Maniškei tuoj ketveri,bet dėl tvarkymosi tai būna visaip-dažniausiai piktumai,bet nenusileidžiu,tai vistiek tenka sutvarkyti
nors ir burba
mano didziajai jau 5 su trupuciu,tai tvarkosi paprasyta ne tik zaislus bet ir drabuzelius,kojniu stalciuka.nera didziule tvarkos gerbeja,bet pratinu prie to
o maziulis visas tvarkas suardo kol kas
QUOTE(Anitka @ 2012 04 07, 12:55)
mano didziajai jau 5 su trupuciu,tai tvarkosi paprasyta ne tik zaislus bet ir drabuzelius,kojniu stalciuka.nera didziule tvarkos gerbeja,bet pratinu prie to
o maziulis visas tvarkas suardo kol kas 
Pas mus panašiai su mažuoju
Mūsų vienai trys, kitam dar metukų nėra. Tai pastarasis labiau tvarkosi, nei sesė
mums 3 metukai, savo zaisliukus sutvarko pati. Daugiau is jos nieko nereikalaujam, toliau mama pati.
Mano dickiui jau 7 bet kai reikia susitvarkyt kambari buna karas,nes jei vienas tvarko tai viska kisa po lova ir po antklode
tenka viska pertvarkinet
maniskiui tuoj 3,5 bus, tai tik darzelio deka kazkiek tvarkytis pradeda mokytis. Nes man vakare jau neber jegu dar vaika mokyti, norisi tik krist i lova, o dar kruva darbu laukia. Kadangi turime dar mazucius dvynukus, kurie ka tik kraustyt spintas pradejo, vyresnis sugrizo i "kudikyste" su jais kartu. Kol mes tevai nedisciplinuoti, kazin ar vaikus galime ismokyt. Geda man
..bandysiu ta knygute apie nykstuka isigyt...
..bandysiu ta knygute apie nykstuka isigyt...
Čia jau bėda
Nuotaikos dalykas- arba tvarkos, arba gali net neprašyt
Maniskiui jau beveik 4. Baiges zaisti daznai susitvarko net neraginamas, nes labai lipduko nori
(uz kiekviena gera poelgi gauna viena, jau antri metai taip darom ir jam dar nepabodo)
Rubu tvarkyt nereikia, nes pats jis ju niekur nemeto
Rubu tvarkyt nereikia, nes pats jis ju niekur nemeto
Sūnui jau 3,5metukų, paprašytas tvarkosi žaislus pats, bet labai nenoriai. Stengiames ir patys jam padėt, tada linksmiau kartu tvarkytis.