Ačiū, Sophi.
Tilpti į biudžetą negalima, o neviršyti biudžeto būtų teisingai?
Sveikos
Man, matyt, profesinė krizė - jau vaidenasi, kur neturėtų, ir nematau, kur reikėtų
Merginos, o žodelį lai jūs visada taisot?
Papildyta:
Man tai atrodo, kad galima viršyti

QUOTE(Sophi @ 2008 11 07, 19:34)
Man, matyt, profesinė krizė - jau vaidenasi, kur neturėtų, ir nematau, kur reikėtų

Papildyta:
QUOTE(Vitalija @ 2008 11 10, 12:03)
Man tai atrodo, kad galima viršyti
Sveikos,
skaiciuojant spaudos ženklus tekste iskaičiuojami ir tarpai?
Nes bet kokia vieta, kurioje gali buti zenklas(raide, tarpas, kablelis, taskas), yra spaudos zenklas
Nes bet kokia vieta, kurioje gali buti zenklas(raide, tarpas, kablelis, taskas), yra spaudos zenklas

QUOTE(saule** @ 2008 11 10, 16:30)
Sveikos,

ir taip, ir kitaip

QUOTE(AŠA @ 2008 11 10, 17:38)
ir taip, ir kitaip
kai atsidarai dokumente spaudos ženklų apskaitą yra ir su tarpais, ir be jų parašyta 

Tai jo, ta as pasitikrinu per Word count, o redaguojant teksta, uz koki lapa mokama?Su tarpasi ar be ju?Nes kiek teko redaguot, visada skaiciuodavo su tarpais

QUOTE(Vitalija @ 2008 11 10, 12:03)
Didelės klaidos, man rodos, nėra

QUOTE(miegelis @ 2008 11 10, 13:00)
Priklauso nuo žanro

QUOTE(saule** @ 2008 11 10, 16:47)
Tai jo, ta as pasitikrinu per Word count, o redaguojant teksta, uz koki lapa mokama?Su tarpasi ar be ju?Nes kiek teko redaguot, visada skaiciuodavo su tarpais 

Priklauso nuo susitarimo su užsakovu

1.,,tipinis prekybos centras"-turbūt gerai?
2. ,,...dujų nuotėkio atsiranda per mechaninių jungčių gedimus"-gal ....atsiranda esant mechaninių jungčių gedimams ar sugedus mechaninėms jungtims?
3. ,,Sistemų, [B]dirbančių su anglies dioksidu, energetiniai parametrai daug geresni"-? čia kalbama apie šaldymo sistemas, kurios užpildomos šaldymo agentais.
4. ,,vidutinėms temperatūroms [B]išgauti"-gauti?
5. ,,Individualiai suprojektuoti agregatai gali kompensuoti netektis atsiurbimo linijoje"-?
6. ,,Naudoti drėgmės kontrolę, siekiant gauti maksimaliai žemiausią temperatūrą"-Kontroliuoti drėgmę, norint pasiekti žemiausią temperatūrą?
7. ,,Oro drėgnumą patalpose palaikyti žemutinėse komforto ribose"-Palaikyti? minimalų oro drėgnumą patalpose?
8. ,,mažesnės eksploatacinės sąnaudos"-ar eksplotacijos?
9. ,,Pramoniniame šaldyme labiausiai paplitę....šaldymo agentai"-vietininko vartojimas?
2. ,,...dujų nuotėkio atsiranda per mechaninių jungčių gedimus"-gal ....atsiranda esant mechaninių jungčių gedimams ar sugedus mechaninėms jungtims?
3. ,,Sistemų, [B]dirbančių su anglies dioksidu, energetiniai parametrai daug geresni"-? čia kalbama apie šaldymo sistemas, kurios užpildomos šaldymo agentais.
4. ,,vidutinėms temperatūroms [B]išgauti"-gauti?
5. ,,Individualiai suprojektuoti agregatai gali kompensuoti netektis atsiurbimo linijoje"-?
6. ,,Naudoti drėgmės kontrolę, siekiant gauti maksimaliai žemiausią temperatūrą"-Kontroliuoti drėgmę, norint pasiekti žemiausią temperatūrą?
7. ,,Oro drėgnumą patalpose palaikyti žemutinėse komforto ribose"-Palaikyti? minimalų oro drėgnumą patalpose?
8. ,,mažesnės eksploatacinės sąnaudos"-ar eksplotacijos?
9. ,,Pramoniniame šaldyme labiausiai paplitę....šaldymo agentai"-vietininko vartojimas?

neturiu labai laiko, tai tik paklausiu ar saulės klausimų 2 sakiny dalies kilmininkas nuotėkio gerai?
aš 1 palikčiau, 2 taisyčiau nuotėkis ir sugedus, 3 taisyčiau į naudojančių dioksidą, o geresni gal aukštesni ar kokie kitokie, žiūrint kos matas, 4 turbūt, 5 staigiai nesugalvoju, 6 kontroliuoti, bet maksimaliai, manau, reikia arba keisti į kuo žemesnę, kiek įmanoma žemesnę..., 7 taisyme kažkur komfortas dingo..., 8 o gal eksploatavimo
, 9 pramoninio šaldymo...
čia viską l. greit surašiau, nes darbo marios, bet norėsiu pasitikrint, kai Sophi bus
aš 1 palikčiau, 2 taisyčiau nuotėkis ir sugedus, 3 taisyčiau į naudojančių dioksidą, o geresni gal aukštesni ar kokie kitokie, žiūrint kos matas, 4 turbūt, 5 staigiai nesugalvoju, 6 kontroliuoti, bet maksimaliai, manau, reikia arba keisti į kuo žemesnę, kiek įmanoma žemesnę..., 7 taisyme kažkur komfortas dingo..., 8 o gal eksploatavimo

čia viską l. greit surašiau, nes darbo marios, bet norėsiu pasitikrint, kai Sophi bus

QUOTE(AŠA @ 2008 11 11, 16:51)
neturiu labai laiko, tai tik paklausiu ar saulės klausimų 2 sakiny dalies kilmininkas nuotėkio gerai?
, 9 pramoninio šaldymo...

Labai aciu

Varge, dar 8 klausimą pati parašiau su klaida

2 sak. as ištaisiau į nuotėkis, tik galo nesugalvojau.
Dėl komforto 7sak.- tada gal neperžengiant žemiausios komforto ribos?Žemiausio komforto oro drėgnumą?Bet labiausiai norėtųsi patalpose palaikyti minimalų oro drėgnumą

Jau toks bjaurus verstinis tekstas.
QUOTE(saule** @ 2008 11 11, 23:16)
Labai aciu
Varge, dar 8 klausima pati parasiau su klaida
eksploatacijos
2sak. as istaisiau i nuotekis, tik galo nesugalvojau.

Varge, dar 8 klausima pati parasiau su klaida

2sak. as istaisiau i nuotekis, tik galo nesugalvojau.
man dar nedėkok, aš čia tik garsiai pamąsčiau "ant greičio:

QUOTE(AŠA @ 2008 11 12, 00:37)
man dar nedėkok, aš čia tik garsiai pamąsčiau "ant greičio:
o galas gal "dėl gedimų" 

mano visas tekstas raudonas. prisižymėjus klaidų, sėdžiu ir garsiai viena pati kalbu.
aš galvoju, kad abu tinka: dėl gedimų/sugedus