Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

Man tai jokio skirtumo, jei suknele ne siu metu kolekcijos, o tarkim 2010 kokiu. Svarbu, kad dar islaikyta gerai, nenuvalkiota smile.gif netikiu as tais salonais, kai zada kad niekam sukneles neduos, kad busi pirma ir pan., o del to tik kaina sukelia. Ejau i nuomos punkta, tai ir nesitikejau, kad busiu pirma vilkejusi kazkokia tai suknele..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astii: 22 sausio 2013 - 01:13
QUOTE(Cuddle @ 2013 01 21, 18:24)
Hendra, man sita irgi super, bet ji atrodo, kad labai senos kolekcijos.

man nelabai rupi kokiu metu.... biggrin.gif jug ir nuomoje tos pacios sukasi ratu....o ne tik naujos sukrautos mirksiukas.gif
Atsakyti
As niekaip neissirenku modeliuko. O ir kazkaip nedrasu siustis?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 22, 15:18)
As niekaip neissirenku modeliuko. O ir kazkaip nedrasu siustis?? g.gif

man ta pati problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 22, 15:48)
man ta pati problema biggrin.gif

Man antra santuoka, tai negaliu apsispresti..Galvoju kuklia, bet velgi. Ar nuomotis, ar siutis, ar pirkti? Dabar dar susidomejau nertom. Kokiu grozybiu yra. Idomu kainos?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 22, 16:06)
Man antra santuoka, tai negaliu apsispresti..Galvoju kuklia, bet velgi. Ar nuomotis, ar siutis, ar pirkti? Dabar dar susidomejau nertom. Kokiu grozybiu yra. Idomu kainos?? g.gif

Sveiki visom. As jau cia ne karta rasiau, bet paskaicius vel norejau pasiulyt.. gal norite viena atsisiusta suknele is Lightinthebox gyvai pasiziuret? Kukli, bet lab daili. Siaura, kiek platejanti i apacia, nuogais peciais. S-M dydzio. Jei domina, atsiusciau foto i elektronini pasta. Ne kart nedeveta.
Atsakyti
Hedra, vistiek salonai labiau siulo nauju kolekciju sukneles. Cia itariu kokiu 2008, abejoju ar butu jau.
Atsakyti
As jau gavau savo suknele is interneto,tai viskas puiku,kai nuotraukoje,tik reikes biskuti sutvirtinti pamusala prie virsutines dalies,tai ziuresiu kokia siuveja,kad paziuretu kokios siules ar nereikia nieko sutvirtinti,bet taip tai suknele grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 01 23, 00:37)
As jau gavau savo suknele is interneto,tai viskas puiku,kai nuotraukoje,tik reikes biskuti sutvirtinti pamusala prie virsutines dalies,tai ziuresiu kokia siuveja,kad paziuretu kokios siules ar nereikia nieko sutvirtinti,bet taip tai suknele grazi wub.gif  wub.gif  wub.gif

įmesk foto bigsmile.gif iš kur siuntei? kiek laiko keliavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 23 sausio 2013 - 07:40
pirkau is ebay,nes kituose puslapiuose niekour jos neradau,tai rizikavau,nuotrauka ikelsiu kai turesiu kas mane aprengtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 01 23, 01:37)
As jau gavau savo suknele is interneto,tai viskas puiku,kai nuotraukoje,tik reikes biskuti sutvirtinti pamusala prie virsutines dalies,tai ziuresiu kokia siuveja,kad paziuretu kokios siules ar nereikia nieko sutvirtinti,bet taip tai suknele grazi wub.gif  wub.gif  wub.gif

valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 01 23, 14:09)
pirkau is ebay,nes kituose puslapiuose niekour jos neradau,tai rizikavau,nuotrauka ikelsiu kai turesiu kas mane aprengtu biggrin.gif

O is kokio ebay co.uk? kiek kainavo? Man vis idomu kainu skirtumas tarp lietuvos ir uzsienio ax.gif
Atsakyti