Nusipirkau nokia 2760 ten yra bluetooth. kaip persikelt i kompa fotkes? ir koks butu pigesnis variantas? labai prasau padekit
Tai niekas nezino?
QUOTE(giedrytia @ 2008 04 16, 17:56)
Tai niekas nezino? 
Yra keli būdai
1. per bluetooth - reikia nusipirkti prievada i kompą (naujesniuose nešiojamuose buna jau įmontuotas)
2. per mob. internetą - susikeli per wap, gprs, edge pasijungusi i kokį photobucket'ą, o tada pasijungi per PC ir vualia
3. per laidą - kai kurie tel savo komplektacijoje jau turi laidus tokiems dalykams
4. per atminties kortą (bet tavo atvėju netinka, nes nėra tavajame telefone)
QUOTE(tomka @ 2008 02 11, 20:17)
sveiki, as neseniai nusipirkau motorola w375, bet niekaip man neina ikelti muzikos, nes raso, kad telefonas nerastas. Gal kas gali padeti? Is anksto aciu 
čia per kabelį bandėt?
QUOTE(saridon'e @ 2008 03 25, 11:48)
Aš irgi nesuprantu. Kai pirkau kompą lyg tais buvo parašyta, kad yra bluetooth, bet nerandu jo? O gal aš apsižioplinau pati? Dar reiks pastudijuot instrukcijoj.

kartais reikia su bluetooth pažaisti šiek tiek. Maniškiui reikėjo draiverių iš interneto prsipūsti, nes CD nepakako
QUOTE(naktine` @ 2008 04 16, 23:47)
Yra keli būdai
1. per bluetooth - reikia nusipirkti prievada i kompą (naujesniuose nešiojamuose buna jau įmontuotas)
2. per mob. internetą - susikeli per wap, gprs, edge pasijungusi i kokį photobucket'ą, o tada pasijungi per PC ir vualia
3. per laidą - kai kurie tel savo komplektacijoje jau turi laidus tokiems dalykams
čia per kabelį bandėt?
kartais reikia su bluetooth pažaisti šiek tiek. Maniškiui reikėjo draiverių iš interneto prsipūsti, nes CD nepakako
čia per kabelį bandėt?
o tai jei nusipirkciau bluetooth adapteri, tai netiktu?
QUOTE(giedrytia @ 2008 04 17, 13:44)
Tiktų.
su kokia programa galima ziureti telefonu filmuota medziaga per kompa? is kur ja parsisiusti? labai aciu.
Gal galite man padėti
bandau perkelti nuotraukas iš tel. į kompą per usb, lyg ir viskas ok, pradeda nuotraukos siųstis, bet vėliau išmeta DSN klaidą. Gal kas žino, ką aš ne taip darau?
Pas mus nešiojame kompiuteryje yra Bloothoof, tik mes nemokam jo pajungti ar susiinstaliuoti, gal kas žino kaip?
O kodel kartais neiseina susijungt kompui su telefonu per bluetooth?
ir kodel man neiseina siusti is kompo tel?
ir kodel man neiseina siusti is kompo tel?
QUOTE(dontstop @ 2005 06 28, 16:06)
Viskas labai paprasta. Jei telefone yra bluetooth, tai reikes pirkti kompui bluetooth prievada. Ji ikisi i slota ir siunti nuotraukas. Kai pradesi siust, pasirodys meniu, ten viskas paprasta.
O jei prie telefono yra USB jungtis, tai ja reikia pajungti vienu galu i tel, kitu i kompa (ta pati slota, kaip ir bluetooth prievada), ir siusti.
Kai siunti nuotrauka, spaudi send, tai issoka meniu, kuriam gali pasirinkti kokiu budu siusi: per IrDa, Bluetooth ar USB.
Tokiu pat budu gali ir is kompo i tel siusti.
Gal nelabai aiskiai parasiau, tad jei bus klausimu, kreipkis
O jei prie telefono yra USB jungtis, tai ja reikia pajungti vienu galu i tel, kitu i kompa (ta pati slota, kaip ir bluetooth prievada), ir siusti.
Kai siunti nuotrauka, spaudi send, tai issoka meniu, kuriam gali pasirinkti kokiu budu siusi: per IrDa, Bluetooth ar USB.
Tokiu pat budu gali ir is kompo i tel siusti.
Gal nelabai aiskiai parasiau, tad jei bus klausimu, kreipkis
Prašau pagalbos
turiu telefoną LG KG800 na tas vadinamas šokoladas
, bet neturiu laido į kompiuterį
, tai nusipirkau bliutiufa, kai noriu siūstis iš telefono nuotrauką telefone rašo "įveskite prieigos kodą "
, kas jis toks, iš kur jį gauti
prašau padėkit, jau nebegaliu kaip nervai genda. dar juk reikia ir telefone išsisaugoti bliutiufo įtaiso pavadinimą
, nieko nesuprantu, ir neturiu pas ką paklausti
. Bliutiufo pavadinimas "LogiLink"
turiu telefoną LG KG800 na tas vadinamas šokoladas
Kiek supratau, čia man reikalingas interneto prieigos kodas
, tai turbūt man reikia skambinti savo interneto tiekėjui, o gal kur nors yra ant sutarties
?