Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų atleidote neištikimybę

Apklausa: man idomu kiek kartų moterys gali atleisti (287 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 15:35)
Taip, neaugina. Paskaičiuokite kiek laiko tėvai praleidžia su vaikais. Kažkada buvo atliekamas tyrimas, tiesa JAV. Dabar neprisiminsiu tiksliai, bet atrodo, kad vidutiniškai tėvai iš tiesų bendrauja su vaikais 7-8 minutes per parą.

JAV yra JAV. Ir vidutiniškai yra vidutiniškai. O kai viskas apibendrinama, tai irgi nėra vienintelė tiesa. Kiek jūs konkrečiai minučių per parą bendraujate su vaiku?
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2008 11 14, 11:48)
kartais tai vadinama "tipišku vyrišku mątymu". neduokdie, žmona sugalvos taip "pasivaikščiot po parduotuves". bus "razvod ir dievyčja familija".

Neabsoliutinkite.Ne visada bus.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 11 14, 15:39)
Kiek jūs konkrečiai minučių per parą bendraujate su vaiku?

Manau 5-10 minučių. Kartais daugiau, kartais visai 0. Frazės "ar pavalgei, ar padarei namų darbus, nusiplauk rankas, susitvarkyk kambarį, susidėk kuprinę, išjunk televizorių, etc..." į bendravimą nesiskaičiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 10:53)
Aš jaučiu du jausmus - meilę ir laimę.

g.gif neįtikėtinai skamba....tikrai tik du?

QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 15:35)
Kažkada buvo atliekamas tyrimas, tiesa JAV. Dabar neprisiminsiu tiksliai, bet atrodo, kad vidutiniškai tėvai iš tiesų bendrauja su vaikais 7-8 minutes per parą.

pirma: tyrimas atliktas JAV. Nemanote, kad neadekvatu tapatinti su LT?
antra: žiauru, jei tai tiesa dėl tų 8min. Bet kuriuo atveju susumavusi kiek praleidžiu laiko su vaikais, niekaip į tokį mažą laiko intervalą neįsitenku schmoll.gif Pasitikslinimui: kas yra bendravimas iš tiesų?
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 14, 15:44)
1. g.gif neįtikėtinai skamba....tikrai tik du?
2. pirma: tyrimas atliktas JAV. Nemanote, kad neadekvatu tapatinti su LT?

1. O kokie dar yra jausmai? Kiek atsimenu dar yra baimės jausmas - kartais jaučiu. Kokie dar yra?
2. Manau, kad Lietuvoje situacija daug kartų blogesnė. JAV išsiskiria iš kitų valstybių tvirtomis šeimomis ir labai rimtu požiūriu į vaikų auginimą. Vien ką reiškia draudimas palikti vaikus vienus namie iki kažkurio (gan nemažo) amžiaus. Jei Lietuvoje dabar priimti tokį draudimą - kiltų toks pasipiktinimas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 16:49)
1. O kokie dar yra jausmai? Kiek atsimenu dar yra baimės jausmas - kartais jaučiu. Kokie dar yra?
2. Manau, kad Lietuvoje situacija daug kartų blogesnė. JAV išsiskiria iš kitų valstybių tvirtomis šeimomis ir labai rimtu požiūriu į vaikų auginimą. Vien ką reiškia draudimas palikti vaikus vienus namie iki kažkurio (gan nemažo) amžiaus. Jei Lietuvoje dabar priimti tokį draudimą - kiltų toks pasipiktinimas...

Būtų labai gerai , kad priimtų tokį graudimą.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 15:50)

Inicijuokit. Rašykit seimo nariams, organizuokit mitingus... Valstybei nuo to būtų labai gerai. Taigi tereikia apginti valdžią nuo pasipiktinusių tėvų biggrin.gif
Atsakyti
Ar jūs jaučiatės išduota ir įskaudinta valstybės, kai reikia pirkti vaikui sąsiuvinius ir rašymo priemones? Juk valstybė garantuoja nemokamą mokslą.

