Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas, gal kas susidūrėt?

QUOTE(maure @ 2008 02 08, 14:40)
saulyteeeeeeee,,is kart rekomenduoju tai kas man labai labai labai padejo, NEJOKIUE NEXIUM,,O MOTILIUM,,JI UZTEKO PAGERTI DU MEN,,KAI TUO TARPU NEXIUM 6MEN, IR NELBAI KAS GERO BUVO
tikrai siulau geti ji
Papildyta:
as dabar laukiuosi ir man yra geriau nei kai nesilaukiau  mirksiukas.gif

MOTILIUM - o jis paprastai parduodamas vaistinėje? Gerai bandysim 4u.gif (dar palauksiu ka seimos gydytoja pasakys)
Atsakyti
sveikutes...del vaistu tai zinokit tie neksijum ar motilijum yra tas pats omeprozolis tik brangesnis seip daktare pati vartoja tuos vaistus ir man sake kad jie tik firma skiriasi ir kaina...vienu zodziu moki uz firma...nezinau ar motilium brangus ar ne bet neksijum tikrai brangus...man labai geri buvo ir utop gi vaista perki o ne firma...seip zinok drauge mano pirko ir vienus ir kitus tai sake kad poveikis tas pats...bet aisku jeigu nori gali ir brangius pirk gal isitikinimas pades kad jie brangus ir geri tai pasveiksiu nebent tiek lotuliukas.gif tai tiek ...cia buvo mano nuomone...bet gal as neteisi...pasistudijuokit vaistu dezutes kai pirksit kas ant ju uzrasyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 02 08, 22:11)
MOTILIUM - o jis paprastai parduodamas vaistinėje? Gerai bandysim 4u.gif  (dar palauksiu ka  seimos gydytoja pasakys)

motilium zymiai pigiau, kiek pamenu tai pirkau mazesne dezute uz 11lt.,,.,cnt..sakau man nieks nepadejo tiks jis,,o gydziausi iki tol 8 men
Atsakyti
1. KAS YRA MOTILIUM IR NUO KO JIS VARTOJAMAS
Motiliumas yra vaistas, greitinantis maisto slinkimą stemple, skrandžiu ir
žarnomis, todėl virškinamojo trakto turinys vienoje vietoje ilgai nebūna ir
atgal negrįžta.
Veiklioji medžiaga - domperidonas.
Šis vaistas vartojamas:
- dėl sulėtėjusios skrandžio funkcijos atsiradusiems simptomams (pvz.,
pilnumo pojūčiui valgio metu arba tuoj pat po jo, skrandžio neveiklumui,
pilvo pūtimui, dažnam raugėjimui, pykinimui, vėmimui, kartais skrandžio
skausmui ir deginimui) mažinti;
- simptomams, atsiradusiems dėl skrandžio rūgšties patekimo į stemplę (pvz., raugėjimui, rėmens graužimui), mažinti;
- pykinimui ir vėmimui slopinti.

