Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų perkėlimas iš telefono į kompą

Nusipirkau nokia 2760 ten yra bluetooth. kaip persikelt i kompa fotkes? ir koks butu pigesnis variantas? labai prasau padekit blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai niekas nezino? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrytia @ 2008 04 16, 17:56)
Tai niekas nezino?  verysad.gif

Yra keli būdai mirksiukas.gif

1. per bluetooth - reikia nusipirkti prievada i kompą (naujesniuose nešiojamuose buna jau įmontuotas)
2. per mob. internetą - susikeli per wap, gprs, edge pasijungusi i kokį photobucket'ą, o tada pasijungi per PC ir vualia
3. per laidą - kai kurie tel savo komplektacijoje jau turi laidus tokiems dalykams mirksiukas.gif
4. per atminties kortą (bet tavo atvėju netinka, nes nėra tavajame telefone)

QUOTE(tomka @ 2008 02 11, 20:17)
sveiki, as neseniai nusipirkau motorola w375, bet niekaip man neina ikelti muzikos, nes raso, kad telefonas nerastas. Gal kas gali padeti? Is anksto aciu smile.gif

čia per kabelį bandėt?

QUOTE(saridon'e @ 2008 03 25, 11:48)
Aš irgi nesuprantu. Kai pirkau kompą lyg tais buvo parašyta, kad yra bluetooth, bet nerandu jo? O gal aš apsižioplinau pati? Dar reiks pastudijuot instrukcijoj.
4u.gif

kartais reikia su bluetooth pažaisti šiek tiek. Maniškiui reikėjo draiverių iš interneto prsipūsti, nes CD nepakako blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 16 balandžio 2008 - 22:48
QUOTE(naktine` @ 2008 04 16, 23:47)
Yra keli būdai  mirksiukas.gif

1. per bluetooth - reikia nusipirkti prievada i kompą (naujesniuose nešiojamuose buna jau įmontuotas)
2. per mob. internetą - susikeli per wap, gprs, edge pasijungusi i kokį photobucket'ą, o tada pasijungi per PC ir vualia
3. per laidą - kai kurie tel savo komplektacijoje jau turi laidus tokiems dalykams  mirksiukas.gif
4. per atminties kortą (bet tavo atvėju netinka, nes nėra tavajame telefone)
čia per kabelį bandėt?
kartais reikia su bluetooth pažaisti šiek tiek. Maniškiui reikėjo draiverių iš interneto prsipūsti, nes CD nepakako  blink.gif

o tai jei nusipirkciau bluetooth adapteri, tai netiktu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrytia @ 2008 04 17, 13:44)
o tai jei nusipirkciau bluetooth adapteri, tai netiktu? blush2.gif

Tiktų.
Atsakyti
su kokia programa galima ziureti telefonu filmuota medziaga per kompa? is kur ja parsisiusti? labai aciu.
Atsakyti
Gal galite man padėti blush2.gif bandau perkelti nuotraukas iš tel. į kompą per usb, lyg ir viskas ok, pradeda nuotraukos siųstis, bet vėliau išmeta DSN klaidą. Gal kas žino, ką aš ne taip darau? 4u.gif
Atsakyti
Pas mus nešiojame kompiuteryje yra Bloothoof, tik mes nemokam jo pajungti ar susiinstaliuoti, gal kas žino kaip? ax.gif
Atsakyti
O kodel kartais neiseina susijungt kompui su telefonu per bluetooth? 4u.gif
ir kodel man neiseina siusti is kompo tel? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2005 06 28, 16:06)
Viskas labai paprasta. Jei telefone yra bluetooth, tai reikes pirkti kompui bluetooth prievada. Ji ikisi i slota ir siunti nuotraukas. Kai pradesi siust, pasirodys meniu, ten viskas paprasta.
O jei prie telefono yra USB jungtis, tai ja reikia pajungti vienu galu i tel, kitu i kompa (ta pati slota, kaip ir bluetooth prievada), ir siusti.
Kai siunti nuotrauka, spaudi send, tai issoka meniu, kuriam gali pasirinkti kokiu budu siusi: per IrDa, Bluetooth ar USB.
Tokiu pat budu gali ir is kompo i tel siusti.
Gal nelabai aiskiai parasiau, tad jei bus klausimu, kreipkis  smile.gif

g.gif nagi nagi reiks pabandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos

turiu telefoną LG KG800 na tas vadinamas šokoladas blush2.gif , bet neturiu laido į kompiuterį verysad.gif , tai nusipirkau bliutiufa, kai noriu siūstis iš telefono nuotrauką telefone rašo "įveskite prieigos kodą " blink.gif , kas jis toks, iš kur jį gauti cry.gif prašau padėkit, jau nebegaliu kaip nervai genda. dar juk reikia ir telefone išsisaugoti bliutiufo įtaiso pavadinimą unsure.gif , nieko nesuprantu, ir neturiu pas ką paklausti cry.gif . Bliutiufo pavadinimas "LogiLink"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tima1: 18 rugpjūčio 2008 - 18:36
Kiek supratau, čia man reikalingas interneto prieigos kodas g.gif , tai turbūt man reikia skambinti savo interneto tiekėjui, o gal kur nors yra ant sutarties g.gif ?
Atsakyti