QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 17:15)
QUOTE(muah @ 2008 11 14, 16:20)
Jūs nesuprasite. Tiesiog gyvenate valstybėje, laikotės ar nesilaikote jos įstatymų, naudojatės jos paslaugomis ir atliekate jai paslaugas... Pagalvojus - lygiai tas pats kaip šeimoje, netgi tokioje, kurią jūs idealizuojate
Dėl mylėjimosi... Nežinau kuris jūsų santykiuose yra aktyvus
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 16:15)
1. Skausmas - tai pojūtis.
2. Todėl manau, kad JAV 10 vidutinių minučių yra daug.
Parašykit už poros metų.
1. pojūtis, jausmas-sakykim mirus artimam žmogui jums neskauda "viduje", ne fiziškai? tagi ar skausmas nėra jausmas tam tikru momentu?
2. Nežinau dėl JAV, nesidomiu šia šalim. Man 10min vaikui yra mažoka.
3. nors tai buvo taikyta ne man, bet...net po poros metų parašyčiau tą patį. Esant reikalui, kaip pvz. šiam vakarui turim su vyru išeiti keletai val., nepalieku vaikų be priežiūros. Tam yra auklė, seneliai, draugai ir t.t. Jei nėra galimybės rasti pagalbos vaikų priežiūrai-vadinasi atsisakau išėjimo.
P.S> na aš ne į temą, bet kone pirmą kartą jūsų poste(pastarasis yra prieš manąjį) Medini matau emogijų išraišką-netgi dvi šypsenėles
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 14, 16:23)
1. pojūtis, jausmas-sakykim mirus artimąm žmogui jums neskauda "viduje", ne fiziškai? tagi ar skausmas nėra jausmas tam tikru momentu?
3. nors tai buvo taikyta ne man, bet...net po poros metų parašyčiau tą patį. Esant reikalui, kaip pvz. šiam vakarui turim su vyru išeiti keletai val., nepalieku vaikų be priežiūros. Tam yra auklė, seneliai, draugai ir t.t. Jei nėra galimybės rasti pagalbos vaikų priežiūrai-vadinasi atsisakau išėjimo.
P.S> na aš ne į temą, bet kone pirmą kartą jūsų poste(pastarasis yra prieš manąjį) Medini matau emogijų išraišką-netgi dvi šypsenėles
...man keista tai matyt 
1. Ne, neskauda. Yra savigaila, saviplaka ir kitokios savi* rūšys. Emocijos. Liūdesys... Jausmų ten nėra.
2. Gal jūs bendravote daugiau - spręsti jums.
3. Nežinau ar tai yra gerai ar ne.
PS. Šiandien sužinojau nemažai blogų naujienų. Jos pakėlė man nuotaiką
Jei "į temą"...Nelabai supratau kai kurių čia diskutuojančių: vyras buvo neištikimas(bent moteris taip įtaria),ji neva jam atleido ir dėl vaikų leido gyventi šeimoje,bet įtampą palaiko : nu tu man žiūrėk,jei pagausiu,tai niu niu niu tau...Ar Jums gera gyventi tokioje įtampoje?Galvojate , kad vaikai negerai jaučiasi tik tada, kai tėvai "bliauna" vienas ant kito?Jie puikiai jaučia net menkiausią įtampą...Jei negalite iš tikrųjų atleisti,tai gal geriau būtų išsivaikščioti skirtingomis kryptimis?
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 16:23)
Ko gero tie kas "aktyvūs", čia nesilanko
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 16:31)
Jūs kvailėjate... Aš kalbu apie valstybės - žmogaus tarpusavio santykius. Kai kada juos galima pavadinti ir seksualiniais 
Taip, ir aš apie tą patį
Galvojau supratote potekstę.
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 16:28)
1. Ne, neskauda. Yra savigaila, saviplaka ir kitokios savi* rūšys. Emocijos. Liūdesys... Jausmų ten nėra.
aišku, tai ką aš vadinu vidiniu skausmu jūs vadinate savigaila
Ko jūs nežinote? Ar palikti vaikus vienus namie yra gerai?
Koks skirtumas kokias naujienas jūs sužinojote-svarbu gi rezultatas: jos pakėlė jums nuotaiką
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 17:23)
Jūs nesuprasite. Tiesiog gyvenate valstybėje, laikotės ar nesilaikote jos įstatymų, naudojatės jos paslaugomis ir atliekate jai paslaugas... Pagalvojus - lygiai tas pats kaip šeimoje, netgi tokioje, kurią jūs idealizuojate 
Na taip, istatymai, paslaugos ir tt - sutinku, net ir seimoje. Bet as ne apie tai pries tai snekejau.... As norejau pasakyti, kad lyginti mylimo zmogaus isdavyste su faktu, kad reikia vaikams sasiuvinius pirkt, nes valstybe neapmoka, nors garantuoj nemokama moksla, yra neteisinga.... na nebent jus tiems 140 seimo nariu ir savo zmonai jauciate tuos pacius jausmus ir ta pati artuma... tokiu atveju abi isdavystes butu sulyginamos...
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 16:29)
Jei "į temą"...Nelabai supratau kai kurių čia diskutuojančių: vyras buvo neištikimas(bent moteris taip įtaria),ji neva jam atleido ir dėl vaikų leido gyventi šeimoje,bet įtampą palaiko : nu tu man žiūrėk,jei pagausiu,tai niu niu niu tau...Ar Jums gera gyventi tokioje įtampoje?Galvojate , kad vaikai negerai jaučiasi tik tada, kai tėvai "bliauna" vienas ant kito?Jie puikiai jaučia net menkiausią įtampą...Jei negalite iš tikrųjų atleisti,tai gal geriau būtų išsivaikščioti skirtingomis kryptimis?
nesu tikra,kad čia apie mane
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 17:29)
Pasikartosiu. Kiekviena situacija yra skirtinga. Jusu akimis ziurint, galbut atrodo, jog afera pasielge neteisingai, taciau juk neilysi i kito zmogaus kaili ir nepasiziuresi kaip ten kas... Manau, kad ji puikiai zino, ka daro, ir daro tai, kas siuo metu yra geriausia ir jai, ir jos vaikams.