Įkraunama...
Įkraunama...

Zeitgeist filmai

Paziurejau ir as ta filma.
Nesigilinu tiesa tai ar ne, bet faktas vienas - spekuliavimo teorijos veikia.
Zmones siais laikais tingi mastyti, kiti ne taip tingintys- sugalvoja teorijas, kuriomis manipuliuoja kitais. Prikisamos "tinkamos" vertybes, modeliai, elgesio budas, suformuluojamas gerai-blogai santykis.
Vienas is tokiu budu yra religija.
Nesu pries tikejima (kaip ir filmas).
Atsakyti
manau kad tai opiumas liaudžiai, o šiaip -- nieko ypatingo g.gif
Atsakyti
Net nezinau, ar taip besalygiskai tikiu tais filmais, bet ziuret tikrai buvo idomu, na kaip faktai susieti su ju hipotezem ir pan., cia irgi reikia moket padaryt. Kita vertus - oficialiom versijom visiskai netikiu. Visas tas terorizmo mitas, binladeno videorolikai, tie dvigubi standartai kai abi pasaulio puses elgiasi vienodai, bet amerika visada del to teisi, o visi kiti "diktatoriai", na cia viskas primena grazia rezisura ir holivudinius filmus. Manau kad samoksluose kazkiek tiesos yra, gal ji tik ispusta per daug. Labiausiai neramina tai, kad po truputi vyksta tie dalykai, kurie filmuose buvo parodyti tik i ateiti. Na kad ir dabartine PR kompanija pries Irana ir Venesuela, is karto prisiminaiu kad Zeitgeist pranasavo tu dvieju saliu puolima. Arba kai centriniai bankai paskelbe apie rekordini pelna krizes metu, o kazkas supirko visas akcijas pusvelciui - irgi zeitgeist pranasavo. Del kiauliu gripo jau visiskai tikiu kad buvo samokslas, nes tas gripas praejo kaip eilinis gripas. Vis tik apie ta baigti kaip filmai rodo, nelabai tikiu. Manau kad filmai, Blairo prisipazinimas del Irako ir siaip kovotojai uz tikrove neleis tam ivykti, kas dabar jau ir matosi.
Atsakyti
Ne sąmokslo teorija, bet faktai, straipsnis "Dolerio ateitis?"
www.taf.lt
Atsakyti
QUOTE(Athena @ 2008 10 27, 13:55)
Pažiūrėjau pora Zeitgeist serijos filmų ir įdomu būtų paskaityti kitų žmonių nuomones tom temom g.gif

Tokias paslaptis atskleidinėja, tai lyg ir turėtų vykti skandalai, bet ramu lyg niekur nieko g.gif Ar jų informacija tikrai tikra? unsure.gif


Kazkada, kai ziurejau ta filma su drauge, ji dievagojosi, kad sis uzdraustas.. Paskui, vat tau, kad nori, radau ji youtube.com.. biggrin.gif Moterys. Anyhow., Sitas filmas tikrai turi poveiki, jei rimtai ji ziuri ir priimti tai, kas sakoma.. Bet jei jame rodoma, kiek aplink mus melo ir kaip mes sekmingai visko veikiami., reiketu tada, gal but, pradeti mastyti kritiskai.., ir kruopsciai atsirinkineti, kuo tiketi. Dabar atsimenu, tik ta dal apie jezu ir kryziu.. siuo aspekti tikrai tikiu.., kad kryzius egzistavo dar pries visus nukryziavimus.., o, ziurint is kito kampo.., netikintys zmones, kazin ir ar tuo nukryziavimu ir Jezum tiki.
Atsakyti