Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

Labukas visoms 4u.gif
Neperskaičiau visos temos, bet man įdomu toks klausimas: kaip apibūdinti sapnus?
Sapnai - ar tai labiau susiję su ateitimi, kaip perspėjimas. Nes iš jų spėja ateitį. Ar sapnai - tai įvykiai (gal net kitame gyvenime) patirti, kuriuos atgamina smegenų lastelės.
Būtų malonu, kad pasidalintumėt mintimis. Ačiū.
Atsakyti
Ir dar. Esu girdėjus, kad sakoma, jei sapnuoji konkretų žmogų (mamą, draugę) - tai reiškia, kad ji apie tave galvoja. Ar tiesa?
Atsakyti
Sveikos mergaites, paskutiniu momentu daznai sapnuoju vaikus, lyg jau ir savo(nors vaiku dar neturime),lyg ir su svetimais zaidziu,ir nescia save sapnuoju. Kokia cia sasaja galetu but? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 31, 11:46)
Tiesiog sapnuoji save, savo gyvenimą. Namas- tai mes patys.

Labai idomu g.gif ot susisuko man dabar galvele del tu sapnuojamu namu. Na, jei tai as pati ir mano gyvenimas, tai kaip keista, kad viena nakti tai modernus namai, o po poros naktu koks nors apgriuves senas nameliokas, dar po kokios savaiteles siaip normalus namas, nei per naujas nei per senas.. Paskutini karta tai sapnavau spalvota buta, bet ryskiai atsimenu spavas, nors kituose sapnuose spalvu neatsimenu.. Ir, beje, labai daznai tuose namuose sapnuoju vonia, dazniausiai einu praustis.. Kazkur veda mane tie sapnai, kazka jie man sako.. nevisai tik suprantu ka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 04 03, 12:48)
Sveikos mergaites, paskutiniu momentu daznai sapnuoju vaikus, lyg jau ir savo(nors vaiku dar neturime),lyg ir su svetimais zaidziu,ir nescia save sapnuoju. Kokia cia sasaja galetu but? 4u.gif

As tai manau, kad tokie sapneliai, nes labai norite savu vaikuciu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2009 04 05, 18:00)
As tai manau, kad tokie sapneliai, nes labai norite savu vaikuciu.  bigsmile.gif

Nebūtinai. Dažnai save sapnuoju ir nėščią, ir kūdikius, ir mažus vaikus. Tris turiu ir šiuo metu užtenka. Nors dar taško nesu padėjus.
Atsakyti
O man pvz sapnuoti vaikus negerai, tada laukia namlonumai kazkokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 04 03, 12:48)
Sveikos mergaites, paskutiniu momentu daznai sapnuoju vaikus

Skaičiau, jog tai reiškia švelnumo stoką, norą būti labiau globojamai nei šiuo metu esi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 05, 20:03)
Nebūtinai. Dažnai save sapnuoju ir nėščią, ir kūdikius, ir mažus vaikus. Tris turiu ir šiuo metu užtenka. Nors dar taško nesu padėjus.

Na taip, tikrai nebūtinai. Bet as tai pastebėjau, kad jei pradedu galvoti, kad vai, kaip smagu būtų kokį mažiuką turėti, tai iškart tokie sapnai, kuriuose slepiasi tas mano slaptas troškimas. O jei ne dėl to troškimo, tai sapnai buna šiek tiek kitokie.
Na bet aš pirmiausia visada bandau prisiminti ar pastaruoju metu galvojau ta tema. Jei ne, vadinasi kažką man sapnai nori pasakyti. bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip siandien keistai sapnavau.... Baseinas.. Pilnas vandens, tokio grazaus zydro.. jame labai daug zuvu plaukioja. As ilipu i baseina tu zuvu gelbeti, nes kazkas nori jas nuzudyti su strelemis. Issaudo, strele patenka i vandeni, bet isimeigia kazkur kampe, nepataike ne i viena zuvi. As islipu, zuvim gresmes nebera, o viena ju pradeda sokineti link manes is baseino, o as stoviu prie pat ir ziuriu i ja. Ir vis auksciau ir auksciau, nori man i rankas, bet toks jausmas, kad as jos prisibijau. Po to isaiskeja, kad tai karpis. Jis vis sokineja ir dideja. Ir pavirsta delfinu. Pagavau ir akimirksniu atsibudau.

Gal, kas paaiskins?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 08 balandžio 2009 - 10:43
QUOTE(Maidenana @ 2009 04 08, 11:41)
Kaip siandien keistai sapnavau.... Baseinas.. Pilnas vandens, tokio grazaus zydro.. jame labai daug zuvu plaukioja. As ilipu i baseina tu zuvu gelbeti, nes kazkas nori jas nuzudyti su strelemis. Issaudo, strele patenka i vandeni, bet isimeigia kazkur kampe, nepataike ne i viena zuvi. As islipu, zuvim gresmes nebera, o viena ju pradeda sokineti link manes is baseino, o as stoviu prie pat ir ziuriu i ja.  Ir vis auksciau ir auksciau, nori man i rankas, bet toks jausmas, kad as jos prisibijau. Po to isaiskeja, kad tai karpis. Jis vis sokineja ir dideja. Ir pavirsta delfinu. Pagavau ir akimirksniu atsibudau.

Gal, kas paaiskins?

gaudyti zuvi - gimdysi vaika. kazkas tokio lyg tai g.gif
Sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
ogo koks idomus sapnas blush2.gif
Atsakyti