Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas, gal kas susidūrėt?

QUOTE(Giedroji @ 2007 12 05, 23:41)
Ne tau vienai taip, ir as su tuo vargstu. Nuejau pas gydytoja su skaudama gerkle. toks keistas,erzinantis skausmas,tikrai ne persalimo, o jinai klausia, kaip maitinuosi.Ir israse omepo, nuo skranzio uzdegimo. Dar pasiule skrandzio tyrima,bet labai bijau ryt, tai atsisakiau. Nepatikejau, nuejau pas lor gydytoja, ir ta pati patvirtino. Kazkokia nauja liga blink.gif

na, jau tikrai, su kuo nepasneki, visiem ta rugstis trukdo. cia, matyt, bus nuo to, kad i maista visur deda rugsti reguliuojancias medziagas. as pavyzdziui, negaliu valgyti kokias pigias desreles, nes jose as jauciu vien tas medziagas sad.gif
o ryti, veltui atsisakei, nieko ten baisaus. cia labai priklauso nuo seseles, kaip ji tau papurskia to saldancio purskalo. jos gyvates specialiai ( kai nieko i kisene neidedi) purkstelna truputi, ar kur i sona, ne tiesiai i rykle. o tada ir buna pats blogumas, nes nepakankamai aptirpsta.
Atsakyti
Mano mamai yra ta problema.Bet ji to prasto (kur visokio slamsto prideta) nedaug vartoja. Bet va pieno nelabai gali. Ipac vakare.
Atsakyti
Aš kiek beįmanydama stengiuosi nepatingėti ir gaminti namie maistą. Tai po ilgo laiko, kai pagerėjo galiu ir kepto jau karts nuo karto pavalgyti. Bet vis karts nuo karto jaučiu pablogėjimus, reikia gal kada vėl nepatingėti itr kokią savaitę sėmenų klijukų pasivirti bigsmile.gif
Atsakyti
apie semenu klijus gydytojas zindzius sake- vaiku zaidimai .aisku jei tai tikrugstingumas ,tai gal ir pades ,bet jei skrandzio isvarza -daryk ka nori .,tik stebek ,kad nebutu taip kaip Kernagiui .
Atsakyti
QUOTE(ilmi @ 2007 12 07, 19:41)
apie semenu klijus gydytojas zindzius sake- vaiku zaidimai .aisku jei tai tikrugstingumas ,tai gal ir pades ,bet jei skrandzio isvarza -daryk ka nori .,tik stebek ,kad nebutu taip kaip Kernagiui .

o, kas Kernagiui yra? sendie per radija girdejau ( gal Berenis sake, nepamenu), kad Kernagis sparciai sveiksta.
Atsakyti
sveikutes....prisedau truputi prie kompo paskaitineti senei berasiau...tevelis uzgeso...kai pranese per kelias sekundes stemple suregavo vos beprasneku gerkle isgriausta...isgeriau tableteliu gal praeis...galva nedirba nezinau net ka rasyt...raminamus as geriu rudotel jie nemigdo taip kaip kiti bet tik kad ju mazai kur bera kazkodel gal isima is apyvartos nezinau...
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2007 12 07, 21:03)
sveikutes....prisedau truputi prie kompo paskaitineti senei berasiau...tevelis uzgeso...kai pranese per kelias sekundes stemple suregavo vos beprasneku gerkle isgriausta...isgeriau tableteliu gal praeis...galva nedirba nezinau net ka rasyt...raminamus as geriu rudotel jie nemigdo taip kaip kiti bet tik kad ju mazai kur bera kazkodel gal isima is apyvartos nezinau...

