Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

Maniskis nei zaislu renka,nei rubus susideda,viska darau pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2010 04 11, 15:25)
Maniskis nei zaislu renka,nei rubus susideda,viska darau pati  doh.gif

Mano kasdienybe doh.gif
O dabar dar sugalvoja vaikinukas 6m.6 men savo stalcius tvarkytis doh.gif Tiesa stalciuje lieka ideali tvarka, bet kas buvo stalciuosejo manymu nereikalinga, tai buna viskas ant stalo, grindu, lovos, vusur doh.gif
Atsakyti
Maniškiai tai kaip ir tvarkosi kažkiek, kiek jiems tam kantrybės užtenka biggrin.gif Sūnus labiau, dukra dar ne taip - ji labiau mėgsta dantis užkalbėt, kai reikia tvarkytis...

Nu, bet tam reikia ir tėvelių pagalbos. Nors buvo tokių atvejų, kad viską susitvarkė ptys ir greitai, nes buvo pasakyta laaaabai svarių priežasčių biggrin.gif
Atsakyti
O man tai buna labai keista kai mamos uz vaikus tvarko doh.gif
Tai vaikas niekados neismoks savo daiktus paskui save susirinkti.Zinos,kad mama uz jį surinks g.gif
Atsakyti
manoji patingi bet sutvarko,rubelius savo susilanksto,mokinu kad tvarka butu. rolleyes.gif
Atsakyti
Mokinam ir mes tos tvarkos, bet be atskiro paraginimo jos ir nebutu. blush2.gif
Atsakyti

Nelabai ir pas mūsų dukrytę yra noras susidėti savo žaisliukus.Bet tada sakau kad eikim tvarkytis kartu.Kartu su manim ar tėčiu mielai tvarkosi.
Atsakyti
Pas mano vyresneli tvarkinga kad net blizga kambarys.Niekada nebuna netvarkyngas biggrin.gif O vat pas mano keturiolikmete tvarkos ne su ziburiu nerasi prasau prasau nieko nedaro neisivaizduoju ka daryti. Va vakar ateinu i jos kambari pasakyt kad eitu valgyt tai net kojos nera kur padet prie PC sedi ir nieko nedaro. Pas mazyle (7m.) tai visada tvarka pazaidzia ir susitvarko na pro jos kambari i palepe ieit galima tai vat ten jau biski tvarkos pritruksta bet seip nuostabi mergaite. O jau su rubais labai tvarkinga visada persirengia susilanksto rubus ir i spinta. Jos visi rubai yra daugiausia jai labai patinkantys ir su ivairiais graziais veikejais tai ir nenori ju prarasti o skalbti ir man neleidzia kad paveiksleliai nenusitrintu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mice123 @ 2010 05 24, 19:55)
Pas mano vyresneli tvarkinga kad net blizga kambarys.Niekada nebuna netvarkyngas biggrin.gif  O vat pas mano keturiolikmete tvarkos ne su ziburiu nerasi prasau prasau nieko nedaro neisivaizduoju ka daryti. Va vakar  ateinu i jos kambari pasakyt kad eitu valgyt tai net kojos nera kur padet prie PC sedi ir nieko nedaro. Pas mazyle (7m.) tai visada tvarka pazaidzia ir susitvarko na pro jos kambari i palepe ieit galima tai vat ten jau biski tvarkos pritruksta bet seip nuostabi mergaite. O jau su rubais labai tvarkinga visada persirengia susilanksto rubus ir i spinta. Jos visi rubai yra daugiausia jai labai patinkantys ir su ivairiais graziais veikejais tai ir nenori ju prarasti o skalbti ir man neleidzia kad paveiksleliai nenusitrintu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai gal is 14m.dukros reiktu PC atimti? g.gif
Tada gal pamatys ka nors daugiau nei kompo ekranas..
Atsakyti
Pykstames mes del tvarkos, nes baisiai nenori tvarkytis savo daiktu... Bet kai as tavrkau namus, tai tada pagalbos sulaukiu, tada mes stipri komanda, kokia 10 minuciu, kol neatsibosta biggrin.gif
Atsakyti
Jei labai ko nors nori, susitvarko viska idealiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M. @ 2010 04 11, 15:25)
Maniskis nei zaislu renka,nei rubus susideda,viska darau pati  doh.gif

va va pas mus tas pats doh.gif
Atsakyti