Tikrai, geriau nesigilinti

Vakar pasitikrinu kitą el.paštą
ir tam yra

QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 30, 11:51)
Prieš keletą metų gaudavau nemažai tokiu laiškų. Pastaruoju metu nei vieno.
Ech, senai bučiau milijonierius...

QUOTE(Tito_mama @ 2007 08 30, 11:51)
Niekad neatidarinėju spamm'inių laiškų.
Įdomu, kuo jie žmones traukia?

pagelbekit turiu nokia 6300 ir noriu foto perkelti i pc, bet esme,kad man reikia to Bluetooth adapterio kompui (bent man taip atrodo). nuejau as i parduotuves telfonais prekiaujancias arba niekur nebuvo tik vienoj vietoj pasiule man uz 112lt
o cia skaiciau po 50lt kazkas mate. tai kur man pirkti ir kaip zinot ka tiksliai pirkti,kad nepermokeciau? labai prasau padekit, nu nes zalia as tuose reikaluose su kompais
o gal kaip kitaip paprassciau pasiulysit perkelti?
aciu is anksto

aciu is anksto
QUOTE(_adlim @ 2007 08 31, 12:09)
pagelbekit turiu nokia 6300 ir noriu foto perkelti i pc, bet esme,kad man reikia to Bluetooth adapterio kompui (bent man taip atrodo). nuejau as i parduotuves telfonais prekiaujancias arba niekur nebuvo tik vienoj vietoj pasiule man uz 112lt
o cia skaiciau po 50lt kazkas mate. tai kur man pirkti ir kaip zinot ka tiksliai pirkti,kad nepermokeciau? labai prasau padekit, nu nes zalia as tuose reikaluose su kompais
aciu is anksto

aciu is anksto
Aš pirkau senukuose,Trust BT-2100p, tinka ir vištai(t.y. vistai), o mokėjau apie 40 pinigų. VA TOKIS JISAI. Ir visai neblogai jungia, telefonas kitame kambaryje(už kokių 10 m) ir laisvai galiu failus įkėlinėti.
QUOTE(_adlim @ 2007 08 31, 12:09)
aciu is anksto

aciu is anksto
Gali pirkti ir laidą skirtą sujungti tavo tel. su kompu per USB. Kainuos keliolika lt.
mano kompas nepripazista motorola RAZR model V3
Ka daryti? kur gauti programele, kad priimtu?

QUOTE(Gegytė @ 2007 08 31, 18:42)
mano kompas nepripazista motorola RAZR model V3

O kaip prie kompo jungiesi? laidu, bliutufu, IR?
Turiu laida

QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 31, 09:45)
Niekada ir neatidarydavau,bet šįkart kažkaip atidariau,gal tas ''Microsoft windows'' vietoj nežinomų pavardžių suveikė