Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Zodziu as tos Parure galiu Kristianoj prasyt isipilt i maza indeliuka ir namie isbandyt?Ir , tiesa, yra daug atspalviu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maam: 30 spalio 2008 - 14:43
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 14:41)
Zodziu as tos Parure  galiu Kristianoj prasyt isipilt i maza indeliuka ir namie isbandyt?Ir , tiesa, yra daug atspalviu?

aš pyliaus, pagal spalvą pažiūrėjau, kuri man tiktų ir įsivarvinau
atspalvius galima pažiūrėti čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 10 30, 14:14)
Na  blush2.gif  Mac Studio fix ???  Kiek si kainuoja ir taippogi tik Kristianoj?

SM kosmetikos išparduotuvėje parduoda porą atspalvių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 30, 16:13)

kaip tariasi pavadinimas? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 10 30, 16:39)
kaip tariasi pavadinimas? biggrin.gif  blush2.gif

Gerlen
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 30, 16:47)

sita suprantu,o ,,parure" tai kaip rasoma taip ir tariama?nes sarmoj jauciu nesuprastu apie ka as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 10 30, 16:56)
sita suprantu,o ,,parure" tai kaip rasoma taip ir tariama?nes sarmoj jauciu nesuprastu apie ka as cia biggrin.gif

Taip ir tariasi, kaip rasosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 21, 14:34)
vakar buvau Kristėj, prisivarvinau Guerlain Parure Extreme: 02 ir 23 numerius
user posted image
ta šviesesnė 02 beige clair, ta tamsi - 23 dore naturel

ant veido dar nebandžiau tept, gal jos prisitaiko prie veido spalvos ir 23 nėra tokia tamsi mastau.gif

Vitulka, puiki vaizdine medziaga thumbup.gif jau zinosiu i kuria spalva atkreipti demesi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 30, 16:13)

Oi dekui...
Na ka gi, jei nieks daugiau geresniu "nebesiulo" pudrikiu..... eisiu ziuret sita "tobulaja". (bet skaudziai ji kainuoja)
Atsakyti
Aha, as irgi Vitulkai norejua padekot uz vaizdine medziaga, nes net Gerlain svetainej tie atspalviai visiskai kitaip atrodo. Tiesa, Vitulka, saket, kad si pudra neblogai maskuoja, kaip Studio fix panasiai, tai norejau paklaust, kuri is ju jums geresne ir kodel. Ir kuri lengvesne, man jusu vaizdinej medziagoj biggrin.gif parure tokia faina skystoka atrodo, nemegstu tirstu schmoll.gif. Nes mane domina labiau spalvos sulyginimas, nei maskavimas.
Atsakyti
As naudoju CLINIQUE makiazo pagrinda ir esu labai patenkinta smile.gif 07 numeri, (medaus) puikiai prisitaiko prie odos, atrodo naturaliai smile.gif labai super smile.gif
Atsakyti
As turejau clinique superbalanced. Man labai patiko, kad pakankamai skysta, lengvau pasiskirsto, spalva puikiai prisitaiko, ir siaip yra nemazai graziu ne per tamsiu rusvu atspalviu. Labai gerai islygindavo veido spalva, tiesa, atrodo, truputi kimso poras. Bet didziausia problema, kad labai greit kakta sublizgedavo smile.gif . Nors pagal ideja, tai ji skirta misriai odai, bet man visiskai nelaike, tai teko atsisakyt. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 30 spalio 2008 - 20:37