Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

xixi dar prisiminiau, keliuose straipsniuose esu radus parasyta, kad idegis "kudina"
taigi ir vaiksto kitos su lasiniais per dirza liulanciais ir dar su trumpa maike, nes vistiek jos gi soliariume buvo - optiskai susimazino, ir dabar lasiniu beveik nesimato hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
pernai vasara tikrai tokiu daug buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 05 01, 14:07)
xixi dar prisiminiau, keliuose straipsniuose esu radus parasyta, kad idegis "kudina"
taigi ir vaiksto kitos su lasiniais per dirza liulanciais ir dar su trumpa maike, nes vistiek jos gi soliariume buvo - optiskai susimazino, ir dabar lasiniu beveik nesimato hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
pernai vasara tikrai tokiu daug buvo biggrin.gif

tai tokiu visada buvo ir bus biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau,kaip galima skirstyti balta oda negrazu,ruda grazu ar atvirksciai.
Man visi tvarkingi,neapsileide,svarus zmones yra grazus.
Pasiziuriu savo darzelio laiku nuotraukas,tai tokia grazi sviesi mergyte,sviesus plaukuciai,rausvi zandukai,zydros akytes.Dabar galvoju plaukus pasisviesinti ir nebesiteplioti idegiais visokiais.Taip graziau.
O siaip soliariumo idegis man asocijuojasi su orandziniai juoda peroksidine blondine su nuaugusiomis plauku saknimis,akiniais per visa veida,is tolo sviecianciais ruzavais nagais ir stringais.
Gaila,bet tik nedidele dalis lietuviu moka tais soliariumais naudotis,jau kai pradeda kepintis tai ir priskrunda doh.gif
Atsakyti
del akiniu per visa veida, tai as tik tokius ir perku ir dar kuo juodesnius, nes mano akys labai jautrios ir be saules akiniu, arba su tokiais kur neuzdengia akiu man tragedija sunglasses2.gif asaros bega upeliais
Papildyta:
niekas nieko neskirsto, man gal baisiai grazu raudonplaukes strazdanotos, tai gal as visas kitas baidyklem apsaukiu?! juk ne
mes cia diskuotuojam ir nuomonem dalinames ir nieko neskriaudziam
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 05 01, 14:28)
del akiniu per visa veida, tai as tik tokius ir perku ir dar kuo juodesnius, nes mano akys labai jautrios ir be saules akiniu, arba su tokiais kur neuzdengia akiu man tragedija sunglasses2.gif  asaros bega upeliais
Papildyta:
niekas nieko neskirsto, man gal baisiai grazu raudonplaukes strazdanotos, tai gal as visas kitas baidyklem apsaukiu?! juk ne
mes cia diskuotuojam ir nuomonem dalinames ir nieko neskriaudziam

As neturejau omenyje jusu,siaip yra daug tokiu zmoniu kurie skirsto blush2.gif
Akinius as irgi nesioju tokius,bet cia rasiau juos kaip viso ivaizdzio dali doh.gif Nu vnz as megstu nusisneketi lotuliukas.gif Sorry,jei ne taip ka parasiau smile.gif
Atsakyti
Man grazu tamsesne oda, pati esu siek tiek tamsesnes odos (senelis buvo rudesnis) tai nematau reikalo i soliariumus vaiksciot, ir taip sutinku ka nors is seniau matytu pazistamu tai vos ne pirmas klausimas buna: i soliariuma eini?
patenkinta savo oda esu smile.gif
Atsakyti
o rimtai kita medalio puse smile.gif baltas kaltina ligom, o tamsesnes(naturaliai) kaltina soliariumais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 05 01, 13:47)

ir dar girdejau (bent Kaune) ganda kad paneles lyg ir apsiramino dabar yra baxuru mada eiti i soliariuma kepintis, ir kad mergina atejus i soliariuma randa ten gauja bicu eiluteje biggrin.gif

nu bet va del sito tai tikra tiesa lotuliukas.gif drinks_cheers.gif tikrai taip yra! Mano kelios pazistamos eina,tai patikekit,bernu ten kaip skruzdeliu,o keli mano draugai ten lankosi turbut kokius 3 kartus per savaite doh.gif jo,db bernai soliariuminasi,nors tiesa pasakius kaunieciu panu atzvilgiu nedrisciau teigti kad sumazejo g.gif gaaaaal...bet ne per daugiausiai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gresia lietuvaiciams nuo zagres pakilus negrais pavirsti biggrin.gif
siaip manes net jaunesnis brolis klause gal jam i soliariuma eiti, jis turi problem su oda-giluminiai spuogai, prisiklause kad padeda, tai sakiau kad baigtu juokus ir geriau pas dermatologa susiruostu
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 05 03, 09:10)
gresia lietuvaiciams nuo zagres pakilus negrais pavirsti biggrin.gif
siaip manes net jaunesnis brolis klause gal jam i soliariuma eiti, jis turi problem su oda-giluminiai spuogai, prisiklause kad padeda, tai sakiau kad baigtu juokus ir geriau pas dermatologa susiruostu

Va va biggrin.gif
Pas dermatologa ar kosmetologa reikia eiti problemu spresti ir oda grazinti, o ne i soliariuma schmoll.gif
man tai irgi kaip turbut daugumai - grazu naturali oda. Pati graziausia tokia, kuri naturaliai yra ne pati balciausia, bet tokia..normali ir sveika.O siaip jau viskas priklauso nuo zmogaus. Cia tas pats kas klausti ":o tau grazesnes blondines ar briunetes?"-kai grazios, tai ir tos ir tos grazios biggrin.gif Bet kokia svari, sveika,priziureta, naturaliai o ne dirbtinai atrodanti ir per daug i akis nekrentanti oda yra grazu.. biggrin.gif
Atsakyti
O man grazu balta oda (na gal, kad pati baltaode ir idegu labai, labai sunkiai)...

Na geriau buti baltai, o ne rudai/raudonai nuskrudusiai is soliarumo...ir soliariumo idegimas matosi, kad is soliarumo, o ne nuo saules smile.gif

P.S cia tik mano nuomone
Atsakyti
grazu baltaodes... pati tokia tik kaip padaryt kad ta odele graziai atrodytu...
ech kiekviena demele is tolo sviecia
Atsakyti