isipilt i maza indeliuka ir namie isbandyt?Ir , tiesa, yra daug atspalviu?
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 14:41)
Zodziu as tos Parure galiu Kristianoj prasyt isipilt i maza indeliuka ir namie isbandyt?Ir , tiesa, yra daug atspalviu?
aš pyliaus, pagal spalvą pažiūrėjau, kuri man tiktų ir įsivarvinau
atspalvius galima pažiūrėti čia

QUOTE(maam @ 2008 10 30, 14:14)
SM kosmetikos išparduotuvėje parduoda porą atspalvių

QUOTE(Vitulka @ 2008 10 30, 16:13)
kaip tariasi pavadinimas?

QUOTE(sweety123 @ 2008 10 30, 16:47)
Gerlen
sita suprantu,o ,,parure" tai kaip rasoma taip ir tariama?nes sarmoj jauciu nesuprastu apie ka as cia

QUOTE(Maserati @ 2008 10 30, 16:56)
sita suprantu,o ,,parure" tai kaip rasoma taip ir tariama?nes sarmoj jauciu nesuprastu apie ka as cia 

Taip ir tariasi, kaip rasosi

QUOTE(Vitulka @ 2008 10 21, 14:34)
vakar buvau Kristėj, prisivarvinau Guerlain Parure Extreme: 02 ir 23 numerius

ta šviesesnė 02 beige clair, ta tamsi - 23 dore naturel
ant veido dar nebandžiau tept, gal jos prisitaiko prie veido spalvos ir 23 nėra tokia tamsi

ta šviesesnė 02 beige clair, ta tamsi - 23 dore naturel
ant veido dar nebandžiau tept, gal jos prisitaiko prie veido spalvos ir 23 nėra tokia tamsi

Vitulka, puiki vaizdine medziaga

QUOTE(Vitulka @ 2008 10 30, 16:13)
Oi dekui...
Na ka gi, jei nieks daugiau geresniu "nebesiulo" pudrikiu..... eisiu ziuret sita "tobulaja". (bet skaudziai ji kainuoja)
Aha, as irgi Vitulkai norejua padekot uz vaizdine medziaga, nes net Gerlain svetainej tie atspalviai visiskai kitaip atrodo. Tiesa, Vitulka, saket, kad si pudra neblogai maskuoja, kaip Studio fix panasiai, tai norejau paklaust, kuri is ju jums geresne ir kodel. Ir kuri lengvesne, man jusu vaizdinej medziagoj
parure tokia faina skystoka atrodo, nemegstu tirstu
. Nes mane domina labiau spalvos sulyginimas, nei maskavimas.

As turejau clinique superbalanced. Man labai patiko, kad pakankamai skysta, lengvau pasiskirsto, spalva puikiai prisitaiko, ir siaip yra nemazai graziu ne per tamsiu rusvu atspalviu. Labai gerai islygindavo veido spalva, tiesa, atrodo, truputi kimso poras. Bet didziausia problema, kad labai greit kakta sublizgedavo
. Nors pagal ideja, tai ji skirta misriai odai, bet man visiskai nelaike, tai teko atsisakyt.