Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas, gal kas susidūrėt?

sveikutes...kokia tyla...turbut sveikos visos jau...kaip sapokienei sekes zarna ryt ka rado...mano naujienos tokios kad dukra pradejo krenksti sesers mergelei dar baisiau vemalai kilti nubildinu i ligonine ir zinot ka rado ogi abiem refliuksai ...taigi si liga kaip epidemija...mano mergyckai tik pradzia o sesers tai jau su zaizdom stempleje...matyt del streso joms nesuprantu gi mire pirmas artimas zmogus ir ju organizmai taip reagavo g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2007 12 23, 18:01)
sveikutes...kokia tyla...turbut sveikos visos jau...kaip sapokienei sekes zarna ryt ka rado...mano naujienos tokios kad dukra pradejo krenksti sesers mergelei dar baisiau vemalai kilti nubildinu i ligonine ir zinot ka rado ogi abiem refliuksai ...taigi si liga kaip epidemija...mano mergyckai tik pradzia o sesers tai jau su zaizdom stempleje...matyt del streso joms nesuprantu gi mire pirmas artimas zmogus ir ju organizmai taip reagavo g.gif  g.gif

sveika sapokiene cia mirksiukas.gif as ir galvoju kur dingo visos skrandininkes . ogi rijau ta slykstyne ,bet taip bjauriai rijosi doh.gif tai va paraude ten man viskas apie refliuksa neminejo, sake gleivne gerokai raudona tai ka as pries tai geriau jau tris sav. vaistus tai dar liepe tris , nu ir lyg gerai baigiau gerti as juos pries pora dienu ,nezinau ar sutapimas bet man vel siandien visa diena rugstys kyla g.gif nesuprantu, sake kad kazkoks gastritttt,,,, nu kazkas ,,, tai vakar velai saulegrazu lukstenau , gal jos netiko doh.gif nors valgiau viska kazin imanoma isviso issigydyti ta gastrittt... nu kazkaip ten vadinasi , blush2.gif blush2.gif blush2.gif gi negersiu vaistu visa laika, o zinot ka dbar isgeriau linu semenu kazin gerai , sako dar labai padeda gelezis nes del gelezies trukumo buna viskokios bedos su skrandziu ,,,,,, tai gryskit i pokalbius visos pasipasakokit ,tikrai sergat nes buvo sventes ir valget iki valios drinks_cheers.gif essen.gif birthday.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš pas jus su refliuksu ir 4 stemplės erozijom. Atsinešu Nexium esomeprasolum 4u.gif
Atsakyti
o sveikute biggrin.gif nu ir prazuvus buvai...jau galvoju arba sveika kaip ridikas arba labai blogai... biggrin.gif nu ir ka atkentejai zarna rydama nieko su kiekvienu sykiu vis lengviau ryjas svarbiausia ismokti atsipalaiduoti ir giliai kvepuoti...tai as jau nebijau...gal 2 sykiai buvo sunkesni biggrin.gif biggrin.gif mano mergelikei aciu dievui praejo pagere 10 dienu vaistukus bet buvo biski prisidirbus isivaizduoji suvalge vaikas 2 obuolius ir buvo pradejus krenkst is naujo...nu ir liga...tai va apie gastrita...as juo sergu nuo vaikystes ir rugstys kildavo nuo mazens tik vieno dalyko nesuprantu kodel anksciau tos stemples man neisdegydavo... g.gif g.gif g.gif prie gastrito negalima valgyti astraus rukyto kepto...vienu zodziu svelnu maista jokiu riesutu saulegrazu nes jie sunkiai virskinas svarbiausia nerukyti ir snapsiuko nekalti...pavyzdziui atsikeli ryte ir ant tuscio skrandzio kavos ikali ar kokiu tamatu ar majonezo privalgai ar parukai tai skrandis dirginasi ir kai pastovei dirginasi ir gaunasi uzdegimas...bent as taip manyciau g.gif g.gif g.gif seip gastritas praeidavo man ir be vaistu svelnesni maista koses pavalgydavau...pernai kai ejau zarna ryti jauciau tik stemple o skrandi rado gastrita net keista buvo g.gif g.gif svarbiausia ar bakterijos nerado skrandi jei ji buna tai velniukas zaizdas griauzia...apie linu semenis galiu pasakyti kad labai saunus dalykas...zinai tokia moteriske man pasake kaip skaniai kose isvirt su avizom man tai labai skani ... thumbup.gif paprasciausei paimi avizu bet ne tu kur per minute isidedei i puoda imeti dar semenu paverdi gali biski pienuko cukriuko kaip skanu ir sveika nepamirsk ir apie saltalanki geras isbandytas dalykas...neprisimenu ar kur rasiau bet gali pamegint ant tuscio skrandzio alyvuogiu aliejaus gurgsni isgert padengia gleivine ir ji taip nesidirgina bigsmile.gif bigsmile.gif nu ir privariau kaip visada neveltui rasinelius gerai rasydavau mokykloje .
Papildyta:
atsiprasau kad vel kišuosi...o erozijos kelinto laipsnio ar zinai...yra a b c d laipsniu pas mane jau buvo c galas..paaiskinsi...a tik paraudimas b jau erozijos c jau beveik prakiurusios o d jau kraujuojancios...nuo laipsnio ir gydymas ilgesnis...na gerai siandienai uzteks... bigsmile.gif
Atsakyti
sveika jo dingus buvau nes galvojau kad pasveikau lotuliukas.gif deja o su ta zarna eina svilpt , pagulde mane ant stalo ir kaip pradejau kojom kratytis is slykstumo.... doh.gif o geriausia dar pries tyrima dave pasirasyti lapa , tai paskaiciua salutinius poveikius ..... sirdies infarktas , kepenu uzdegimas, ir t,t, sakau ,nu jau ne as cia negulsiu ,,,,, tai isnekino doh.gif o siaip dar skaudena ta rupuze , dar kaip kvaisa prisigalvoju apie baisias ligas ,kad man taip nepraeina
nezinau antra diena atsikeliu pavargus kazkoka kolera isisuko,arba pavargau nuo motinystes g.gif mazajai dar tik 6men wub.gif tai miego noriu istisa para , o penkiametei dzin kad mama pavargus dar su ja zaisti reikia ,,, doh.gif
Atsakyti
siaip pas mane ziema visada buna miego periodas ...turim savo versliuka tai ne kiekviena diena dirbu tai kai namie butinai pietuku miegu jei nepamiegu istizusi bunu...matyt ors toks veikia tamsu ir tamsu .man po laidotuviu taip buvo baisiai kad kojom vos paejau tai tokia viena daktare patare vitaminu pagert vitamax jie su zenceniu suteike energijos nu biski energingiau jauciuosi bet pamiegot vistiek einu...pamegink gal skrandukas priims tas tabletikes... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 01 11, 22:02)
siaip pas mane ziema visada buna miego periodas ...turim savo versliuka tai ne kiekviena diena dirbu tai kai namie butinai pietuku miegu jei nepamiegu istizusi bunu...matyt ors toks veikia tamsu ir tamsu .man po laidotuviu taip buvo baisiai kad kojom vos paejau tai tokia viena daktare patare vitaminu pagert vitamax jie su zenceniu suteike energijos nu biski energingiau jauciuosi bet pamiegot vistiek einu...pamegink gal skrandukas priims tas tabletikes... bigsmile.gif

