Tiesa NETVARKOS NYKSTUKO istorija ir mums buvo veiksminga
dabar vaikai tvarkosi gan saziningai savo zaislus. zinoma vyresnelis 5m. tai daro daug efektyviau uz mazaji 3,5m. su mazuoju dar tenka padiskutuoti apie tvarka namuose, bet darzelyje ji labai pagyre, kad tvarkos laikosi puikiai. reiskia namie pries mama bandoma pasimuliuoti
Maniškė ir darželyte simuoliuoja, tai kad noret kad namuose tvarkytusi
Labai retai kada ateina toks ikvėpimas. Kartais, kai aš tvarkausi namus, tai ir jis pradeda deliot žaislus. Bet tai būna labai ilgas procesas.
Jei aš apmėtau žaislus į dėžę žiūrėk, jau ko prireikia iš pačio dugno.
manajam 4 metai.
Jei aš apmėtau žaislus į dėžę žiūrėk, jau ko prireikia iš pačio dugno.
manajam 4 metai.
Mano mergaite(4m) irgi nelabai megsta tvarkytis kambari, bet tenka susitvarkyti... Daznai mama(jau raganos roleje
) atsinesa maisa, padeda ant lovos ir sako"ka rasiu atejusi uz ten kazkiek laiko, sudesiu i maisa ir isnesiu kitiems vaikams", vieksminga, pati ateina pakviesti paziuret i kambari kaip susitvarke... Stengiuosi vis ismokyt pazaidei su barbem-susitvarkyk, eik spalvint ir t.t.,bet cia labai trumpa atmintis, ateini i paneles kambari,o visi kampai UHHHHHHH
maniske tvarkytis nemegsta, kazkaip nezinau, kartais jai uzeina upas, bet tai buna retai
na, kai sutariam tvarkytis abi ir as imuosi kokios sienines spintos revizjos, tai ji prisistato ir man "padeda"
tada sutvarkiusios tvarkom jos kambari, as jai paduodu zaisliuka, o ji deda i vieta,aisku, tinkama vieta parenka ji pati
beje, kazkas minejo kazkokia istorija apie Nykstuka ar kazka tokio
gal galite issamiau...
beje, kazkas minejo kazkokia istorija apie Nykstuka ar kazka tokio
QUOTE(saulushka @ 2011 03 29, 14:21)
Tiesa NETVARKOS NYKSTUKO istorija ir mums buvo veiksminga
dabar vaikai tvarkosi gan saziningai savo zaislus. zinoma vyresnelis 5m. tai daro daug efektyviau uz mazaji 3,5m. su mazuoju dar tenka padiskutuoti apie tvarka namuose, bet darzelyje ji labai pagyre, kad tvarkos laikosi puikiai. reiskia namie pries mama bandoma pasimuliuoti 
mums irgi sita istorija didele itaka padare pradzioj tvarkesi paskui nustojes buvo, bet dabar dar tetis ar as paimam telefona ir skambinam nykstukui kad ateitu paimti zaisliukus ir vardinam kokius tai kaip mat juos griebia ir i zaislu deze deda.
Tvarkytis nepatinka tikriausia niekam. Vaikai ne išimtis. Bet nesakytum, kad išmėto, jis sudėlioja ant žemės, bet gi vaikščiot riek, užmint galima... Tenka tartis ir susidėliot ant lentynų.
Na gal ziauriai nuskambes, bet yra dalyku kur as nesideru su juo privalo ir viskas ustenka viena du kartus pasakyti ir padaryta, vienas is ju tvarkyti savo zaislus, kai su visam i siukslina ismeciau keleta, ta vakara buvo skaudu ir sunku, bet nuo to laoko problemos nebeliko.
QUOTE(~INGUTĖ~ @ 2011 04 09, 23:37)
Na gal ziauriai nuskambes, bet yra dalyku kur as nesideru su juo privalo ir viskas ustenka viena du kartus pasakyti ir padaryta, vienas is ju tvarkyti savo zaislus, kai su visam i siukslina ismeciau keleta, ta vakara buvo skaudu ir sunku, bet nuo to laoko problemos nebeliko.
o ka daryti, kai pats padeda deti i siuksliu deze zaislus?
QUOTE(Sirvita @ 2011 04 10, 22:03)
o ka daryti, kai pats padeda deti i siuksliu deze zaislus?
mano sunus nematerialistas tikriausiai, nera nei vieno zaislo kurio jam gaila butu ismesti
mums sitai neveikia 
gal tada pasakykit kad atiduosit kitiems vaikams ar jo draugam kada pasiulykit kai ateina gal nori kokio zaislo is jusu(aisku cia nerimtai viskas)bet paziurekit ar suveiks jam nors taip
maniske irgi nesitvarko visiskai,nes ismeciau kada zaislus ir as tai ji pasieme atgal is siuksliu maiso pasidejo prie visu zaislu bet kita diena vel bardakas tas pats
Ir mums reikes isbandyti NYKSTUKO NETVARKOS metoda
parasysiu po to ar veiksmingas buvo