
Klausimas profėms: mano Maskarponės (nepradėta) tuoj baigsisi galiojimas už poros dienų. o jei aš į šaldiklį įkiščiau ir išsitraukčiau po savaitėlės? kaži ar galima tokį dalyką šaldyt?

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 08 18, 13:12)
Klausimas profėms: mano Maskarponės (nepradėta) tuoj baigsisi galiojimas už poros dienų. o jei aš į šaldiklį įkiščiau ir išsitraukčiau po savaitėlės? kaži ar galima tokį dalyką šaldyt? 

Nesuk sau galvos, del maskarpones galiojimo laiko, saldytuve gali buti dar kelis men. be baimes

QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 22:22)
Nesuk sau galvos, del maskarpones galiojimo laiko, saldytuve gali buti dar kelis men. be baimes 

na vat nezinojau. Rdau uzsistovejusi, pora savaiciu po pasibaigusio galiojimo ir meciau lauk ( nors ir gaila buvo)


QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 22:22)
Nesuk sau galvos, del maskarpones galiojimo laiko, saldytuve gali buti dar kelis men. be baimes 

Šaldytuve ar šaldiklyje? Jei šaldytuve, tai kam tada tas galiojimo laikas nurodytas

Nesenai dariau su mascarpone pagal pradinį receptą, tai išties neblogai


QUOTE(Srove @ 2009 08 18, 22:22)
Nesuk sau galvos, del maskarpones galiojimo laiko, saldytuve gali buti dar kelis men. be baimes 

beveik taip. tik butinai nepradaryta. tik va karta tokia keliom dienom po nurodytos datos perlaikyta man buvo jau apkartusi

Sveikos skaniu tortuku kepimo speces
skrandis gurgia paskaitinejus,
norejau paklausti ar imanoma pasidaryti mascarpone suri namuose, gal, kas kada bandete, pvz, Ricottos recepta namu gamybos radau interneto platybese, bet va su mascarpone receptuku prasciau - nepatikau
(sorry, jei sis klausimas buvo jau aptartas ankstesniuose temos puslapiuose, nelabai turiu laikelio daug skaityti)

norejau paklausti ar imanoma pasidaryti mascarpone suri namuose, gal, kas kada bandete, pvz, Ricottos recepta namu gamybos radau interneto platybese, bet va su mascarpone receptuku prasciau - nepatikau

QUOTE(Astukum @ 2009 08 30, 18:28)
Sveikos skaniu tortuku kepimo speces
skrandis gurgia paskaitinejus,
norejau paklausti ar imanoma pasidaryti mascarpone suri namuose, gal, kas kada bandete, pvz, Ricottos recepta namu gamybos radau interneto platybese, bet va su mascarpone receptuku prasciau - nepatikau
(sorry, jei sis klausimas buvo jau aptartas ankstesniuose temos puslapiuose, nelabai turiu laikelio daug skaityti)

norejau paklausti ar imanoma pasidaryti mascarpone suri namuose, gal, kas kada bandete, pvz, Ricottos recepta namu gamybos radau interneto platybese, bet va su mascarpone receptuku prasciau - nepatikau

Man irgi būtų labai įdomu...



Sveikos kulinares 
as tik pradedancioji, taciau labai noriu ismokt daryt visokius skanumynus ir netik
pabusiu blondine ir paklausiu
mascarpone tortas dedamas i saldytuva ir kiek laiko reikia ji laikyti kad sustingtu? kaip po to jus is formos ji isimate? gal yra kazkas specialaus (koks indas ar dar kas), nes as net nenutuokiu
aciu

as tik pradedancioji, taciau labai noriu ismokt daryt visokius skanumynus ir netik




QUOTE(vikaura @ 2009 10 20, 20:05)
Sveikos kulinares 
as tik pradedancioji, taciau labai noriu ismokt daryt visokius skanumynus ir netik
pabusiu blondine ir paklausiu
mascarpone tortas dedamas i saldytuva ir kiek laiko reikia ji laikyti kad sustingtu? kaip po to jus is formos ji isimate? gal yra kazkas specialaus (koks indas ar dar kas), nes as net nenutuokiu
aciu 

as tik pradedancioji, taciau labai noriu ismokt daryt visokius skanumynus ir netik




Geriausiai palikti per naktį šaldytuve. O aš darau tortus dėdama į tortinę formą, o paskui apipjaunu kraštą ir išimu lengvai. Perdedu į lėkštę, o ten jau galiu puošti.

QUOTE(neli @ 2009 10 20, 21:11)
Geriausiai palikti per naktį šaldytuve. O aš darau tortus dėdama į tortinę formą, o paskui apipjaunu kraštą ir išimu lengvai. Perdedu į lėkštę, o ten jau galiu puošti. 

Nu reiks bandyt daryt, prisikopinau receptu, kad nesusimaisyt tik man ka po ko daryt

QUOTE(vikaura @ 2009 10 20, 21:05)
kaip po to jus is formos ji isimate? gal yra kazkas specialaus (koks indas ar dar kas), nes as net nenutuokiu
aciu 


Yra specialios tortinės, kurios prasiplečia ir šonai lengvai nusiima

va tokios:
