Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu 2

Aš irgi su tokia forma darau.

Beje aš mascarponės torto receptą modifikavau. Dėjau šiek tiek daugiau cukraus (man nesaldu pasirodė pirmą kart kai dariau), vietoj citrinos pyliau vyšnių kompoto ir avietinio jogurto. super skonis gavosi. o kad nebūtų taip riebu tai aš dedu du biskvitus o ne vieną, tuomet tas riebumas nesijaučia.
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 10 22, 09:14)
Aš irgi su tokia forma darau.

Beje aš mascarponės torto receptą modifikavau. Dėjau šiek tiek daugiau cukraus (man nesaldu pasirodė pirmą kart kai dariau), vietoj citrinos pyliau vyšnių kompoto ir avietinio jogurto. super skonis gavosi. o kad nebūtų taip riebu tai aš dedu du biskvitus o ne vieną, tuomet tas riebumas nesijaučia.

va, kaip skiriasi skoniai ax.gif Mas su mascarpone buvo per saldu ir per riebu, dar bandžiau su ricotta, tai dabar tik su ricotta ir darysiu ax.gif
O kaip biskvitą laistai? Aš bandžiau ir su dviem, bet nepatiko, gal negerai sulaisčiau blush2.gif
Atsakyti
user posted image
nepykit uz neismaneliskus klausimus,bet labai reikia jusu pagalbos...
noriu pabandyt padaryt tortuka su mascarpones suriu,bet ne nezinau kaip jis atrodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ar tai sis suris is kurio gaminami tortai?ir kokia mazdaug kaina?
turbut jo rasti galima tik didziosiose parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos,
as siandien bandysiu pirma karta sukurpti maskarpones sedevra. Vakar tiek prisiskaiciau jusu patarimu ir prisiziurejau foto, kad net sapnavau, kai doroju savo "maskarponiu" ax.gif . Taigi laikykit, prasau, uz mane kumscius, kai turesiu rezultata, parodysiu ir jums biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 10 22, 11:13)
user posted image
nepykit uz neismaneliskus klausimus,bet labai reikia jusu pagalbos...
noriu pabandyt padaryt tortuka su mascarpones suriu,bet ne nezinau kaip jis atrodo 4u.gif  4u.gif  4u.gif
ar tai sis suris is kurio gaminami tortai?ir kokia mazdaug kaina?
turbut jo rasti galima tik didziosiose parduotuvese 4u.gif





sitas labai geras drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(tomyte @ 2009 10 22, 11:53)
Labas merginos,
as siandien bandysiu pirma karta sukurpti maskarpones sedevra. Vakar tiek prisiskaiciau jusu patarimu ir prisiziurejau foto, kad net sapnavau, kai doroju savo "maskarponiu" ax.gif . Taigi laikykit, prasau, uz mane kumscius, kai turesiu rezultata, parodysiu ir jums biggrin.gif .




lauksim lauksim, sekmes
Atsakyti
As tai daznai sita torciuka darau. Kaip tik siandien prikirtau jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 10 22, 11:43)
user posted image
nepykit uz neismaneliskus klausimus,bet labai reikia jusu pagalbos...
noriu pabandyt padaryt tortuka su mascarpones suriu,bet ne nezinau kaip jis atrodo 4u.gif  4u.gif  4u.gif
ar tai sis suris is kurio gaminami tortai?ir kokia mazdaug kaina?
turbut jo rasti galima tik didziosiose parduotuvese 4u.gif


gerai,kad paklausei, nes as jau zadejau tokio klausimo klaust blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
sakot,kad skanus tortas,noreciau isbandyti recepta, tik nerandu kur jis, jei kuri galit idekit nuoroda, busiu labai dekinga
Atsakyti
pati paklausiau,pati ir atsakau biggrin.gif
mascarpone suris 500g kainuoja 13.99lt pirkau maximoj XX smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 22, 10:30)
va, kaip skiriasi skoniai  ax.gif  Mas su mascarpone buvo per saldu ir per riebu, dar bandžiau su ricotta, tai dabar tik su ricotta ir darysiu  ax.gif
O kaip biskvitą laistai? Aš bandžiau ir su dviem, bet nepatiko, gal negerai sulaisčiau  blush2.gif

nelaisciau visai. tik kita kart vyras liepe grietineles ant virsaus nedet nes visa skoni sugadina. o riebumas be abejo individualus dalykas. man pvz labaj skanu aguoninis tortas su sviestiniu kremu bet daug tokio nesuvalgysi.
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2009 10 22, 22:50)
gerai,kad paklausei, nes as jau zadejau tokio klausimo klaust  blush2.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif
sakot,kad skanus tortas,noreciau isbandyti recepta, tik nerandu kur jis, jei kuri galit idekit nuoroda, busiu labai dekinga

mergaites nepykit, bet gal galit mestelt receptuka kaip ta torciuka pasigaminti... 4u.gif labai reikia, o laiko paieskoms neturiu... doh.gif
Atsakyti
CIA

Tik zelatinos ant visos normos reik deti 30-40 g. Nes nesustings kitaip. As visad si tortuka darau is puses normos, nes gaunasi man 22 cm skersmens.
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 10 23, 14:45)
nelaisciau visai. tik kita kart vyras liepe grietineles ant virsaus nedet nes visa skoni sugadina. o riebumas be abejo individualus dalykas. man pvz labaj skanu aguoninis tortas su sviestiniu kremu bet daug tokio nesuvalgysi.

O kokį biskvitą naudojai? Išties girdėjau, kad tų pirktinių nereikia laistyti, bet aš pati kepiau , tai dariau pirmą kartą ir per mažai suliejau, tai vietomis buvo per sausas doh.gif
Atsakyti