Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

Mano dukryte pati tvarkosi ir taip nuo kokiu 2,5 metu. Zinoma pradzioj as padedavau jai tvarkyti. Tiesiog is namu niekur neidavom, kol zaisliukai metosi. Dabar tvarkosi pati, tik kai buna daaaug sveciu ir velus vakaras as jai padedu siek tiek ax.gif . O siaip as i jos kambari beveik nesikisu tik koki karta i men. profilaktiskai apziuriu, kaip ziaslai prilaikomi smile.gif Ir pas ja zaislai suskirtyti leles vienoj dezej, kaladeles kitos, smulkus zaislai dar kitoj ax.gif . Bet cia manau nuo vaiko priklauso, maniske taip pripratus, kad jei kas ne taip padeda jos braces, oj reikia atisklausyti, kaip jai skauda numestai ant galvos lotuliukas.gif
Tik drabuziu maniske nesitvarko, kazkaip net neliepiu ax.gif
Nu ir issipleciau cia as doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #tagra#: 13 gruodžio 2009 - 00:11
Namie mes visiskai nesitvarkom zaislu. O darzeyje - pati tvarkingiausia smile.gif Ot ir suprask tuos vaikus.
Atsakyti
drabuzelius megsta susilankstyt, o zaislai kazkaip nelabai vieta randa ax.gif
Atsakyti
Mano zuikis irgi drabužėlius visada labai gražiai susilanksto, o su žaisliukais visaip būna... smile.gif wub.gif
Atsakyti
Pas mus tai priesingybe: viskas sutvarkyta pagal savo principus, pvz., mandarinai uzrauginti kokiam rankinuke jeigu nepastebiu, saliami prikistos visos leles - pereita karta radau prikista pilna zaisline varle visokiu dalyku t t.t. nespeju sekti skadu. Visai nesitvarko, viska matuojasi traukia is stalciu ir nebandyk dar pasakyti, kad bentvarke - labai supyksta. Ant savo staliuko susistaciusi viska kas gali stoveti ant jo, net milimetro vietos nera ir dar ranksluosciu uzkloja. Cia vadinasi susitvarke. ir jeigu bandau pajudinti tvarka tai skandalas. Na tai tneka imtis iseigine, kada darzelyje tada padarau generaline tvarka visoje sioje betvarkeje.
Atsakyti
Nu buna susitvarko,buna ne unsure.gif tik idomiausia tai kad kai paprasai susitvarkyti pradeda sakyti kad as negaliu viena,nemoku,o darzelyje arba sveciuose viska sudeda ir sutvarko kaip ir buvo. kad namie taip darytu verysad.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 3m. Del tvarkos kartais ir mes pasipykstam... Drabuzelius ji tvarkosi, bet jos tvarkos suvokimas skiriasi nuo manojo, todel man tenka daznai patvarkyti jos drabuziu komoda... O del zaislu, tai anksciau as pradedavau tvarkyti, tuomet isijungdavo ir ji, o dabar kai man truksta kantrybe tai sakau "jei tu nesitvarkysi zaislu, t.y. nesusidesi ju i vieta, as imu dideli maisa, sukrausiu ir atiduosiu kitiems vaikuciams, kurie mokes zaisliukus susitvarkyti" Sitas pasakymas visada suveikia... Susitvarko akimirksniu... smile.gif
Atsakyti
Nelabai mėgsta tvarkytis maniškė. Kai supykstu, pasakau kad visi žaislai iškeliaus į šiukšlių dėžę, tai susitvarko.
Atsakyti
QUOTE(kraniste @ 2009 12 15, 14:32)
Namie mes visiskai nesitvarkom zaislu. O darzeyje - pati tvarkingiausia  smile.gif  Ot ir suprask tuos vaikus.

Mums yra ta pati liga, bet dabar esu rimtai užsiėmusi ugdymu, nė žingsnio nesusitvarkus cool.gif drabučiai visad turi būt gražiai sudėti(siūlau sudėt kaip darželyje, tai su malonumu tai parodo thumbup.gif ) Dar turim problemų su žaislų tvarkymu, bet manau greit puikių rezultatų ir čia pasieksim ax.gif
Atsakyti
Kol buvo mazesnis, nuo 1 iki 2 metuku, tai del tvarkymosi neturejom jokiu problemu, sunelis pazaides sudedavo zaisliukus ir drabuzelius i vietas, tikrai nereikedavo del to pyktis smile.gif o dabar kazkos kosmaras blink.gif galiu sakyt nesakiu, jis vis tiek nesitvarko, o dar kartais pasako "tu, mama, nori tai pati ir tvarkyk" blink.gifo dabar jau radau iseiti bigsmile.gif jis labai nemegsta buti kambaryje vienas,visa laika prabunam kartu, tik miega atskirai, todel jam didziausia bausme buna, kad uzdarau jo kambaryje duris ir kol nesusitvarko - neisleidziu ax.gif tuoj pat visi zaisliukai atranda savo vietas bigsmile.gif
Atsakyti
Kol buvo maži tvarkėsi ,o kai paaugo ,tai nieko nenori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(#tagra# @ 2009 12 13, 01:09)
Mano dukryte pati tvarkosi ir taip nuo kokiu 2,5 metu.

ale atrodo,kad apie mano vaikus parašyta- lygiai ta pati situacija, smile.gif tik dabar kartais girdžiu kaip jie (brolis su sese)šnekasi ,kad jei turėtų abu atskirus kambarius, tai tikrai būtų geresnė tvarka biggrin.gif
Atsakyti