Įkraunama...
Įkraunama...

Zeitgeist filmai

O aš manau, kad visiems tėveliams vertėtų pažiūrėti dokumentinę rusų laidą apie animacinius filmus vaikams, kokį šlamštą žiūrėdami jie suformuoja savo iškreiptą pasaulėžiūrą.
http://video.google....288824182026521
Atsakyti
Nei tikiu nei netikiu. Nors susuktas gerai, su psichologiniais efektais uzspaudzianciais smegenis zmogui ten, kur tiesiog pritruksta faktu irodanciu ir reikia tiesiog mestelti teze be irodymu... Daug kur aisku sutirstinta ir is pirsto lauzta. Siaip daugelis ideju atkartota is Da Vincio kodo, kas knyga skaitete... Siaip as po to antizeitgeist paziurejau, patinka man, kai teorija kazkokia bando nugincyti biggrin.gif ten vos ne po minute tas Zeitgeist isnagrinetas ir netikslumai nurodyti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2008 10 28, 20:25)
Nei tikiu nei netikiu. Nors susuktas gerai, su psichologiniais efektais uzspaudzianciais smegenis zmogui ten, kur tiesiog pritruksta faktu irodanciu ir reikia tiesiog mestelti teze be irodymu... Daug kur aisku sutirstinta ir is pirsto lauzta. Siaip daugelis ideju atkartota is Da Vincio kodo, kas knyga skaitete... Siaip as po to antizeitgeist paziurejau, patinka man, kai teorija kazkokia bando nugincyti biggrin.gif ten vos ne po minute tas Zeitgeist isnagrinetas ir netikslumai nurodyti.

O, apie tokį nežinojau, reiks pasieškot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 28, 20:27)
O, apie tokį nežinojau, reiks pasieškot thumbup.gif

Pats filmas anglu kalba, youtube paieskojus tikrai rasit, aisku ne visa, o dalimis, reikes rankiotis. Siaip duomenu labai daug, mano anglu kalba tokio faktu kiekio neisveze, pasiskaiciau internete rusiska varianta, bet kol kas kiek zinau tai tik pirmos Zeitgeist dalies priestaravimai yra, kitu dvieju dar rusiskai nera blush2.gif
Atsakyti
Nu va, žiūriu čia anti-zeitgeist. Negražu, kad jie bando kažką įrodyti meluodami schmoll.gif Bet tas bandymas paneigti irgi ne visur vykęs bigsmile.gif Lygiosios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 28, 21:18)
Nu va, žiūriu čia anti-zeitgeist. Negražu, kad jie bando kažką įrodyti meluodami schmoll.gif Bet tas bandymas paneigti irgi ne visur vykęs bigsmile.gif Lygiosios biggrin.gif

Sitoje vietoje as palaikau Malderi ir Skali is X failu - tiesa slepiasi kazkur anapus biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 28, 20:18)

galbūt anti zeitgestą sukūrė tie, kuriems tas filmas pasirodė pavojingas g.gif
Atsakyti
Man tai patiko... ypač suintrigavo ta vieta, kurią galima patikrinti - apie Dvynių bokštų griūtį rugsėjo 11. Kad pradėjo degti ir griūti visai ne nuo tos vietos, kur įsirėžė lėktuvai... ir temperatūra turėjo būti visai kita... Labai įdomu. Matyt reikėjo JAV vyriausybei karo su musulmonais... ir vėl ta nafta
Atsakyti
Gal dar kas zinot kokiu filmu panasiom temom?
Atsakyti
Šizofrenija sergantys žmonės rekomendavo pasižiūrėti šitą filmą, ir kiek aprašymą mačiau, tai atrodo labai tinkamas paranojinei pasaulėžiūrai. Tai nenoriu žiūrėti, nes esu alergiška paranoijinei pasaulėžiūrai, dar prasidės anafilaksinis šokas
Atsakyti
TOkiu filmu sukurta yra labai daug. Atsakyti i klausima, ar tai tiesa - sudetinga.
As manau, kad visuose juose yra kazkiek tiesos. Zeitgeist serija - ispudinga,
galima tiketi, netiketi, bet kai kurie pateikiami dalykai tikrai sokiruoja, ir privercia
susimastyti. Pvz religija. Kas realiai tai yra? Nors filme buvo viskas parodyta
pakankamai juokingai , kuomet pasake "kazkas jus vercia tiketi, kad sedi kazkas
virs musu, stebi ir teisia, o tam , kad atpirktume nuodemes - praso pinigu".

Faktas, kad baznycia visais laikais buvo labai turtinga, tik niekada to neparodo.
Sunku nesyptelti.

Apie rugsejo 11 taip pat buvo daug filmu ir juose taip pat yra tiesos. Asmeniskai,
visai tikiu, kad tai galejo buti paciu amerikieciu sugalvotas cirkas. Aplink mus
pasaulyje dedasi tokie dalykai, kuriuos kartais sunku suvokti protu, todel
patiketi, kad G.Bushas jaunesnysis del milijardu vertos naftos sugalvojo
paaukoti "keleta" gyvybiu - tikrai galima.

Paranoja - stiprus zodis. Suprantama, kad nevertetu visu tu filmu priimti kaip
nepalauziamos tiesos, taciau, kad jie privercia susimastyti ir padaryti savo
isvadas - faktas.
Atsakyti
ENDGAME, dar ir iš tos serijos...
Atsakyti