Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

Maniskiai tai susitvarko, bet po ju tvarkymo, man buna dvigubai darbo lotuliukas.gif . Mat kas kur telpa ta ten ir sukisa. Tai as didesne dali zaislu paslepiau, is pradziu buvo didelis protestas, bet paskui apsiprato. O ir tvarkymo maziau buna. Be to vaikams buna atrakcija, kai gali pasikeisti turimus zaislus i pasleptus. Kaip nauji atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiui 4 metai, tačiau žaislus susitvarko. Bet pas jį žaislų 2 dėžės, ir dar visokių smulkių.... doh.gif Tai jis su kastuvėliu šiupeliuoja lotuliukas.gif Kažkada aš jam paaiškinau, kad žaislai gali pabėgti nuo netvarkingų vaikų. Kažkaip padėjo. Tai dabar visus stalčius eidamas pro šalį uždarinėja (kai imu šaukštus, man neužsidaro iki galo stalčius, nes darau su klubu.... biggrin.gif ), vonioje šampūnams dangtelius užlenkia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(klincari @ 2007 10 06, 23:01)
Maniskiai tai susitvarko, bet po ju tvarkymo, man buna dvigubai darbo  lotuliukas.gif . Mat kas kur telpa ta ten ir sukisa. Tai as didesne dali zaislu paslepiau, is pradziu buvo didelis protestas, bet paskui apsiprato. O ir tvarkymo maziau buna. Be to vaikams buna atrakcija, kai gali pasikeisti turimus zaislus i pasleptus. Kaip nauji atrodo biggrin.gif

Vis zadu tai padaryti lotuliukas.gif (paslepti), o siaip tai man sako: juk viskas gerai! doh.gif nors stalas priverstas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 10 spalio 2007 - 15:14
QUOTE(Paranormali @ 2007 10 01, 16:14)
biggrin.gif  O  apie ka mes cia snekam........ As iki siol tvarkau ir zaislus ir kambari, ir niekas nevyksta...........  doh.gif  lotuliukas.gif
Va musu akivaizdi kasdienybe blush2.gif  Justas zaidzia kompiuteriu........ tongue.gif  bigsmile.gif
user posted image

matau šuo nuotraukoj biški matosi. o jis neištąso ir neapgraužia nevietoj numestų žaislų?
Atsakyti
Laba,noreciau suzinoti,kaip ikelti ta liniuote?
nusikopijavau , o kur ja ikelti. Konkreciai smile.gif
Dekui
Atsakyti
QUOTE(Laura-a @ 2007 10 16, 19:22)
Laba,noreciau suzinoti,kaip ikelti ta liniuote?
nusikopijavau , o kur ja ikelti. Konkreciai smile.gif
Dekui

Tai, kad ne i ta tema pataikei, ziurek pradzioje
Atsakyti
user posted image

user posted image

Jei pati sutvarkau tai gaerai thumbup.gif

O pats tvarkyti nenoriai tvarko... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura-a: 17 spalio 2007 - 08:26
o as pastoviai turiu priminti,kad tokis tai tokia jos drauge susitvarko kambari,o yra viena kuri nesusitvarko ir ji tada nori buti pranasesne uz kitas ir pradeda tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti
MANOJI TVARKO KAI JAI KAS NORS PADEDA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 11, 13:59)
matau šuo nuotraukoj biški matosi. o jis neištąso ir neapgraužia nevietoj numestų žaislų?

lotuliukas.gif Tikriausia ir suo prie bardelio pritapo g.gif Nelabai jis taso kartais pagriebia koki zaisla blush2.gif i nuostolius nurasom tongue.gif
Atsakyti
Kad vaikai ir tėvai skirtingai supranta tvarką puikiai pavaizduoja Kinder Delise reklama lotuliukas.gif . Mano vaikis tikrai tvarkosi thumbup.gif , kol aš nepasižiūriu kaip ta tvarka atrodo doh.gif .
Atsakyti
dabar jau mano vyrukas tvarkosi,sudeda žaislus visus į vietas, o paskui aš einu pažiūrėti,jei kas ne vietoj, sakau kad tuoj išmesiu i šiukšlynę,sakau kad čia tavo žaislai,ir tu ,o ne kas kitas turi juos tvarkyti.pradžioj tai nekreipdavo i tai dėmėsi, o kai pora kartu išmečiau jo žaislus tongue.gif , pamate kad aš nejuokauju bigsmile.gif .nuo tada pats tvarkosi, o kai kartais aš noriu jam padėti, tai sako aš pats mamytė viską sutvarkysiu, aš jau didelis vaikas. thumbup.gif
Atsakyti