zinok ir as mama pasilaidojusi esu ,tik beda ta kad nemaciau jos du metus gryzau tik i laidotuves , nes buvau uzsienyje ,laime kad pasakiau jog esu nescia ji labai apsidziauge bet mirtis buvo laaaabaiii netiketa , o stogas dar dabar ciuozia susitaikyti niekaip neina ,nes tik dabar gryzay ilgom atostogom i LT o tevas jau kita turi nepraejus metam verysad.gif zinok ko tik as negeriu kalcis smegenu veiklai , is tiashi, po to biocinkas, ir dar gi daktare man israse nuo nervu trexen nu kazkas panasaus , tai va toks dziaugsmas verysad.gif bet nieko nepasiksi , reikia ziureti i prieki , o va tas skrandis gal ir del to streikuoja o esti taip norisi , kad nezinau kur detis, doh.gif sakau gal pameginti koki Q10 kazin jis geras gal duos energijos , ka tik suvagiau sokolado plyta balto nniam niam ,,,, lotuliukas.gif
Atsakyti
mano patirtis byloja tik viena- borzomis kai tik nors truputi griauzia, ir pusdieniui bedos nera,,siulau bandyt, gal ir jis ne pats geriausias varinatas, bet geriau nei vaistai
ir tarp kitko,,visi gyd tvirtino kad nestumo metu bus sakes, kol kas tik geriau:)
Atsakyti
Va mano teveliui refliuksas yra ir ji penktadieni operavo...
Tai ryt isleidzia is ligonines sake , kad jauciasi puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar didelis buvo ,kiek mm. ir kodel operavo ar labai blogai buvo ,ar vaistai negelbejo .kur operavo ,kas buvo padaryta .mums visiems man rodos labai idomu .
Atsakyti
QUOTE(maure @ 2008 01 11, 21:40)
mano patirtis byloja tik viena- borzomis kai tik nors truputi griauzia, ir  pusdieniui bedos nera,,siulau bandyt, gal ir jis ne pats geriausias varinatas, bet geriau nei vaistai

Mano mamai diagnozuotas refliuksas. Bandė kažkada borjomi, tai pojuciai baisūs buvo - lyg peiliais skrandį pjaustytų blink.gif Mat kaip nevienodai veikia g.gif Gal pas tavi lengvesnė forma...
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2008 01 14, 21:57)
Mano mamai diagnozuotas refliuksas. Bandė kažkada borjomi, tai pojuciai baisūs buvo - lyg peiliais skrandį pjaustytų  blink.gif Mat kaip nevienodai veikia  g.gif Gal pas tavi lengvesnė forma...

ar toks rugstingumas,ar skausmas?
Atsakyti