Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarka vaiko kambaryje

Maniškei tuoj ketveri,bet dėl tvarkymosi tai būna visaip-dažniausiai piktumai,bet nenusileidžiu,tai vistiek tenka sutvarkyti biggrin.gif nors ir burba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AKSA: 26 kovo 2012 - 17:18
mano didziajai jau 5 su trupuciu,tai tvarkosi paprasyta ne tik zaislus bet ir drabuzelius,kojniu stalciuka.nera didziule tvarkos gerbeja,bet pratinu prie to biggrin.gif o maziulis visas tvarkas suardo kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anitka @ 2012 04 07, 12:55)
mano didziajai jau 5 su trupuciu,tai tvarkosi paprasyta ne tik zaislus bet ir drabuzelius,kojniu stalciuka.nera didziule tvarkos gerbeja,bet pratinu prie to biggrin.gif o maziulis visas tvarkas suardo kol kas biggrin.gif

Pas mus panašiai su mažuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų vienai trys, kitam dar metukų nėra. Tai pastarasis labiau tvarkosi, nei sesė lotuliukas.gif
Atsakyti
mums 3 metukai, savo zaisliukus sutvarko pati. Daugiau is jos nieko nereikalaujam, toliau mama pati.
Atsakyti
Musu keturmetis labai puikiai tvarkosi pats, nuo mazumes buvo to mokomas ir dabar daznai net sakyti nieko nereikia.
Atsakyti
Mano dickiui jau 7 bet kai reikia susitvarkyt kambari buna karas,nes jei vienas tvarko tai viska kisa po lova ir po antklode doh.gif tenka viska pertvarkinet doh.gif
Atsakyti
maniskiui tuoj 3,5 bus, tai tik darzelio deka kazkiek tvarkytis pradeda mokytis. Nes man vakare jau neber jegu dar vaika mokyti, norisi tik krist i lova, o dar kruva darbu laukia. Kadangi turime dar mazucius dvynukus, kurie ka tik kraustyt spintas pradejo, vyresnis sugrizo i "kudikyste" su jais kartu. Kol mes tevai nedisciplinuoti, kazin ar vaikus galime ismokyt. Geda man doh.gif
..bandysiu ta knygute apie nykstuka isigyt...
Atsakyti
Čia jau bėda doh.gif Nuotaikos dalykas- arba tvarkos, arba gali net neprašyt doh.gif
Atsakyti
Maniskiui jau beveik 4. Baiges zaisti daznai susitvarko net neraginamas, nes labai lipduko nori biggrin.gif (uz kiekviena gera poelgi gauna viena, jau antri metai taip darom ir jam dar nepabodo)
Rubu tvarkyt nereikia, nes pats jis ju niekur nemeto cool.gif
Atsakyti
Sūnui jau 3,5metukų, paprašytas tvarkosi žaislus pats, bet labai nenoriai. Stengiames ir patys jam padėt, tada linksmiau kartu tvarkytis.
Atsakyti
maniskiui 4m. ir tvarkytis jis pritingi,bet kartais buna,kad neprasomas susitvarko smile.gif
Atsakyti