Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

QUOTE(juoduke @ 2007 11 05, 10:39)
dabar jau mano vyrukas tvarkosi,sudeda žaislus visus į vietas, o paskui aš einu pažiūrėti,jei kas ne vietoj, sakau kad tuoj išmesiu i šiukšlynę,sakau kad čia tavo žaislai,ir tu ,o ne kas kitas turi juos tvarkyti.pradžioj tai nekreipdavo i tai dėmėsi, o kai pora kartu išmečiau jo žaislus  tongue.gif , pamate kad aš nejuokauju bigsmile.gif .nuo tada pats tvarkosi, o kai kartais aš noriu jam padėti, tai sako aš pats mamytė viską sutvarkysiu, aš jau didelis vaikas. thumbup.gif

thumbup.gif kaip saunu, manoji visai nebijo ismetimo doh.gif tai man gaila kaikuriu zaislu doh.gif
Atsakyti
su tvarkymu tai problemos doh.gif , surinkau zaislus pakavojau visus, pasakiau kad ismeciau o ji man ju ir nebereikia, arba praso su kompu zaist sakau zaislus tvarkyk, kartais tai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Mano lelkai padeda pasakymas,kad jei ji nesusitvarkys zaislu,jie iseis smile.gif Tai neturiu problemu del tvarkos jos kambaryje schmoll.gif Buna,kad vakare,kai pasaka pries miega jau skaitau,ji staiga prisimena,kad koki pliusi paliko apacioj,tai susirupinus klausia ar jis neiseis? Tai tada jau as turiu ji parnest ir padet i vieta.
Atsakyti
o maniškis palieptas susitvarkyti žaislus tuoj derasi - "O kas man padėėėėės?, Ar tu man padėsi, mam..padėėėėėk maaaan..." Tai kartais padedu, kartais palengva ir vienas susitvarko. Rūbus tai suslinksto pats kaip moka ir pasideda. Tai tas džiugina labai... thumbup.gif Bet reikia nuolat priminti...
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2007 11 10, 22:39)
o maniškis palieptas susitvarkyti žaislus tuoj derasi - "O kas man padėėėėės?, Ar tu man padėsi, mam..padėėėėėk maaaan..." Tai kartais padedu, kartais palengva ir vienas susitvarko. Rūbus tai suslinksto pats kaip moka ir pasideda. Tai tas džiugina labai... thumbup.gif  Bet reikia nuolat priminti...

Maniskeirgi taip sako, bet daznai uztenka tik pasedet kambaryje ir pasakyti: "dabar ta padek, dabar ta idek..." rolleyes.gif
Atsakyti
O mes gyvename siukslyne. Laukiu kol patys suiprotes. 7 metu dukra jau pradeda suivokti, kad reikia daiktus pasideti, nes paskui tvarkytoja kur nors taip nutvarko, kad niekaip neranda thumbup.gif 3 metu sunus - susideda tik tuos kurie jam ypac svarbus...

Ko gero esu baisi tingine, bet kiekviena diena ju zaislu nedelioju. Daug maloniau su vakais kotletus daryti thumbup.gif

Mane pacia tevai visa vaikyste vare stalo/kambario/spintos tvarkytis. Man atrode tai visai nereikalinga, nes pati as labai gerai susigaudziau savo netvarkoje. Suaugau, ir niekas nuo mano nesulankstytu kojiniu nenuketejo blink.gif
Atsakyti
Kaip bebutų keista mūsų namuose tai žaislus daugmaž susideda mažasis, o didžiojo tai ir rubų, ir knygų, ir kitų daiktų rasi po visus namus. Itariu, kol vaikai, ypač maži, namuose, tai idealios tvarkos negali laukti, ir vargu ar jos reikia. Sutinku, kad negali muštruoti kasdien vaikų, kad jie palaikytų tvarką, juk jie tam ir vaikai. Šiaip, kai aš pradedu tvarkytis, tai ir jie prisijungia, taip jiems smagiau, nei vieniems. smile.gif
Atsakyti
Ne zinau mamytes kaip jum iseina susitarti del tvarkos
Atrodo pati nesu pedante ir tikrai del vieno ar kito besimetancio zaislo nekreipiu demesio,bet ......na tada jau buna pilnas kambarys,ir nepadeda nei ismetimai,nei niekas.
SIAUBUKAS g.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi savo 6m sunum.Jis tikras padantas...Net smulkiausi zaisliukai savo vieta turi.Ir pastangu deti tikrai nereikejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 11 14, 22:04)
Dziaugiuosi savo 6m sunum.Jis tikras padantas...Net smulkiausi zaisliukai savo vieta turi.Ir pastangu deti tikrai nereikejo g.gif

tubūt toli pvz nereikėjo ieškoti, tai ir pedantas be pastangų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 11 14, 22:04)

Deja vėliau sunku būna su tokiais pedantais ax.gif
Atsakyti
mano dukrytei 4 metukai tai kai mes su ja susipykstam ji uzsidaro savo kambary ir tvarkosi o po to ateina su manim taikytis ir veda rodyti savo kambary Tai tada abiems buna gera smile.gif Arba labai jau tvarkosi kai nori eiti i svecius pas kaimyne tokio pat amziaus drauge smile.gif
Atsakyti