Nėščioms arba manančioms, kad yra pastojusios, moterims prieš Motilium
vartojimą reikia kreiptis į gydytoją, kad jis pasakytų, ar šiuo vaistu
gydytis galima.
Nedidelis veikliosios motiliumo medžiagos domperidono kiekis patenka į
motinos pieną, todėl kūdikį krūtimi maitinančioms moterims prieš Motilium
vartojimą reikia kreiptis į gydytoją, kad jis pasakytų, ar šiuo vaistu
gydytis galima.
g.gif pardon as sumaisiau cia kitas vaistas jis ezofagito negydo tik refliuksa...matai naudojau biski kitokiu pavadinimu bet daktare sake juos neilgiau kaip 2 sav..ezofagitas yra liga kai stempleje yra arba formuojasi erozijos...bet prie omeprozolio buvo skyre man trumpam...bet mes ne daktarai jie turi spresti kas geriau zmogui biggrin.gif o jie nepigus nexium ziurejau 20 tab.kazkur 92 litai ir jie nekompencuojami darasyta sudedamoji dalis eomeprozolis atseit jau kiti nes viena raide skirias biggrin.gif bet kiekvienam organizmui kitaip vienam vienas kitam kitas padeda tai tiek mergikes lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif sweikos mergaites,kaip jus laikotes,kaip jusu sveikateles?tylu ramu cia-nepasiilgstat ax.gif
Atsakyti
gal galite patarti ka valgyti po skrandzio operacijos.. verysad.gif buvo sutrumpintas skrandis ir sujungtas su stemple. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 02 08, 22:44)
sveikutes...del vaistu tai zinokit tie neksijum ar motilijum yra tas pats omeprozolis tik brangesnis seip daktare pati vartoja tuos vaistus ir man sake kad jie tik firma skiriasi ir kaina...vienu zodziu moki uz firma...nezinau ar motilium brangus ar ne bet neksijum tikrai brangus...man labai geri buvo ir utop gi vaista perki o ne firma...seip zinok drauge mano pirko ir vienus ir kitus tai sake kad poveikis tas pats...bet aisku jeigu nori gali ir brangius pirk gal isitikinimas pades kad jie brangus ir geri tai pasveiksiu nebent tiek lotuliukas.gif tai tiek ...cia buvo mano nuomone...bet gal as neteisi...pasistudijuokit vaistu dezutes kai pirksit kas ant ju uzrasyta bigsmile.gif

Ne visai sutinku. schmoll.gif
Nors as tai vartoju Pariet. Bet, kai gydytojas man juos skyre, tai minejo, kad galima ir Nexium vartoti. Tai va, apie Nexium nieko nezinau, rasysiu apie Pariet.
Omeprozoli vartojam 1 kapsule ryte ir 1 vakare, jei gerai pamenu, nes seniai bevartojau, neprisimenu, o dabar kartais isgeriu, kai buna negerai. O Pariet geriamas kas antra diena, o ir poveikis jo daug stipresnis. Irgi nebeprisimenu, kaip ten instrukcijoj raso - gal vartoti 1 karta dienoj.., bet man kuo puikiausiai uztenka kas antra diena. Kadangi yra galimybe rinktis, visada renkuosi Parieta, nes ji vartodama jauciuosi geriau. Ir nedaug brangiau gaunasi, kadangi vartoji reciau.
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 21, 16:28)
Ne visai sutinku. schmoll.gif
Nors as tai vartoju Pariet. Bet, kai gydytojas man juos skyre, tai minejo, kad galima ir Nexium vartoti. Tai va, apie Nexium nieko nezinau, rasysiu apie Pariet.
Omeprozoli vartojam 1 kapsule ryte ir 1 vakare, jei gerai pamenu, nes seniai bevartojau, neprisimenu, o dabar kartais isgeriu, kai buna negerai. O Pariet geriamas kas antra diena, o ir poveikis jo daug stipresnis. Irgi nebeprisimenu, kaip ten instrukcijoj raso - gal vartoti 1 karta dienoj.., bet man kuo puikiausiai uztenka kas antra diena. Kadangi yra galimybe rinktis, visada renkuosi Parieta, nes ji vartodama jauciuosi geriau. Ir nedaug brangiau gaunasi, kadangi vartoji reciau.

Pritariu tavo nuomonei,nes man asmeniskai nepatinka isbandineti tuos vaistukus,esu istikima Pariet ir jis man labai padeda,bet siuo metu laukiuosi ir yra ne kas,negaliu ju vartoti,tai kenciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 02 21, 16:41)
Pritariu tavo nuomonei,nes man asmeniskai nepatinka isbandineti tuos vaistukus,esu istikima Pariet ir jis man labai padeda,bet siuo metu laukiuosi ir yra ne kas,negaliu ju vartoti,tai kenciu doh.gif