vajetau verysad.gif suprantu ka reiskia nes mamos neseniai netekau , ir tada laukiausi , tai as ta pradejau suvokti po metu dabar gryzusi ilietuva su savo mazyle , tai visi jau lyg uzmirse o va man rodos ja rasiu bet deja cray.gif ir dabar kovoju su savo nuotaikom gal del to man tas skrandis streikuoja irgi geriu nuo nervuku trexene5mg as turiu rudotel bet nevartoju zinau kad jie geri ir nemigdo , beveik pilna pakuote stovi , va butai netoli ir duotau jie padejo mano vyrui netekus staigiai tevo cry.gif kas buvo jum ? nu kaip atrasi laiko parasyk ? negi gali taip rugstys sukilti nuo staigaus streso? nesu girdejusi cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2007 12 07, 20:03)

console.gif didele uzuojauta tau,kartais susimastai,koks tas gyvenimas.....bet visiems tai gyvenimo neissprendziama dilema,laikykimes ir mylekime vieni kitus.
Atsakyti
aciu mergytes uz uzuojauta...teveliui buvo vezys bet jis labai kovojo gydesi stipriais vaistukais kuriuos leisdavosi i pilva kas 3 dienos ir vis po truputi silpo bet dar vaiksciojo su masina pavaziuodavo kur arciau bet viena nakti po vaistu leidimo susisuko galvele ir nuejo ne i lova o i sklepa ikrito istraukem su gelbetojais...luzo sonkauliai truko plauciai o operuoti negalejo tai taip 2.5 men. zmogelis prasikankino kol uzgeso...dieneles visas beveik lig.prabudavom nes salia netoli yra...jis taip norejo grist namo...bet mums neleido jo vestis...stemple dabar jau geriau stresas kimba i jautriausia vieta man matyt nerviskai taip atrode...bet dabar sukilo sinusitas varau pas daktaru gal kur ilisiu kad ir sestadienis...isgeriau pirma diena rudoteli praverkt net nejo...kaip robotas koks buvau...tai spjoviau kitas dienas net negeriau tai nors isizliumbiau...
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2007 12 08, 09:28)
aciu mergytes uz uzuojauta...teveliui buvo vezys bet jis labai kovojo gydesi stipriais vaistukais kuriuos leisdavosi i pilva kas 3 dienos ir vis po truputi silpo bet dar vaiksciojo su masina pavaziuodavo kur arciau bet viena nakti po vaistu leidimo susisuko galvele ir nuejo ne i lova o i sklepa ikrito istraukem su gelbetojais...luzo sonkauliai truko plauciai o operuoti negalejo tai taip 2.5 men. zmogelis prasikankino kol uzgeso...dieneles visas beveik lig.prabudavom nes salia netoli yra...jis taip norejo grist namo...bet mums neleido jo vestis...stemple dabar jau geriau stresas kimba i jautriausia vieta man matyt nerviskai taip atrode...bet dabar sukilo sinusitas varau pas daktaru gal kur ilisiu kad ir sestadienis...isgeriau pirma diena rudoteli praverkt net nejo...kaip robotas koks buvau...tai spjoviau kitas dienas net negeriau tai nors isizliumbiau...

na, ziurek, sveik ir stiprybes tau. pries kitu gyvenimus kazkaip savas atrodo dar visai nieko, nes kitiem dar sudetingiau verysad.gif
Atsakyti
grizau is daktariuko prirase kalna vaistu ir dar liepe gert omeprozoli 10 dienu nessake stresineje busenoje liga atsinaujina galiu net nejusti o pajusti tik kai jau labai blogai ir griestai raminamus gert ...sinusita gali taip pat stresas issaukti ot taip...visos ligos nuo nervu...
Atsakyti
QUOTE(ilmi @ 2007 12 02, 23:04)
as tai jau antra karta ryju ta zarna .pries pusmeti mazeikiuose ,tai pasake ,kad skrandzio isvarza .odabar pas zindziu ,tai jis patvirtino diagnoze ,ir kiek supratau tai neisgydoma ,tik reikia sekti kad neatsirastu opu ,eroziju ,ar dar ko nors .jis sake ,kad europoje is 10 zmoniu ta liga serga 3 .tai simtmecio epidemija .ir nera nustatytu nei tiksliu priezasciu ,neigydymo metodu ,tiesiog reikia su tuo gyvent .

keista, o kodel jis nemineo operacijos, kuri yra labai veiksminga, as kai pagimdysiu ir baigsiu matinti leliu, viska darysiu kad ja man atliktu
Atsakyti