Baisiausia, kad gyvenam studentiskom salygom ir nepagalvojau, kad ta tortuka reiks isimti graziai ........ sukreciau viska i troskinio inda bet dabar galvoju, bent gabaliuka isimta nufotkinsiu
Patikek tikrai va kad ir dabar prisiziurejau vel cia visokiu gardumynu skanumynu ir jau siusiu vyra i virtuve kad torto atnestu, mat tingiu is lovos lipt
Baisiausia, kad gyvenam studentiskom salygom ir nepagalvojau, kad ta tortuka reiks isimti graziai ........ sukreciau viska i troskinio inda bet dabar galvoju, bent gabaliuka isimta nufotkinsiu
Dėmesio, kaunietės, Kam reikia pigiai mascarponės, tai šiandien vakare dukra matė pramonės Maximoj 250g indelis kainavo 1,99 Lt , bet galioja tik iki lapkričio 14 d. ir prikrauta jo buvo pjaustomų sūrių skyriuje.
Dėmesio, kaunietės,
Kam reikia pigiai mascarponės, tai šiandien vakare dukra matė pramonės Maximoj 250g indelis kainavo 1,99 Lt , bet galioja tik iki lapkričio 14 d. ir prikrauta jo buvo pjaustomų sūrių skyriuje.
As cia kuria diena gaminau vyniotini, o vyniotinio biskvitas gavosi nu tiesiog neapsakomo skonio, ir toks purus! Gal jis tiktu ir torto biskvitui na del visa ko imetu Receptelis
Bet dar kart ispeju, neisbandyta tortams deti toki biskvita, bet man atrodo labai skanu turetu buti. Gal nesvarbu ar tai butu vyniotinis ar paprastas tortas
Gali kepti pagal Daividijos šampaninio torto receptą. Aš pati jį kepiau - labai purus ir geras biskvitas . Aš tik plakiau ilgiau 8-10 min. Bet čia proporcijos dideliam tortui 26 cm.
Ai, kadangi šioje temoje neatsižymėjau tai prikabinsiu ir fotkę. Čia mano mascarpones torto gabaliukas su šiuo Daividijos biskvitu.
Gali kepti pagal Daividijos šampaninio torto receptą. Aš pati jį kepiau - labai purus ir geras biskvitas . Aš tik plakiau ilgiau 8-10 min. Bet čia proporcijos dideliam tortui 26 cm.
Ai, kadangi šioje temoje neatsižymėjau tai prikabinsiu ir fotkę. Čia mano mascarpones torto gabaliukas su šiuo Daividijos biskvitu.
Daug nesijuokit is mano sedevro, as dar tik mokausi kazka lipdyt Nu bet jau skonis nemoku apsakyti ir purus ir gaivus ir lengvas ir aromatingas Nu kaip dar pasigirti
Dariau su kondensuotu pienu, jogurto dejau kyvinio puse ir paprasto lieso puse, puse kg. surio, zelatinos pusantro sauksto, grietineles 400gr..2 citrinos sultis.
Kadangi i vidu sukreciau visa litra konservuotu 5 rusiu vaisiu, tai nelabai gerai susispaude vietomis, bet tiek to, ner kada ziuret i tai reik greit valgyt, kol neatsalo
O jeigu sūrį pakeist varške (pigiau) ir viską dėt tą patį,tada želatinos nereikia daugiau dėt?Aš galvoju daryt tokį pat kremą tik su varške ir 2 sluoksniais biskvit.Tik man neramu dėl želatinos.Kažkaip labai nedaug jos ant tokio kiekio kremo.Gal tas sūris stangdina dar?Aš jo nesu valgius tiesą sakant Ir dar klausimas gal kas žinot kur gaut to nevirinamo pudingo?Gal kas galėtu nuotrauką įmest kaip jis atrodo?Kiek apžiūrėjau randu tik verdamą,o gal čia tas pats kokį ir jūs naudojat kremams