Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

Maniškiui 4m ir 11mėn. bet tvarkomės dažniausiai kartu. Vienam tikrai sunkiai gaunasi. Jei svetainėje palieka savo žaislus, tada liepiu i nusineša į kambarį. Tačiau kambaryje vienas dar nesusitvarko... schmoll.gif
Atsakyti
na del tvarkos mes dazniausiai susitariam tik tada kai isjungiu filmukus ir pasakau kad kol nebus tvarkos, tol televizorius nebus ijungtas, padeda labai thumbup.gif
Atsakyti
rolleyes.gif na zaisliukus tai susirenka, bet jau turiu pasakyti-paraginti, o su rubais doh.gif
Atsakyti
Maniškis apsitvarko, bet reikia kelis kart pasakyti, kartais ir susipykti. Aišku, kai noriu normalios tvarkos, pereinu pati. ax.gif Bet ne kasdien ir dažniausiai, kai jo nebūna namie.
Atsakyti
Anksciau kai buna nuotaika tai susitvarkydavo. Dabar mociute atnese mums sokoladiniu pinigeliu, tai einam kartu tvarkytis uz sokoladini pinigeli biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
NA, mūšiskis3,5 metu, bet jau reikia irgi laaabai pagarinti, kad susitvarkytų žaisliukus. būna, kad aš surenku ir pasakau, kad išvešiu geriems vaikams, kurie tvarkosi žaisliukus-padeda smile.gif
o su drabuzeliais, tai paaiskinu, kur batuku vieta, kur striukes ir kiti drabuzeliai. žiuriu, kad daug maž tvarkosi ir deda į vietą. žinoma kartais ir pamiršta biggrin.gif
Atsakyti
negaliu atsistebeti kad tokiu tvarkingu vaiku yra blink.gif blink.gif va mano mazajam 5 su puse bet kambari rasi ko tik nori ir kojniu kampuose ir saldainiu popieriuku uz lovos nezinau ka su juo daryti g.gif tikiuosi gal isaugs

Atsakyti
QUOTE(zvaigzdutee30 @ 2009 09 23, 14:18)
negaliu atsistebeti kad tokiu tvarkingu vaiku yra  blink.gif  blink.gif va mano mazajam 5 su puse bet kambari rasi ko tik nori ir kojniu kampuose ir saldainiu popieriuku uz lovos nezinau ka su juo daryti g.gif tikiuosi gal isaugs

tikrai neisaugs lotuliukas.gif reik ugdyti vaiko savarankiskuma.... siuksles reik mesti i siukliu deze, kojnes i sklabykle ir tt
kiekvienam daiktui sava vieta - gal ir atrodo pedantiska..mano irgi pamirsta daug dalyku ..bet siukslyno kambary nebuna rolleyes.gif
Atsakyti
ir reikia ugdyti nuo pat mazens,as sakydavau jai numesi popereli daugiau negausi,kelis kartus pasakiau ir iki siol zino kad siuksles turi buti siuksliudezeje,kambari tvarkome kartu,ar pati stengesi,jai labai susivercia praso pagalbos,as visus zaislus laikau dezese todel labai lengva juos sudeti ir vel tvarkingas kambarys.
Atsakyti
rubelius sunkiau sekasi tvarkytis,bet zaisliukus susitvarko thumbup.gif
Atsakyti
na as kai tik pamatau dukros kambari netvarkinga jai sakau: Ugne ateik cia! tada ji ateina ir sako: mamyte kas yra? o as jai: kodel kambari savartynas biggrin.gif ji man: mama dabar tikrai nesitvarkysiu as uzsiemus.. o as tada jei taip sakau: nu ir ka gi Tu vieki?? jei nori as tau truputeli padesiu smile.gif tikrai padeda pabandyk thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4 metuku Gabija pati susitvarko zaislus, taciau mano nuomone - svarbiausia, kad ZAISLU NEBUTU PER DAUG. juk ir mes pacios per pusvalandi viso apversto buto nepajegiam sutvarkyt smile.gif
Atsakyti