Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Sveikos mergaites mirksiukas.gif Seniai bebuvau pas jus uzsukus, nes su MB kariavau del jo tu medziokliu ir demesio man ax.gif Na, ir kas is to mano kariavimo ir piktumo? Teko nusileist ir isleist ji i tas medziokles ax.gif Taigi dabar pusantros savaites namuose viena "naslausiu" (tik siaip taip prikalbejau, kad sestadieni atvaziuotu po varominiu i mano mamos gimtadieni, o uzsitikrinimui, kad atvaziuos, paskyriau ji but atsakingu uz geliu puokste ax.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 19 lapkričio 2008 - 12:43
Merginos, gal kur matete pirkti Gelsves, ji labai tinka zverienai... thumbup.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, medziotoju zmonos ir drauges smile.gif

Na kaip pas Jus reikaliukai? Pas mane tai sakyciau mesiski doh.gif nespejam valgyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 24, 10:10)
Sveikos, medziotoju zmonos ir drauges smile.gif

Na kaip pas Jus reikaliukai?

Maniskis tai miske atostogauja lotuliukas.gif Nuo ryto po miskus laksto, apsiveizi kas kur eina, pasiseria, o vakare tai bebraut, tai i boksteli sargaut ir nesvarbu, kad uraganai, kad slabdribos ar puga blink.gif Sakiau, irnesakyk.gif ai, buk tam miske, nes beprasmiska ka pakeist. Bet baiminuos, kad nesusirgtu, o tai paskui ne kam kitam, o man reiks slaugyt unsure.gif
Atsakyti



As dukrai tyreles virdavau su stirniena. Tai nieko ypatingo su ja nedarydavau, isvirdavau kaip iprastai mesa, tik smulkiai supjaustydavau, kad greiciau isvirtu, i virimo pabaiga pridedavau darzoviu, truputi druskytes, sumiksuodavau, ir valgydavo skaniai thumbup.gif dabar jau didesne, tai nevalgo tyreliu lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveika prisijungus 4u.gif , naujai iškepta medžiotojo žmonele biggrin.gif
Aš mėsytę šiek tiek pamarinuoju truputuke aliejaus ir prieskoniuose. Jei stirnino mėsytė su kvapu - palaikyk mėsytę piene - ištraukia kvapą.
Atsakyti

Bureliui jis priklauso, bet pavadinimo nezinau, jei reiks paklausiu. O tai tai tavo vyras Dzukijoj medzioja? blink.gif Jus ne is Vilniaus?
Atsakyti

Išmoksi irnesakyk.gif
Piene reikia mirkyti kelias valandas (2-3 val). Tiesa ir kepenėles aš mirkau piene smile.gif
Papildyta:
Šiandien vėl MB išleidau į medžioklę. Orelis ne koks, bet tai jau jo pasirinkimas
Atsakyti



Aaa, bet maniskis ne Leipalingio plotuose medzioja. Jei neklystu tas burelis atrodo Nemunas vadinas, bet tiksliai nezinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif
Vakar gaminau aštrų stirnienos troškinuką. Skanumėlis smile.gif Po truputį mažinu atsargas smile.gif Artėja MB gimtadienis, tai esu palikus stirnos kumpio. Galvoju, kad kepsiu orkaitėj, prieš tai išmarinavusi prieskoniuose.
Atsakyti
Mes desryte valgom zverienos.
Klausimux- o kur isdirbineja Vilniuje Lapes kaili? vilniaus kailiai -ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 28, 12:41)
Mes desryte valgom zverienos.
Klausimux- o kur isdirbineja Vilniuje Lapes kaili? vilniaus kailiai -ne  schmoll.gif



Ale Jus ten ziuriu prabangiai, po vilniaus kailius nesiojat isdirbt kailius smile.gif maniskis tai is pradziu kazkokioj gamykloj, o paskui pas kazkoki zmogu. Bet gamykloj geriau isdirba.
Atsakyti