Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas, gal kas susidūrėt?

tai va g.gif uzsiregistravau jau ryti zarnele tongue.gif bet tik bus gruodzio 19d, tai teks laukti ir zinot ka sumasciau valgysiu ir tikrai nekankinsiu saves , o kaip pasakys kad kazkas negerai tada nevalgysiu biggrin.gif va jau kava geriu , biggrin.gif bet rpies tai kiekviena ryta ir vakara isgeriu tu semenu , po to valgydama puoda islaku drinks_cheers.gif zinokit prisipazinsiu ,,,, buvo savaitgali dukros gimtadienis , tai valgiau suktinio , misrainiu , o torto tai kokius tris gabalus tongue.gif tongue.gif tongue.gif matyt vaistukai padeda kuriuos geriu nuo skrandzio nes lyg geriau , o gal padeda nuo nervu nes ir tuos laku doh.gif nu tai ziuresim ka sakys profesoriai lotuliukas.gif nebereikalo sakoma ,,, visos ligos nuo nervu ,tik viena is malonumo biggrin.gif kaip jus laikotes , as tai siandien sriuba virsiu nes persistengiau su maistu savaitgali blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 12 03, 11:21)
tai va  g.gif  uzsiregistravau jau ryti zarnele  tongue.gif bet tik bus gruodzio 19d, tai teks laukti ir zinot ka sumasciau valgysiu ir tikrai nekankinsiu saves , o kaip pasakys kad kazkas negerai tada nevalgysiu  biggrin.gif  va jau kava geriu , biggrin.gif  bet  rpies tai kiekviena ryta ir vakara isgeriu tu semenu , po to valgydama puoda islaku  drinks_cheers.gif  zinokit prisipazinsiu ,,,, buvo savaitgali dukros gimtadienis , tai valgiau suktinio , misrainiu , o torto tai kokius tris gabalus  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  matyt vaistukai padeda kuriuos geriu nuo skrandzio nes lyg geriau , o gal padeda nuo nervu nes ir tuos laku  doh.gif  nu tai ziuresim ka sakys profesoriai  lotuliukas.gif  nebereikalo sakoma ,,, visos ligos nuo nervu ,tik viena is malonumo  biggrin.gif  kaip jus laikotes , as tai siandien sriuba virsiu nes persistengiau su maistu  savaitgali  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

as, tai jau sendien svelnesni maista rinkausi biggrin.gif kad nebutu keptas, rukytas ar astrus. na, kavos is pacio ryto, tai negeriau, bet darbe vistiek ikaliau. o vakarienei vistienos isviriau ir apkepiau (vistiek smile.gif )ai, jauciu, ryt ir vel bus maistas kaip visada sad.gif ir kaip tos valios igyti?
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 12 03, 20:26)
as, tai jau sendien svelnesni maista rinkausi  biggrin.gif  kad nebutu keptas, rukytas ar astrus. na, kavos is pacio ryto, tai negeriau, bet darbe vistiek ikaliau. o vakarienei vistienos isviriau ir apkepiau (vistiek  smile.gif  )ai, jauciu, ryt ir vel bus maistas kaip visada sad.gif ir kaip tos valios igyti?

liudna patirtis rodo valia atsiranda tik tada, kai jau velu, arba ner iseities
Atsakyti
sveikutes.siandiena dariau skaniai ir jums tiktu kepiau orkaiteje mesyte tokioje kojineje tai toks specialus maiselis sudedi mesyte pvz.vistiena dar morkyciu ipili vandenuko ir uzrisi ta kojine tai mesyte iskepus buna tokia minkstute ir kas svarbiause neapkepusi o susutusi tokia man tai labai tinka skrandukui kai kepsniuku noris ar ko mesisko . thumbup.gif thumbup.gif o keptas paprastai peiliukas skrandukui. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2007 12 04, 00:29)
sveikutes.siandiena dariau skaniai ir jums tiktu kepiau orkaiteje mesyte tokioje kojineje tai toks specialus maiselis sudedi mesyte pvz.vistiena dar morkyciu ipili vandenuko ir uzrisi ta kojine tai mesyte iskepus buna tokia minkstute ir kas svarbiause neapkepusi o susutusi tokia man tai labai tinka skrandukui kai kepsniuku noris ar ko mesisko . thumbup.gif  thumbup.gif o keptas paprastai peiliukas skrandukui. bigsmile.gif  biggrin.gif

reikia isbandyti essen.gif
Atsakyti
nu po apsilankymo pas daktara ,ir vaistu -nexsium ir raminamu ,valgau viska ,be pasirinkimo .kazkoks stebuklas po metru badavimo .tik bijau ,kad tai kada pasibaigs . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 12 03, 10:21)
uzsiregistravau jau ryti zarnele  tongue.gif bet tik bus gruodzio 19d

tik akiu neprisidazyk, nes nuo ziaugciojimo labai asaros bega, gali tusas nubegti doh.gif
Atsakyti
labai sudetinga nuo lexotomilio ,nezinau ,kaip jums ,bet man tik miegot ir visiskai neveiksni ,kokiom dozem ir kas vartojat .
Atsakyti
QUOTE(ilmi @ 2007 12 05, 22:28)
labai sudetinga nuo lexotomilio ,nezinau ,kaip jums ,bet man tik miegot ir visiskai neveiksni ,kokiom dozem ir kas vartojat .

sveika as esu gerusi lexotanil raminamus rozines tabletukes taip g.gif tai jei taip tai man liepdavo po puse pries miega , jos visai nemigdo o gydo ir gan reikia ilgiau vartoti kad poveikis butu ,bet siaip labai padeda mano pazystama gere po dideles nelaimes 8menesius ir visai nepriprato isvenge daug sveikatos sutrikimu tik tai didelis pliusas , man si karta nuo skrandzio irgi rase vaistu bet plius raminamus trexene 5mg, irgi nelabai jauciu poveiki psichologiniu atzvilgiu bet sake reikia laiko, bet ir jau ziuraau kad valgau neblogai ir pilvelis ramus,,,, po kiek tu geri ,ir kuris laikas ? lexotanil naudoji?
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 12 02, 13:21)
bet idomu paskaityti, kas kam ir kaip buve.

Ne tau vienai taip, ir as su tuo vargstu. Nuejau pas gydytoja su skaudama gerkle. toks keistas,erzinantis skausmas,tikrai ne persalimo, o jinai klausia, kaip maitinuosi.Ir israse omepo, nuo skranzio uzdegimo. Dar pasiule skrandzio tyrima,bet labai bijau ryt, tai atsisakiau. Nepatikejau, nuejau pas lor gydytoja, ir ta pati patvirtino. Kazkokia nauja liga blink.gif
Atsakyti
man lexotamili israse 2 kart dienoje ,tai isgerus ryte as vel galiu eit miegot .dabar gersiu tik vakarais .
odel zarnos rijimo .-jei galima pagimdyti vaika ,ir istverti ,tai cia vieni niekai .drasiai soliuok ir viskas bus gerai .
Atsakyti
QUOTE(ilmi @ 2007 12 06, 15:42)
man lexotamili israse 2 kart dienoje ,tai isgerus ryte as vel galiu eit miegot .dabar gersiu tik vakarais .
odel zarnos rijimo .-jei galima pagimdyti vaika ,ir istverti ,tai cia vieni niekai .drasiai soliuok  ir viskas bus gerai .

o o o o o kiek tau israse aisku tokiom dozem migdo as patarciau jei esi su savim nesusipykusi tai gerk po puse pries miega iskarto pajusi pagerejima ir nebus jokiu miego norejimu thumbup.gif
Atsakyti