Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 11:50)
Jausmus ar emocijas? Jūs su kokiais jausmais apžiūrinėjate juvelyrinius dirbinius? Gal net pasimatuojat...?

Vyriška logika, viskas tikslu, pagrįsta ir t.t, deja kartais tik paviršutiniška.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 11 14, 10:51)
Įdomu, ar Medinis tikrai neturi jausmų, ar apsimeta?  g.gif
Pagal jo filosofiją būtų labai lengva gyvent, reikalavimas tik vienas - nieko nejausti. Tada niekas negalės įskaudinti, nuvilti, užgauti ir t.t.  bigsmile.gif

sako, būna tokia liga, kai nieko nejauti, tik tada nejauti ne tik blogo, bet ir gero (per "Daktarą Hausą" mačiau) lotuliukas.gif bet šita liga būdinga išeiviams iš arabų pasaulio g.gif g.gif (genų mutacija kokia tais)...
Atsakyti
QUOTE(Sharkele @ 2008 11 14, 10:53)
Vyriška logika, viskas tikslu, pagrįsta ir t.t, deja kartais tik paviršutiniška.

Na apie moterišką logiką... ai, nieko nesakysiu. Geriau paklausiu - kur čia paviršutiniškumas? Ir ar būtinai reikia sudėtingumo?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 11:54)
Na apie moterišką logiką... ai, nieko nesakysiu. Geriau paklausiu - kur čia paviršutiniškumas? Ir ar būtinai reikia sudėtingumo?

drinks_cheers.gif geriau einam išgert, labiau vienas kitą suprasim.
Atsakyti
Nereikia sudėtingumo, tiesiog taip jau yra - kai mus skaudina mums skauda, ir neįmanoma apsimesti, kad neskauda blink.gif
Netikiu, kad galima jausti tik meilę ir laimę, ar tik neapgaudinėjate savęs?

Atsakyti
QUOTE(Sharkele @ 2008 11 14, 10:58)
drinks_cheers.gif geriau einam išgert, labiau vienas kitą suprasim.

Aš darbe. Girežtai draudžiama pagal darbo tvarkos taisykles.

QUOTE(inga. @ 2008 11 14, 10:59)
Nereikia sudėtingumo, tiesiog taip jau yra - kai mus skaudina mums skauda, ir neįmanoma apsimesti, kad neskauda  blink.gif

Skaudinti kito žmogaus neįmanoma.
Taip, aš apgaudinėju save. Kai to noriu. Aš žinau kada apgaudinėju nes darau tai sąmoningai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 12:01)
Aš darbe. Girežtai draudžiama pagal darbo tvarkos taisykles.
Taip, aš apgaudinėju save. Kai to noriu. Aš žinau kada apgaudinėju nes darau tai sąmoningai.

Na va, griežtas draudimas darbe veikia, o kodėl šeimoje negalima laikytis tam tikrų abiems tinkamų taisyklių ar susitarimų.?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 11:01)
<...>
<..>

štai, kur šuo pakastas. Tamsta laimingas, nes nesuprantat, kad kitiems savo veiksmais, kuriais pasiekiate asmeninę aimę, keliate skausmą. Tada aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afera: 14 lapkričio 2008 - 11:06
QUOTE(inga. @ 2008 11 14, 08:59)
Nereikia sudėtingumo, tiesiog taip jau yra - kai mus skaudina mums skauda, ir neįmanoma apsimesti, kad neskauda  blink.gif

Aha pritariu 100% drinks_cheers.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 09:01)

Kaip tai neįmanoma skaudinti kito g.gif ,o tai jei iškeite su kita kas čia?Ar ne skaudinimas antros pusės?
Tai pasirodo ir pats apgaudinėji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sharkele @ 2008 11 14, 11:05)
Na va, griežtas draudimas darbe veikia, o kodėl šeimoje negalima laikytis tam tikrų abiems tinkamų taisyklių ar susitarimų.?

Kai griežti draudimai ir taisyklės pradeda trukdyti gyventi, tuomet renkamės kitą darbą ar kitą šeimą. Manau tai suprantama. Beje ir šiaip man nepatinka gerti darbe. Tai yra blogis.

QUOTE(afera @ 2008 11 14, 11:06)
štai, kur šuo pakastas. Tamsta laimingas, nes nesuprantat, kad kitiems savo veiksmais, kuriais pasiekiate asmeninę aimę, keliate skausmą. Tada aišku.

Jūsų išvada neteisinga. Aš suprantu, kad aš savo veiksmais nekeliu skausmo.

QUOTE(Tyna4 @ 2008 11 14, 11:08)
Kaip tai neįmanoma skaudinti kito g.gif ,o tai jei iškeite su kita kas čia?Ar ne skaudinimas antros pusės?
Tai pasirodo ir pats apgaudinėji bigsmile.gif

Ne. Tai nėra skaudinimas.
Taip, apgaudinėju. O jūs save?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 11:15)
Jūsų išvada neteisinga. Aš suprantu, kad aš savo veiksmais nekeliu skausmo.

kartais iš šalies geriau matyt.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 09:15)

Ne. Tai nėra skaudinimas.
Taip, apgaudinėju. O jūs save?

Hmmmm,o tai kas tada,jei ne skaudinimas?
schmoll.gif Man nera savęs del ko apgaudinėt.Ir aštuo džiaugiuos.
Atsakyti