QUOTE(daliukas11111 @ 2007 12 23, 18:01)
sveikutes...kokia tyla...turbut sveikos visos jau...kaip sapokienei sekes zarna ryt ka rado...mano naujienos tokios kad dukra pradejo krenksti sesers mergelei dar baisiau vemalai kilti nubildinu i ligonine ir zinot ka rado ogi abiem refliuksai ...taigi si liga kaip epidemija...mano mergyckai tik pradzia o sesers tai jau su zaizdom stempleje...matyt del streso joms nesuprantu gi mire pirmas artimas zmogus ir ju organizmai taip reagavo
sveika sapokiene cia

as ir galvoju kur dingo visos skrandininkes . ogi rijau ta slykstyne ,bet taip bjauriai rijosi

tai va paraude ten man viskas apie refliuksa neminejo, sake gleivne gerokai raudona tai ka as pries tai geriau jau tris sav. vaistus tai dar liepe tris , nu ir lyg gerai baigiau gerti as juos pries pora dienu ,nezinau ar sutapimas bet man vel siandien visa diena rugstys kyla

nesuprantu, sake kad kazkoks gastritttt,,,, nu kazkas ,,, tai vakar velai saulegrazu lukstenau , gal jos netiko

nors valgiau viska kazin imanoma isviso issigydyti ta gastrittt... nu kazkaip ten vadinasi ,

gi negersiu vaistu visa laika, o zinot ka dbar isgeriau linu semenu kazin gerai , sako dar labai padeda gelezis nes del gelezies trukumo buna viskokios bedos su skrandziu ,,,,,, tai gryskit i pokalbius visos pasipasakokit ,tikrai sergat nes buvo sventes ir valget iki valios