Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

Dukrytei 5 m. iš pradžių buvo šiek tiek sunkiau nelabai noriai tvarkėsi, bet taisyklės buvo aiškios, dabar visai nesenai persikėlė į savo kambarį ir viskas pasikeitė tarsi kardinaliai puikiai žino, kad tai yra jos kambarys, ir ji privalo pati tvarkytis žaislus, rūbus.. Džiaugiuosi, nes kol kas tvarka puiki.
Atsakyti
Labas mielosios,o aš radau vaistų nuo išmėtytų žaislų.mano mažieji nelabai mėgo tvarką,kol neperskaitėm Linos Žutautės pasakėlės apie Kakę Makę ir netvarkos nykštuką.Įvyko ko tikriausias stebūklas.Paskaitykit.labai šauni knygutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianabu @ 2011 11 07, 17:23)
Labas mielosios,o aš radau vaistų nuo išmėtytų žaislų.mano mažieji nelabai mėgo tvarką,kol neperskaitėm Linos Žutautės pasakėlės apie Kakę Makę ir netvarkos nykštuką.Įvyko ko tikriausias stebūklas.Paskaitykit.labai šauni knygutė smile.gif

o nuo keliu metuku ji rekomenduojama vaikams? 4u.gif
Atsakyti
Turiu tris berniukus.Viresnėlis jau paauglys,bet štai mano pirmaklasis ir keturmetis berniukas vienodai susidomėję klauso.knygutė gražiai į liustruota,tad pavartyti,manyčiau,ir dvimečiui patiktų.tikrai nesigailėsite isigijusios smile.gif
Atsakyti
visaip būna, nors noru tvarkytis netrykšta.
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 06 15, 02:26)
Manajam (4m) del rubu tvarkymo as nieko nesakau, pati sutvarkau, tik kad neleidziu jog jie voliotusi ant zemes liepiu isideti i spinta arba bent jau ant lovos padeti. o zaisliukus tai tvarkosi per diena po kelis kartus,nes savo kambaryje praktiskai nezaidzia viska susinesa i virtuve tai tvarkosi pries eidamas pietuku miegoti arba siaip jei kazkur ruosemes ir pries miegeli, na zinoma jei matau kad nezaidzia ir sedi prie tv ar kompiuterio tai tada liepiu susitvarkyti smile.gif

drinks_cheers.gif pati sutvarkau ,ir pykstu jai patys lenda i spinta ,tetis arba sunus iskniuisia ax.gif

o del zaisliuku pyktis teko ilgai,ir nervu kiek buvo .jis pastovus kodelciukas doh.gif pasakai kad reikia susitvarkyti,dar uzminsiu,uzsigausiu ,jai nesusitvarkysi atiduosiu berniukui kuris zaisliuko neturi,paaiskini viska,rodos suprato,ir .....kodel reikia,nenoriu,kodel negalima kad ant zemes butu.bet laikui begant tas kodel dingo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 lapkričio 2011 - 12:28
Maniskiui 3 tai tik jaukia kol kas namus biggrin.gif
Atsakyti
mums 3 metukai, tvarko ir zaisliukus ir rubelius( net lanksto) aisku ne lb tvarkingai, bet saziningai. Tikrai nemegiamas darbas jai, bet ka padarysi smile.gif o bandeme visaip pripratinti, ir atiduoti kitiems vaikuciams ir pelytes nunes ir t.t. bet pasiseke tai pries pat 3 metuku gimtadieni, pasiruosimo metas visi tvarkosi, vaises ruosiame ir uogytei sakom, sutvarkyk savo zaisliukus nes sveciais ateis, o pas tave netvarka. Tai per diena gal 3 kartus tvarkesi su skudureliu ir t.t. nes sveciai turi ateiti. Tai tokia praktika ir toliau taikom, tik patobulinau. Zaidziam pvz su kaladelemis, nusibodo norim deliones. Tada susitvarkome kaladeles ir imam kita zaisla. Iskarto susitvarkome, nes veliau jau be sansu smile.gif aisku kartu pradzioje, bet db isigudrino kad pati negali, reikia jai padeti biggrin.gif bet darzelyje pati pati viska padaro, o ten tvarka gelezine, tai tariames kad pati tvarkytu, o as jai prie progos padedu. Dabar jau ipratom, kita karta mane pataiso,kad ne ten padejau daikta biggrin.gif vat vaikas del tvarkos visus mus rikiuoja biggrin.gif juk jei reikalauji, reikia pavyzdi rodyti biggrin.gif
Atsakyti
mano tvarko bet tik po to kai priverciu. o geruoju kol kas nesigauna
Atsakyti
Žaislus šiaip ne taip sutvarko, o rūbeliai tai jau yra mano pareiga, bet mums dabar tik 3 m, tai manau dar turim laiko išmokti tvarkytis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
man geda ir kalbeti, mano dukrytei jau 7, bet tvarka tiek kambary, tiek spintose- velnias spranda nusilauztu! blush2.gif Jai pradedu barti, kad kambary drabuzeliai metosi, tai ji sugeba sugrusti viska i spinta-belekaip, kad tik patraukti is akiu! ax.gif
Suneliui 3, tvarkytis eina tik tada kai tetis pasiima maisa viskam, kas ne vietoje ismesti biggrin.gif , spekit ar ilgam tokia taktika veiksminga g.gif , ogi ne! Dabar kai jam parodai maisa, jis sako: gali viska ismesti, taip ir tvarka kambaryje bus doh.gif
Atsakyti
Manoji triju su puse metuku, rubelius pati labai net norei tvarkosi,bando,nors lankstyt,man net neleidzi nors dar gaunas neipatingai gerai sulankstyt bet vertinu ir pagiriu vaika uz pastangas. O zaisliukus leidziu pasiimti tik po kelis tai pazaidus iskart susideda i vieta ir kitus tada pasiema,o jai apsilanko vaikuciu namuose ir zaisdami suvercia,tai tada praso mano pagalbos ir abi susitvarkom.
Atsakyti