Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

mano mažajai mergytei irgi sunku su tvarkymusi.pažaidus nenori susidėti, tada tėtis sako: susidek žaislus arba aš juos išmesiu, o ji: išmesk ir nulis emocijų, kai pradeda jau rinkti i šiukšlių maiša, tada ji sako: va va tik ta mano balduką palik jis man reikalingas.abu su vyru susižiūrim, nekreipiam dėmesio surenkam ir nešam išmesti.visiškai jokių emocijų.taip žaislai sklepe prastovėjo jau du mėnesius.ir dar nežadam duoti.
Atsakyti
QUOTE(barbuste @ 2009 05 10, 08:44)
mano mažajai mergytei irgi sunku su tvarkymusi.pažaidus nenori susidėti, tada tėtis sako: susidek žaislus arba aš juos išmesiu, o ji: išmesk ir nulis emocijų, kai pradeda jau rinkti i šiukšlių maiša, tada ji sako: va va tik ta mano balduką palik jis man reikalingas.abu su vyru susižiūrim, nekreipiam dėmesio surenkam ir nešam išmesti.visiškai jokių emocijų.taip žaislai sklepe prastovėjo jau du mėnesius.ir dar nežadam duoti.
nu manoji tai jei taip elgiuosi,tai rodo emocijas,renka pati dar lotuliukas.gif
Atsakyti
manasis tai tik pasakau tai iskart eina rinkt nes kelis kartus esam isnese i balkona kai nesitvarke ir tik po kokio gero menesio atiduodavom tai pasimoke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padukele* @ 2009 05 12, 22:00)
manasis tai tik pasakau tai iskart eina rinkt nes kelis kartus esam isnese i balkona kai nesitvarke ir tik po kokio gero menesio atiduodavom tai pasimoke  biggrin.gif

mes panasiai baudziam,pasakau jei nesusirinks atiduosim kt vaikams,zaibo greitumu viskas ivyksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tvarkosi žaislus ir knygeles pati. Pas mane griežta tvarka. Pažaidei su vienu daiktu, pasidėk į vietą ir imk kitą. Ir jokių pykčių dėl to. Nereikia nei raginti.
Atsakyti
Mes turim tokią knygutę, kurioje yra istorija apie netvarkos nykštuką. Jis ateina pasiimti žaisliukų,kai vaikučiai jų nesusitvrako, neprižiūri, o jei vaikutis pasitaiso- visada gražina. Mūsų dukrai tai labai veikia biggrin.gif
Atsakyti
maniškis kartais tvarkos, kartais ne. ir jo neveikia jokios pasakos apie nykštukus, ar kalbos, kad atiduosiu daiktus kitiems vaikams doh.gif jam dzin
Atsakyti
zaislus dazniau susideda nei rubelius bigsmile.gif
Atsakyti
Zaislu vaikui niekada netvarkau, nebent kai reikia kurnors gerai padeti, tai padedu. O drabuzius, tai daznai pati sutverkau.
Atsakyti
savo kambario dar neturi,bat rubus ir zaislus vos vos tvarko,tai pavarges,tai nenori,tai dar ka sugalvoja.Ziurint kokia jo nuotaika doh.gif
Atsakyti
mano merginai 3m,bet namie nesitvarko,isvercia zaislus is dezes ir palieka,bet darzelyje aukletoja nesiskundzia sake pati pirmoji bega zaislu sudeti smile.gif na ir ka cia bepridursi rolleyes.gif
Atsakyti
Žaislus po 5-to raginimo susitvarko... O drabužius tai tik po grasinimų ir serijos atsikalbinėjimų. doh.gif Nors būna ir kažkokių prašviesėjimo akimirkų, kai neprašomas susitvarko ir net skuduriuko dulkėm nuvalyt paprašo thumbup.gif
Atsakyti