Nesijauciu isduota... bet ir valstybei as nieko nejauciu - nei meiles, nei pasitikejimo... ji man visiskai ne artima, as paprasciausiai joje gyvenu, nes man reikia kazkur gyvent... as su valstybe vakare prie arbatos puodelio neprisedu pasisneket, ir nemiegu as su ja, ir nemyliu as jos ir nesimyliu su ja.... Jusu palyginimas visiskai ne i tema....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 15:49)

1. Matote, gerai pasikapsčius atradote ir trečią jausmą. Kam priskirtumėt skausmą?
2.Ne vien JAV turi tokius įstatymus dėl vaikų auginimo-pati daug laiko praleidžiu Skandinavijoje, kur galioja ne mažiau griežti įstatymai. Be to sutinku tik dėl to, kad LT situacija dėl požiūrio į vaikų auginimą yra bloga.
Jei priimtų tokį įstatymą pas mus-galbūt, bet tik galbūt, kiltų didelis pasipiktinimas. Asmeniškai mano gyvenime tai nieko nepakeistų. Pati jau užauginau globotinį, tad viską-kas susiję su vaikų auginimu pagal įstatymus žinau nuo ...iki...
Deja, bet mūsų valstybei dar toli gražu iki tokių įstatymų vien todėl, kad pati valstybė nesugeba savo piliečiams suteikti pagrindų tokių įstatymų įgyvendinimui.
Bet tai jau persimeta į politines diskusijas, kurioms ne vieta šiame forume.
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 15:50)

O jau manot draudimai pagerintų bendravimo su vaikais laiką ir kokybę? Na jau... keisti pirmiausia savo požiūrį reikia, o ne draudimų laukti. Aš pvz. dar nesu palikus vienų vaikų (vyriausiam 6 m.) ir dar nežinau kada paliksiu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 14, 16:52)
Inicijuokit. Rašykit seimo nariams, organizuokit mitingus... Valstybei nuo to būtų labai gerai. Taigi tereikia apginti valdžią nuo pasipiktinusių tėvų biggrin.gif

Labai tingiu.
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2008 11 14, 17:07)
O jau manot draudimai pagerintų bendravimo su vaikais laiką ir kokybę? Na jau... keisti pirmiausia savo požiūrį reikia, o ne draudimų laukti. Aš pvz. dar nesu palikus vienų vaikų (vyriausiam 6 m.) ir dar nežinau kada paliksiu.

Mūsų šešerių metų dukters taip pat neesu palikusi vienos namuose.Man požiūrio keisti lyg ir nereikia.Galbūt toks draudimas priverstų suklusti "bezprizornaja agentura " tėvus?...
Atsakyti
QUOTE(muah @ 2008 11 14, 15:59)
as su valstybe vakare prie arbatos puodelio neprisedu pasisneket, ir nemiegu as su ja, ir nemyliu as jos ir nesimyliu su ja.... Jusu palyginimas visiskai ne i tema....

Jūs visa tai darote su valstybe.

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 14, 16:00)
1. Matote, gerai pasikapsčius atradote ir trečią jausmą. Kam priskirtumėt skausmą?
2.Ne vien JAV turi tokius įstatymus dėl vaikų auginimo-pati daug laiko praleidžiu Skandinavijoje, kur galioja ne mažiau griežti įstatymai. Be to sutinku tik dėl to, kad LT situacija dėl požiūrio į vaikų auginimą yra bloga.

1. Skausmas - tai pojūtis.
2. Todėl manau, kad JAV 10 vidutinių minučių yra daug.

QUOTE(alter ego @ 2008 11 14, 16:07)
Aš pvz. dar nesu palikus vienų vaikų (vyriausiam 6 m.) ir dar nežinau kada paliksiu.

Parašykit už poros metų.
Atsakyti