Tokiu atveju gal uztektu labiau paderint produktus, na ir riebiu, saldziu vengti... g.gif
Ach, kokia as protinga, kai patarimus reikia duoti kitam... lotuliukas.gif
Tiesa, esu kazkada pirkusi vaistazoliu misini rugstingumui mazinti, bet nelabai jauciau as jos poveiki. Nors...norint pajaust poveiki, reikia dar ir issivirt... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 21 vasario 2008 - 15:52
Oho kiek daug serganciu skranduku g.gif O as maniau, kad tai retas atvejis. Man tai skrandzio problemos igimtos. Rugstingumas nenumusamas, stemple neuzsidaro, maista atpylineju kaip mazas vaikas. Praejo kokie 9metai kol ismokau maitintis taip, kad nebutu blogai. Drauges distrofike vadina, bet viskas vardan ramaus skrandzio. Sriubytes, kosytes, pienas, ledai ir mineralinis. Aisku buna pasiilgstu blogo maisto ir apsivagau cepelinu sad.gif tada tenka savaite laiko arbatelem gydytis. Nemegstu vaistu sad.gif
Linkiu visom stiprybes ir mylet savo skrandukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(astiti @ 2008 02 21, 14:27)
gal galite patarti ka valgyti po skrandzio operacijos.. verysad.gif buvo sutrumpintas skrandis ir sujungtas su stemple. verysad.gif

Pagrindinis maistas sriubytes, pertrintos darzoves,vaisiai ir visai turi buti virta. ir negazuotas mineralinis vanduo, melisu, ramuneliu arbata. jokiu drastisku maistu produktu, bet jau koki menesi manau.
Sekmes sveikstant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2008 02 22, 17:39)
Oho kiek daug serganciu skranduku  g.gif  O as maniau, kad tai retas atvejis. Man tai skrandzio problemos igimtos. Rugstingumas nenumusamas, stemple neuzsidaro, maista atpylineju kaip mazas vaikas. Praejo kokie 9metai kol ismokau maitintis taip, kad nebutu blogai. Drauges distrofike vadina, bet viskas vardan ramaus skrandzio. Sriubytes, kosytes, pienas, ledai ir mineralinis. Aisku buna pasiilgstu blogo maisto ir apsivagau cepelinu sad.gif tada tenka savaite laiko arbatelem gydytis. Nemegstu vaistu sad.gif
Linkiu visom stiprybes ir mylet savo skrandukus  thumbup.gif
Papildyta:
Pagrindinis maistas sriubytes, pertrintos darzoves,vaisiai ir visai turi buti virta. ir negazuotas mineralinis vanduo, melisu, ramuneliu arbata. jokiu drastisku maistu produktu, bet jau koki menesi manau.
Sekmes sveikstant  lotuliukas.gif

Sveika 4u.gif bet kiek jau ilgai vargsti su refliuksu unsure.gif ir kantrybė tavo begalinė, šaunuolė 4u.gif gal galėtum pasidalinti patirtimi - kaip suderini savo mitybą ir kitų šeimos narių? Nuo tada kai man prasidėjo bėdos su refliuksu jaučiuos ne kaip - kai kurie aplinkiniai beveik nenormalia laiko, nes stengiuos maitintis taip kaip ir tu - sriubom, košėm, virta žuvis ir mėsa, daržovės, vaisiai. Namie esu kaip balta varna - maistą ruošiuos atskirai, šventės ir visokie ėjimai į svečius - kančia (ne dėl to, kad negaliu valgyti - jau geriau nepavalgysiu nei susigundysiu keptais, rūkytais patiekalais, bet dėl to, kad nuolatos turiu aiškintis visiems kodėl negaliu valgyti to ar ano doh.gif nusišauti noris unsure.gif cry.gif biggrin.gif ). Tai va, įdomu kaip sukatės ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 02 21, 15:41)

Tai gal Nexium'ą gydytoja leistų gert? Aš esu ir Pariet'o, ir Nexium'o informacinius lapelius skaičius, tai kiek atsimenu, Pariet'as nėščiosiom draudžiamas, o apie Nexium kažkaip aptakiau parašyta - kad pasitarus su gydytoju ar pan., galima gert.
Atsakyti