Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokytojaujančių lituanisčių kampelis

Ačiū, Sophi.
Tilpti į biudžetą negalima, o neviršyti biudžeto būtų teisingai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2008 11 07, 19:34)
Sakyčiau, kad ne klaida čia tas kaip unsure.gif

Man, matyt, profesinė krizė - jau vaidenasi, kur neturėtų, ir nematau, kur reikėtų smile.gif

Merginos, o žodelį lai jūs visada taisot?
Papildyta:
QUOTE(Vitalija @ 2008 11 10, 12:03)
Ačiū, Sophi.

Man tai atrodo, kad galima viršyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegelis: 10 lapkričio 2008 - 13:01
Sveikos,
skaiciuojant spaudos ženklus tekste iskaičiuojami ir tarpai?
Nes bet kokia vieta, kurioje gali buti zenklas(raide, tarpas, kablelis, taskas), yra spaudos zenklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 11 10, 16:30)
Sveikos,
skaiciuojant spaudos ženklus tekste iskaičiuojami ir tarpai?
Nes bet kokia vieta, kurioje gali buti zenklas(raide, tarpas, kablelis, taskas), yra spaudos zenklas g.gif

ir taip, ir kitaip mirksiukas.gif kai atsidarai dokumente spaudos ženklų apskaitą yra ir su tarpais, ir be jų parašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 10, 17:38)
ir taip, ir kitaip mirksiukas.gif kai atsidarai dokumente spaudos ženklų apskaitą yra ir su tarpais, ir be jų parašyta smile.gif

Tai jo, ta as pasitikrinu per Word count, o redaguojant teksta, uz koki lapa mokama?Su tarpasi ar be ju?Nes kiek teko redaguot, visada skaiciuodavo su tarpais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2008 11 10, 12:03)
Ačiū, Sophi.

Didelės klaidos, man rodos, nėra unsure.gif

QUOTE(miegelis @ 2008 11 10, 13:00)
Merginos, o žodelį lai jūs visada taisot?

Priklauso nuo žanro ax.gif

QUOTE(saule** @ 2008 11 10, 16:47)
Tai jo, ta as pasitikrinu per Word count, o redaguojant teksta, uz koki lapa mokama?Su tarpasi ar be ju?Nes kiek teko redaguot, visada skaiciuodavo su tarpais g.gif

Priklauso nuo susitarimo su užsakovu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 10, 20:44)
Priklauso nuo susitarimo su užsakovu smile.gif

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
1.,,tipinis prekybos centras"-turbūt gerai?

2. ,,...dujų nuotėkio atsiranda per mechaninių jungčių gedimus"-gal ....atsiranda esant mechaninių jungčių gedimams ar sugedus mechaninėms jungtims?

3. ,,Sistemų, [B]dirbančių su anglies dioksidu, energetiniai parametrai daug geresni"-? čia kalbama apie šaldymo sistemas, kurios užpildomos šaldymo agentais.

4. ,,vidutinėms temperatūroms [B]išgauti
"-gauti?

5. ,,Individualiai suprojektuoti agregatai gali kompensuoti netektis atsiurbimo linijoje"-?

6. ,,Naudoti drėgmės kontrolę, siekiant gauti maksimaliai žemiausią temperatūrą"-Kontroliuoti drėgmę, norint pasiekti žemiausią temperatūrą?

7. ,,Oro drėgnumą patalpose palaikyti žemutinėse komforto ribose"-Palaikyti? minimalų oro drėgnumą patalpose?

8. ,,mažesnės eksploatacinės sąnaudos"-ar eksplotacijos?

9. ,,Pramoniniame šaldyme labiausiai paplitę....šaldymo agentai"-vietininko vartojimas?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 11 lapkričio 2008 - 14:38
neturiu labai laiko, tai tik paklausiu ar saulės klausimų 2 sakiny dalies kilmininkas nuotėkio gerai?
aš 1 palikčiau, 2 taisyčiau nuotėkis ir sugedus, 3 taisyčiau į naudojančių dioksidą, o geresni gal aukštesni ar kokie kitokie, žiūrint kos matas, 4 turbūt, 5 staigiai nesugalvoju, 6 kontroliuoti, bet maksimaliai, manau, reikia arba keisti į kuo žemesnę, kiek įmanoma žemesnę..., 7 taisyme kažkur komfortas dingo..., 8 o gal eksploatavimo smile.gif, 9 pramoninio šaldymo...
čia viską l. greit surašiau, nes darbo marios, bet norėsiu pasitikrint, kai Sophi bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 11, 16:51)
neturiu labai laiko, tai tik paklausiu ar saulės klausimų 2 sakiny dalies kilmininkas nuotėkio gerai?
aš 1 palikčiau, 2 taisyčiau nuotėkis ir sugedus, 3 taisyčiau į naudojančių dioksidą, o geresni gal aukštesni ar kokie kitokie, žiūrint kos matas, 4 turbūt, 5 staigiai nesugalvoju, 6 kontroliuoti, bet maksimaliai, manau, reikia arba keisti į kuo žemesnę, kiek įmanoma žemesnę..., 7 taisyme kažkur komfortas dingo..., 8 o gal eksploatavimo smile.gif, 9 pramoninio šaldymo...
čia viską l. greit surašiau, nes darbo marios, bet norėsiu pasitikrint, kai Sophi bus tongue.gif

Labai aciu 4u.gif
Varge, dar 8 klausimą pati parašiau su klaida doh.gif eksploatacijos

2 sak. as ištaisiau į nuotėkis, tik galo nesugalvojau.

Dėl komforto 7sak.
- tada gal neperžengiant žemiausios komforto ribos?Žemiausio komforto oro drėgnumą?Bet labiausiai norėtųsi patalpose palaikyti minimalų oro drėgnumą g.gif ax.gif
Jau toks bjaurus verstinis tekstas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 11 lapkričio 2008 - 23:54
QUOTE(saule** @ 2008 11 11, 23:16)
Labai aciu 4u.gif
Varge, dar 8 klausima pati parasiau su klaida doh.gif eksploatacijos

2sak. as istaisiau i nuotekis, tik galo nesugalvojau.

man dar nedėkok, aš čia tik garsiai pamąsčiau "ant greičio: blush2.gif o galas gal "dėl gedimų" g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 11 12, 00:37)
man dar nedėkok, aš čia tik garsiai pamąsčiau "ant greičio: blush2.gif o galas gal "dėl gedimų" g.gif

mano visas tekstas raudonas. prisižymėjus klaidų, sėdžiu ir garsiai viena pati kalbu.
aš galvoju, kad abu tinka: dėl gedimų/sugedus g.gif
Atsakyti