Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

Tvarkosi, kai nori pasakos ir ruosiasi miegui, kai buna geros nuotaikos, bet uzejus "oziams"tai nei geruoju, nei piktuoju nesusitvarkys... doh.gif
Atsakyti
Tvarkosi, bet ne visada - turbut nuo nuotaikos ir nuovargio lygio priklauso biggrin.gif Kartais pati, be raginimo eina pries miega ir susitvarko, o kartais ir graziai ir piktai prasant nesitvarko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2011 01 06, 15:41)
Tvarkosi, bet ne visada - turbut nuo nuotaikos ir nuovargio lygio priklauso  biggrin.gif Kartais pati, be raginimo eina pries miega ir susitvarko, o kartais ir graziai ir piktai prasant nesitvarko  schmoll.gif

Lygiai tokia pati situacija doh.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą tvarkosi žaisliukus.Jau griežtai pas mus šita taisyklė.Aišku būna ir pykčių dėl to, bet žaisliukai visada būna sudėti( gal ir ne taip, kaip man norėtųsi, bet neišmėtyta tikrai).Gražiausiai pavyksta susitarti tada, kai ir aš padedu tvarkytis smile.gif
Atsakyti
Tvarkosi, bet ne visada - turbut nuo nuotaikos ir nuovargio viskas priklauso.
Kartais pati, be raginimo eina ir susitvarko, o kartais kai buna uzeje oziai, tai nesitvarko nors tu ka smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai mažiuką reikia raginti arba iškeliama sąlyga, kol nesusitvarkysi žaislų, nejungsiu filmukų ar kažkas panašaus, nežinau, ar tokių sąlygų kėlimas yra gerai, tačiau dabar tai veikia ax.gif
Atsakyti
maniske,tai savo kambary susitvarkius ir niekam ieiti neleidzia,bega is paskos ir rekia,kad nedarytume bardaku biggrin.gif o kituose kambariuos pritingi susitvarkyti savo zaisliukus rolleyes.gif
Atsakyti
Na mano tai tvarkosi berniukas, kaisku nevisad noriai, bet kartais iskart susitvarko zaislus, kartais nenorom, bet jau ir drabuzelius ismokinau graziai susideti, ir zaislai savo vietose. Berniukui 3.4m. Kazkaip nenusileidziu, groieztai sitas reikalas pas mane, bet ir rezultatas yra. Kol nesusitvarko vienu zaislu, tol negaus kitu, arba neziures tv ir pn.
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2011 01 18, 02:10)
maniske,tai savo kambary susitvarkius ir niekam ieiti neleidzia,bega is paskos ir rekia,kad nedarytume bardaku biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif

maniskaii tvarko jai to paprasau smile.gif arba praso kad padeciau tai tvarkom kartu kad ir mazasis broliukas ismoktu
Atsakyti
Maniškė, jai penki metai, žaisdama padaro tokį chaosą, kad ir velnias koją nusilauštų ir kai reikia susitvarkyti, stoviu šalia, prižiūriu, kad susidėtų kiekvieną daiktelį į savo vietą. Pati prašo - tvarkomės kartu, nes kai pati susitvarko, tai tarp lėlių ne tik obuolio graužtuką radau - kyla pagundų kuo greičiau ir lengviau smile.gif
Atsakyti
Tvarkausi doh.gif Prisijungia ir kambario savininkas mirksiukas.gif
Atsakyti
tvarkosi tik reikia jai kas 2min primint ka ji daro,nes pradeda vel zaist biggrin.gif o buna sako mama bet as pavargau, sakau o zaist nepavargai?NE! lotuliukas.gif
Atsakyti