Maniškiai tokie pusiau tvarkingi. Kaip kada, kartais baisu duris atidaryti, o kartais puola ir susitvarko, nuo nuotaikos priklauso
Pas mus paprastas susitarimas - žaislai, kurie mėtosi, keliauja į balkoną. Po tokio mano pareiškimo tvarka pasidaro per kokias dvi minutes

Na su suneliu turiu problemu del tvarkymosi, oi kaip nemegsta tvarkytis
, o dukryte tai visada susitvarko

QUOTE(needita @ 2010 03 30, 16:44)
Pas mus paprastas susitarimas - žaislai, kurie mėtosi, keliauja į balkoną. Po tokio mano pareiškimo tvarka pasidaro per kokias dvi minutes 

As kaip dali zaislu ismeciau i konteineri - isrinkau prastesnius, (vaikams visi brangus buna ir suluze), tai nuo tos dienos tvarkosi ne tik zaislus, bet ir rubelius

su dukryte del tvarkos kariauju, kyla triuksmas kai prasau susitvarkyti netekusi kantrybes surenku i siuksliu maisa bet cia tik priemone tam kartui, paverkia ir po to vel vienodai rodo (pamatytumet kokios jos zaislu lentynos
)nebezinau nei ka daryt ir graziuoju ir piktuoju bet nepadeda

QUOTE(mari1111 @ 2010 04 01, 13:00)
su dukryte del tvarkos kariauju, kyla triuksmas kai prasau susitvarkyti netekusi kantrybes surenku i siuksliu maisa bet cia tik priemone tam kartui, paverkia ir po to vel vienodai rodo (pamatytumet kokios jos zaislu lentynos
)nebezinau nei ka daryt ir graziuoju ir piktuoju bet nepadeda

Gal pagrasinkite,kad jei nebus tvarkos daugiau nebepirksite zaislu

Arba pabandykite abi kartu sutvarkyti mergaites zaisliukus.Dviese visada linksmiau

bandem ir abi ir tikrai dabar nebeperkam zaislu tik sventem gauna o jai visvien gal tokia ir isaugs kad viskas dzin, nors yra uzsispyrusi kai labai ko nori tai padaro, o jei tik siaip tai gali buti taip kaip yra
gal kaip prades eiti i mokykla pasikeis

QUOTE(mari1111 @ 2010 04 01, 16:17)
bandem ir abi ir tikrai dabar nebeperkam zaislu tik sventem gauna o jai visvien gal tokia ir isaugs kad viskas dzin, nors yra uzsispyrusi kai labai ko nori tai padaro, o jei tik siaip tai gali buti taip kaip yra

O gal surinkit kokius nelabai reikalingus zaislus ir isveskit i vaiku namus

Ir pasakykit,kad tu savo zaislu netvarkai,nesaugai tai gal kias vaikas labiau dziaugsis..

Nežinau, kaip priversti sūnų tvarkytis, bandžiau ir žaislus iš namų vežti, pamokslauti.. Bet niekas nepadeda
Nesitvarko.

QUOTE(Andžela @ 2010 04 08, 13:52)
Nežinau, kaip priversti sūnų tvarkytis, bandžiau ir žaislus iš namų vežti, pamokslauti.. Bet niekas nepadeda
Nesitvarko.

O kiek sunui metu?

Kambarį susitvarko,bet tik paragintas

mano vaikui jau dabar tik pasakyti uztenka, bet kol tai ivyko
ir i siuksline buvau ismetusi zaislus, o rubus geranoriskai mokinames susilankstyti arba atsiruosiuoti kuriuos i skalbiniu deze mesti