Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

Siunciantis is Lightinthebox.com yra muitai. Bent jau mums reikejo juos moket. Buvo apie 26 eurai. Kazkaip iki tol nieko nesisiusdavau, tai apie muitus pamirsau, o dabar gailiuosi, nes nesutaupiau nieko
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2012 12 31, 11:26)
Siunciantis is Lightinthebox.com yra muitai. Bent jau mums reikejo juos moket. Buvo apie 26 eurai. Kazkaip iki tol nieko nesisiusdavau, tai apie muitus pamirsau, o dabar gailiuosi, nes nesutaupiau nieko

Ačiū 4u.gif
vadinasi neapsimoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 12 29, 15:36)
ačiū,o jeigu iš jų išsirinkus modelį parašyt ladybridal,pasiūtų kažin? g.gif

Mano suknelės landybridal neturėjo savo kataloge, bet aš jiems nusiunčiau gana detalias nuotraukas su pastabomis, apie vietas, kurios mano manymu buvo daugiausiai klausimų keliančios. Ir pasiuvo mirksiukas.gif Žinoma nurodžiau iš kokių medžiagų noriu, kiek sluoksnių, kokiais karoliukai, siuvinėti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 12 31, 14:30)
Mano suknelės landybridal neturėjo savo kataloge, bet aš jiems nusiunčiau gana detalias nuotraukas su pastabomis, apie vietas, kurios mano manymu buvo daugiausiai klausimų keliančios. Ir pasiuvo  mirksiukas.gif Žinoma nurodžiau iš kokių medžiagų noriu, kiek sluoksnių, kokiais karoliukai, siuvinėti ir t.t.

O kaip žinojai kiek ko turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 12 31, 17:47)
O kaip žinojai kiek ko turi buti  g.gif

Mano suknelės modelis yra pronovias, tad jų puslapyje susiradau savo norimą suknelę. Ten galima nuotraukas pakankamai arti pritraukti. Taigi, kruopščiai apžiūrėjau savo išsirinktą suknelę. Originalios suknelės tiulis buvo su mažais baltais taškeliais, kuria man begalo patiko. Į landybridal ir parašiau, kad noriu nemažiau 2 sluoksnių tiulio iš viršaus, iš kurių vienas su mažais baltais taškeliais, ant viršutinio nėrinių. Po tiuliu pageidavau standžios baltos medžiagos, atlaso ar į jį panašios. Suknelės šiek tiek labiau platėjančiu sijonu, bei su petnešėlėmis. Taip pat nuometo dekoruoto tokiais pačiais kaip ir suknelė neriniais. Viską iliustarvau originalios suknelės nuotraukomis. Kai kur rodyklėmis nurodžiau ką turiu omenyje ar kurioje vietoje. Kai kuriose nuotraukose iš arti pritraukto audinio ar suknelės fragmentas.
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2013 01 01, 14:29)
Mano suknelės modelis yra pronovias, tad jų puslapyje susiradau savo norimą suknelę. Ten galima nuotraukas pakankamai arti pritraukti. Taigi, kruopščiai apžiūrėjau savo išsirinktą suknelę. Originalios suknelės tiulis buvo su mažais baltais taškeliais, kuria man begalo patiko. Į landybridal ir parašiau, kad noriu nemažiau 2 sluoksnių tiulio iš viršaus, iš kurių vienas su mažais baltais taškeliais, ant viršutinio nėrinių. Po tiuliu pageidavau standžios baltos medžiagos, atlaso ar į jį panašios. Suknelės šiek tiek labiau platėjančiu sijonu, bei su petnešėlėmis. Taip pat nuometo dekoruoto tokiais pačiais kaip ir suknelė neriniais. Viską iliustarvau originalios suknelės nuotraukomis. Kai kur rodyklėmis nurodžiau ką turiu omenyje ar kurioje vietoje. Kai kuriose nuotraukose iš arti pritraukto audinio ar suknelės fragmentas.

Aiškutis. Ankščiau skaičiau kad rinkaisi iš trijų puslapių. Vieną iš jų jau apžiūrėjau,dabar žiūrinėju kitą. Kodėl apsisprendei ties landybridal? Tarkim aš nenoriu mokėti daugiau 150 svarų už suknelę ir dressilyme nemažai patiko už tokią kainą,ten doleriais tai dar pigiau gautųsi. Ar yra iš ten pirkusių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 01 01, 17:48)
Aiškutis. Ankščiau skaičiau kad rinkaisi iš trijų puslapių. Vieną iš jų jau apžiūrėjau,dabar žiūrinėju kitą. Kodėl apsisprendei ties landybridal? Tarkim aš nenoriu mokėti daugiau 150 svarų už suknelę ir dressilyme  nemažai patiko už tokią kainą,ten doleriais tai dar pigiau gautųsi. Ar yra iš ten pirkusių?  4u.gif

Aš taip pat kažkur galvoju apie200 svarų suknelei skirti, na nebent kažkokia jau labai labai ypatingą brangesne rasiu g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Berods nesirodziau cia. Pirkau is lightinthebox.com
likau patenkinta. Reikejo siek tiek pasisiaurint, patrumpint padelkas, bet siaip liuks. ai, dar viena gelyte buvo biski nekokia, bet ja nukabinom ir nepasigedom smile.gif
originalas
o cia as........
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rakele - atrodei geriau nei originalas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 01 01, 16:48)
Aiškutis. Ankščiau skaičiau kad rinkaisi iš trijų puslapių. Vieną iš jų jau apžiūrėjau,dabar žiūrinėju kitą. Kodėl apsisprendei ties landybridal? Tarkim aš nenoriu mokėti daugiau 150 svarų už suknelę ir dressilyme  nemažai patiko už tokią kainą,ten doleriais tai dar pigiau gautųsi. Ar yra iš ten pirkusių?  4u.gif

Landybridal rinkausi, nes ten buvo didžiausias pasirinkimas ir dėl... net nežinau. Tiesiog ax.gif Dressilyme puslapis gana populiarus tarp užsieniečių. gana nemažai informacijos galimas rasti įvairiuose forumuose (tokiuose kaip weddingbee ir pan.).
Papildyta:
Pritariu, kad Rakele atrodė stulbinančiai ir tikrai daug geriau nei originalas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 03 sausio 2013 - 09:45
Ačiū 4u.gif
Tiesa sakant, kas matė gyvai suknelę ir nuotraukose... skirtumas yra smile.gif nuotraukose ji daug grazesne rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 01 03, 11:59)
Ačiū  4u.gif
Tiesa sakant, kas matė gyvai suknelę ir nuotraukose... skirtumas yra smile.gif nuotraukose ji daug grazesne  rolleyes.gif  smile.gif

Gyvai jos ilgai neatsimins, atsimins is nuotrauku smile.gif kiti tik nuotraukas ir temate.
Atsakyti