Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto

QUOTE(Marge @ 2013 02 12, 21:41)
Sveikos, radau ir aš jau savo svajonių suknelę kuri niekaip neišeina iš galvos doh.gif Noriu užsisakyti, bet dar dvejoju.. Kaip čia prisiskaičiau, kad kitos už 500Lt atsisiunčiat bigsmile.gif šita gautųsi triskart brangiau. Puslapyje rašo, kad suknelės spalva balta, nors man ji atrodo kaip ivory. O aš būtent ir noriu ivory ar šampaninės spalvos g.gif
O šiaip gal yra norinčių siųstis suknelę kartu? Būtų siuntimas pigiau, nes bent jau man tai rodo 109$ vien už siuntimą. Suknelė iš landybridal.co

user posted image

sveika, as irgi esu nusiziurejusi suknele is http://www.landybrid...igure/id/17677/
man Standard Shipping(7-10 days) $77.00. del uzsakymo ir as dvejoju, ar suknele bus tokia kokia yra peveikslelyje, parasiau jiems emaila su klausimais, bet man niekas neatrase.
Atsakyti
permeciau akimis tik atsiliepimus apie Daiva sitam psl, ankstesniu pasisakymu neskaiciau, bet ir as pas ja buvau.. buvau kazkada lapkricio menesi, tai nusivyliau ir net labai.. visu pirma ispute akis kodel taip anksti atejau (nors koks jos reikalas), visu antra is foto internete nieko beveik neturejo (nors kai klausiau tel tai sake kad turi), visu trecia pasijonis tikrai baisus, vaikas sukaliojasi aplinkui, suknele viena uzvilko net neisvalyta ir visa baisia baisia, o ir ji pati, nors gerai nesupratau, gal ta suknele ziauriai smirdejo prakaitu.. taip pat pradejo aiskint kad visas tiulis taip "stovi" nors as puikiai zinau kad sunkeliniai tiuliai minkstuciai ir jie tikrai nestyro taip kaip pastatai.. Tu ispudziu buvo ir daugiau, bet jau nebepamenu, senai tai buvo.. zinau tik viena, daugiau ten kojos nekelciau ir draugems nerekomenduociau smile.gif

Papildyta:
oj, net nupurte vien prisiminus biggrin.gif siaip pats sukneliu pasiuvimas nepasakyciau kad prastas labai pas ja, bet medziagos matos kad pigios, nu ir siaip matos kad pigi ta suknele. ner ka net lygint su originaliom suknelem..as va irgi kaip BukSavimi nusipirkau internete is vienos merginos suknele ir labai dziaugiuosi, nes gavau minksto tiuliuko, originalia dizainerio suknele dar uz mazesne kaina nei siulo Daiva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mendi_el: 22 vasario 2013 - 15:05
QUOTE(mendi_el @ 2013 02 22, 15:58)
taip pat pradejo aiskint kad visas tiulis taip "stovi" nors as puikiai zinau kad sunkeliniai tiuliai minkstuciai ir jie tikrai nestyro taip kaip pastatai..

oj, net nupurte vien prisiminus biggrin.gif siaip pats sukneliu pasiuvimas nepasakyciau kad prastas labai pas ja, bet medziagos matos kad pigios, nu ir siaip matos kad pigi ta suknele. ner ka net lygint su originaliom suknelem

as irgi maciau viena suknele su tuo stovinciu tiuliu, sijonas toks skiautiniu smulkiu tiulio atraizu, tai as irgi pagalvojau del tiulo kad labai jau jis kabinsis, neguls tikriausiai graziai, stirgsos agresyviai. Dar vienos suknios masyvus ne mano skonio blizgalai prisiuti ir man nupigino sukneles vaizda, bet cia buvo vos pora tokiu sukniu, o as jau paziurejau ju daugiau blush2.gif Tarkim ant "monekeno" buvo tiulio suknele ivory spalvos, tai nu labai jau svelnus tiulis ir krenta taip kaip silkas net lyg su svoriu tokiu rolleyes.gif tiesa svori kad ziedlapiai su perliukais ant "padurku" suteike g.gif bet nu esme tai baisiai jau man si suknia buvo grazi wub.gif
Del tu siuvinejimu tai ji pati sake kad uzsakove gali rinktis kuom ir kiek bus siuvineta, tai tikrai imanoma manau isgauti savaji varianta g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxeveliuxxx @ 2013 02 22, 15:00)
sveikos merginos, esu nusiziurejusi vestuvine suknele is
http://www.landybrid...1550037002.html
tokia pat suknele yra ir
http://www.dressesto...666-p-4883.html
kainos kaip matote skiriasi ir nebezinau ka daryti?

uoj kokia grazi suknyte wub.gif idomiai cia su tom kainom, tikrai...gal landybridal patikimesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 22, 15:54)
uoj kokia grazi suknyte wub.gif  idomiai cia su tom kainom, tikrai...gal landybridal patikimesnis g.gif

as irgi galvoju kad landybridal patikimesnis. vis dar svarstau ir niekaip nesiryztu siustis. klausiau siuvejos kiek kainuotu tokios sukneles pasiuvimas, tai 3000 lt su audiniais, jei su rastais tik ant liemens tai 2000 lt.
Atsakyti
S
QUOTE(xxxeveliuxxx @ 2013 02 22, 18:02)
as irgi galvoju kad landybridal patikimesnis. vis dar svarstau ir niekaip nesiryztu siustis. klausiau siuvejos kiek kainuotu tokios sukneles pasiuvimas, tai 3000 lt su audiniais, jei su rastais tik ant liemens tai 2000 lt.

As vis irgi ieškau neapsisprendziu, neissirenku....
Atsakyti
QUOTE(xxxeveliuxxx @ 2013 02 22, 15:00)
sveikos merginos, esu nusiziurejusi vestuvine suknele

suknele nuostabi, manau padet apsispresti gali tik jei kuris nors pardavejas atsius kaip suknele atrodo pasiuta, kitaip tai nerizikuociau moketi dvigubai, nes nebutinai bus geresne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 02 22, 22:45)
suknele nuostabi, manau padet apsispresti gali tik jei kuris nors pardavejas atsius kaip suknele atrodo pasiuta, kitaip tai nerizikuociau moketi dvigubai, nes nebutinai bus geresne mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 02 22, 21:45)

tikrai gera mintis, tuoj pat parasysiu jiems laiska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxeveliuxxx @ 2013 02 23, 14:30)
tikrai gera mintis, tuoj pat parasysiu jiems laiska  rolleyes.gif

Ir nusiteik palaukti atsakymo Keleta dienu, nes jie nelabai skuba atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8588: 23 vasario 2013 - 16:45
radau nuostabią suknelę ebay, panašią matavausi. Bet kažkaip baisu siųstis iš ten.. net pasimečiau ką daryti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 02 22, 21:45)

nu va gavau atsakyma is tos kur per pus pigesnes sukneles. butent mano sukneles realios foto neturejo tai prikabino kitos, bet cia man neiseina ikelti foto.
Atsakyti